Note 2[4.3] Kurulumu En kapsamlı Anlatım[HATASIZ ŞEBEKE+ WİFİ+ ROOT!+ KNOX'U KALDIRMA]

umut1739

Üye
3 gündür uğraştım allah razı olsun çoook sağol

Tepkiler: cici60
Benim cihaz yurtdışı telefoncu box la ime attı 4.4.3 e yükselttiğim zaman ime duruyo şebeke gelmiyor 4.4.2 de kaldım ime atııeatıırmaya her seferinde 40 lira veriyorum kong hong romu ve patch gerçekten işe yararmı kardeş şimdiden teşekkür

ananni1

Üye
Hocam çok büyük adamsın valla!
10 gündür her gece en az 4 farklı rom denedim bu romları en az 2 farklı kombinasyonla flashladım yani 4x2x10 80 kere rom 80 kere root attım ama 4.3 Android'te bir tek seninki işe yaradı.

cici60

Üye
    Konu Sahibi
dua edin yeterli

Benim imei gitti nasıl geri getireceğiz özel bir kablomu lazım yoksa orjinal usb kabloyla olurmu yardım lütfen

arkadaşlar bana rom konusunda yardım edecek olan?

üstad SEN KIRALSIN KRAL ADAMIN DIBISIN WIFI VE ŞEBEKE AYNI ANDA ÇALIŞTI SAYENDE N7100 KLON IME

Merhaba room şifre istiyor açılmadı ne yapmam lazım

cafeci06

Üye
linkler boşş internet expolerer kullanıyorum. odin mesela yüklü değil, rom da aynı. cici60 yardımınıza ihtiyacım var

Hocam rom'un linkini değiştirmeniz mümkün mü? Yandex disc olabilir veya başka bir ücretsiz depolama. Buradan indirme yapamıyorum. Sizden rica ediyorum. Emeğinize sağlık.

Misafir - 113245

merhaba note 5 var bende güvenlik hatası veriyor imei problemi vardı telefoncular helletti. ama akıllı kılıf vardı onu kullanamıyorum malesef yarımcı olurmusun akıllı kılıfı neden kullanamıyorum