Tavsiye Not3

Sponsorlu Bağlantılar

BeatsBox

BeatsBox

Üye
    Konu Sahibi
Nerden satinalabilirim

mertcan01

mertcan01

Üye
nereye al diyosunuz ya kaçınız bu cihazı kullanıyo atıp tutuyosunuz. kardeşim not3 kullanıcısı olarak sana söyleyeceğim şudur bu telefondan uzak dur neden diye sorarsan birincisi tr romunda akla mantığa uymayan saçma sapan hatalar mevcut. telefon normalde internette dolaşırken kamera çekimi yaparken oyun oynarken aşırı ısınıyor ve telefonun yanma olasılığı çok yüksek. çok miktarda ısınıyor hemde. bazı oyunlarda sıkıntı ısınmadan dolayı telefon ekranı 10 parçaya bölünüyor telefonu resetlemek zorunda kalıyosun oyundan bişey anlamıyosun. ve akabinde yeni gelecek olan android güncellemeler not3 e verilmeyecek. bahsettiğim telefon 9000q modeli olan. türkiyede satılan model budur. ne yapacaksın ısınma sorunu çözmek için gidip rusya romu atacaksın knox sayacını sıfırlamaya uğraşacaksın felan filan. hiç gerek yok pişman olursun samsung bize üvey evlat gibi davranıyo ve telefonlarına sahip çıkmıyo. onun yerine not3den daha hızlı htc one m8 al yada şuan piyasanın en iyi telefonu lg g3 al not3 alma
Kardes bu sikintilar sadece sende var. Telefon evet isiniyor yuksek ram kullanimli oyunlar oynarsan ekran surekli acik kalirsa illaki isinir. Klimayi aciorsun iceri soguk verirken motoru isinior sonucta. Ekran bolunmesi fln demissinde ben cihazimda yasamiyorum ole bir problem.guncelleme almayacagini neye dayanarak soledigini anlamis degilim.4.3 ile gelen cihaz 4.4 u alinca 6 ayda telefon bitti mi oluyor ? Kardes yorumlari kendinizce yapsaniz daha iyi olacak boyle safsatalarla binlerce kullanici da ayni sorunlari yasiyormus gibi yansitmayin. Ben yine olsa yine note3 alırım fikrim budur

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Kardes bu sikintilar sadece sende var. Telefon evet isiniyor yuksek ram kullanimli oyunlar oynarsan ekran surekli acik kalirsa illaki isinir. Klimayi aciorsun iceri soguk verirken motoru isinior sonucta. Ekran bolunmesi fln demissinde ben cihazimda yasamiyorum ole bir problem.guncelleme almayacagini neye dayanarak soledigini anlamis degilim.4.3 ile gelen cihaz 4.4 u alinca 6 ayda telefon bitti mi oluyor ? Kardes yorumlari kendinizce yapsaniz daha iyi olacak boyle safsatalarla binlerce kullanici da ayni sorunlari yasiyormus gibi yansitmayin. Ben yine olsa yine note3 alırım fikrim budur
Biraz fazla abartmış ama sadece onda değil sorun ısınma baya var telefonda ekranın 9 parçaya bölünmesi bir kere bende de olmuştu. Güncelleme daha 2 sene alır ama fazlasını bilmem :D ben kararlı tam olarak stabil bulamadım not3 kitkatını en azından türkiye romu öyle.

xmustx

xmustx

Üye
Kusura bakmada 3 gb ram olupta fan olmayınca ısınma bi sorun değildir bi sonuçtur.masaüstü bilgisayarın varsa fan takmada bak nası bi güzel yanıyo..

fk555897

fk555897

Üye
Note 3 çok güzel bir telefon. Heleki 4G'li versiyon olursa tadından yenmez. Almanı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: mertcan01
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Konuyu açan arkadaşın telefon alacağını pek sanmıyorum konu başlığı ve içeriği tamamen gülünç 'evet bu cihazı almalımıyım' millet oyalanacak yer arıyo :D

• Beğen
Tepkiler: mertcan01
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Konuyu açan arkadaşın telefon alacağını pek sanmıyorum konu başlığı ve içeriği tamamen gülünç 'evet bu cihazı almalımıyım' millet oyalanacak yer arıyo :D
Belki de aldı :)
Bende note 2 için dil dökmustum alınca uğramaz oldum zevki muhteşem :)

BeatsBox

BeatsBox

Üye
    Konu Sahibi
hayir 2 gun sonra alicam ben uzatmayi sevmem bu yuzden kuralara dikkat et konuyu dağitma