Tavsiye Not3

Sponsorlu Bağlantılar

BeatsBox

BeatsBox

Üye
    Konu Sahibi
Not3
evet bu cihazi almalimiyim

cortex47

cortex47

Üye
Evet, almalısın.

azsxd

azsxd

Üye
Evet al

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
aradığın özelliklere sahipse paraya kıyıp alınabilecek bir cihaz tavsiye ederim

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Buradan forum yetkililerine sesleniyorum

BURNINGLOVE

Üye
nereye al diyosunuz ya kaçınız bu cihazı kullanıyo atıp tutuyosunuz. kardeşim not3 kullanıcısı olarak sana söyleyeceğim şudur bu telefondan uzak dur neden diye sorarsan birincisi tr romunda akla mantığa uymayan saçma sapan hatalar mevcut. telefon normalde internette dolaşırken kamera çekimi yaparken oyun oynarken aşırı ısınıyor ve telefonun yanma olasılığı çok yüksek. çok miktarda ısınıyor hemde. bazı oyunlarda sıkıntı ısınmadan dolayı telefon ekranı 10 parçaya bölünüyor telefonu resetlemek zorunda kalıyosun oyundan bişey anlamıyosun. ve akabinde yeni gelecek olan android güncellemeler not3 e verilmeyecek. bahsettiğim telefon 9000q modeli olan. türkiyede satılan model budur. ne yapacaksın ısınma sorunu çözmek için gidip rusya romu atacaksın knox sayacını sıfırlamaya uğraşacaksın felan filan. hiç gerek yok pişman olursun samsung bize üvey evlat gibi davranıyo ve telefonlarına sahip çıkmıyo. onun yerine not3den daha hızlı htc one m8 al yada şuan piyasanın en iyi telefonu lg g3 al not3 alma

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
nereye al diyosunuz ya kaçınız bu cihazı kullanıyo atıp tutuyosunuz. kardeşim not3 kullanıcısı olarak sana söyleyeceğim şudur bu telefondan uzak dur neden diye sorarsan birincisi tr romunda akla mantığa uymayan saçma sapan hatalar mevcut. telefon normalde internette dolaşırken kamera çekimi yaparken oyun oynarken aşırı ısınıyor ve telefonun yanma olasılığı çok yüksek. çok miktarda ısınıyor hemde. bazı oyunlarda sıkıntı ısınmadan dolayı telefon ekranı 10 parçaya bölünüyor telefonu resetlemek zorunda kalıyosun oyundan bişey anlamıyosun. ve akabinde yeni gelecek olan android güncellemeler not3 e verilmeyecek. bahsettiğim telefon 9000q modeli olan. türkiyede satılan model budur. ne yapacaksın ısınma sorunu çözmek için gidip rusya romu atacaksın knox sayacını sıfırlamaya uğraşacaksın felan filan. hiç gerek yok pişman olursun samsung bize üvey evlat gibi davranıyo ve telefonlarına sahip çıkmıyo. onun yerine not3den daha hızlı htc one m8 al yada şuan piyasanın en iyi telefonu lg g3 al not3 alma
Arkadaşım sana o % 3 kısımdaki note 3 denk gelmiş teknoloji biraz şans işi bir alır lanet okur biride çıkar kendi kar edecekmişine misyonerlik yapar ama bu senin fikrin ve saygılıyım

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bugün sordum 1800tl inşallah almayı düşünüyorum tavsiye ederim :)

fk555897

fk555897

Üye
Çok güzel bir telefon. 1.800 TL'de çok iyi fiyatmış. Yalnız faturasına vs. dikkat et. GAranti durumuna falan.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Çok güzel bir telefon. 1.800 TL'de çok iyi fiyatmış. Yalnız faturasına vs. dikkat et. GAranti durumuna falan.
emin ol dikkat ederim Çünkü çalıntı Telefon vb durumdan başım çok ağrıdı artık 2.el Telefon almam sıfır note3 tü inşallah alacağım :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Note 3 bu kadar kötülemeyi haketmiyor ama güncelleme konusunda haklı arkadaş türkiye kitkat yüklü bendede telefonda ısınma baya var artı arama sırasında yakınlık sensörü bazen ekran kısık parlaklıkta açılıyo vs kararlı değil

BeatsBox

BeatsBox

Üye
    Konu Sahibi
N9005 almayi dusunucemFiyat yada Edirnede satan varmi yada Tekirdağ

sacid589

sacid589

Üye
Yapıştır gelsin :nargile:

M.F.E

Üye
Almaya değer Şuanda kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok şimdiye kadar.

azsxd

azsxd

Üye
Ben kullanıyorum hiç bir hata yada eksigiyok performan ve kullanım adeta seni tatmin edecektir,verecegin parayı hak ediyor.

yaren_70

Üye
Bende yeni aldım.ama yurt dışından 9005i.çok güzel tavsiye ederim.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Sonuna kadar hak ediyor. Note serisini diğer seriler ile karıştırmayın

BeatsBox

BeatsBox

Üye
    Konu Sahibi
Nerden aldin. 9005i

yaren_70

Üye
Suudi arabistan dan geldi. Yurt dışı alma şansınız varsa Türkiyede satılandan daha iyi.Türkiyede satılan model 9000 dir.

Invoke

Invoke

Üye
Hayır, almasan da olur.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve yakupb03