_-_-_-ahmet-_-_
Üye
ewet kardeş güzel telefon(du) bizim köyde bile çekiyodu şimdikiler cekmiyoişte bu süper yaa![]()
DANDİK İŞTE 
ewet kardeş güzel telefon(du) bizim köyde bile çekiyodu şimdikiler cekmiyoişte bu süper yaa![]()
DANDİK İŞTE 
tabiki kardeş eski telefonların yerini hiç biri tutmaz
yorum için teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
yorum için teşekkürler
5210 güzel telefon kardeş bendede wardı üst kaparın çıkması dahada güzeldi oraya iyi kopya kağıdı konuyo![]()

:d dogru kardes
telefoncu arkadaşlarımız sağolsun başının etini yedim bunu buldurana kadar.8850 benim babamda da vardı![]()

neye borçluyuz bu gülüşü ?[sıze=4][/sıze]
kardeş esgi günler unutulurmu ya nasıl geçti eski günlerin bilemem ama acısıylada tatlısıylada mutlaka güzelmiştidireyw bro aklıma geldi eski günler ..
bu da benim efsanem arkadaşlar bu konuyu görünce eklemeden geçmeyeyim dedim .
Paylaşımlar için teşekkürler.
[ımg]http://img200.imageshack.us/img200/1629/8850.jpg[/ımg]
8850 - 2000 yılında üretilmiştir. Zamanında milenyum telefonu gibi isimler takılsada hiçbir zaman satışı yüksek rakamlara ulaşmamıştır çünkü hep iş adamlarının ulaşabileceği fiyatlardaydı.
Işte yıllar sonra benim gibi hastaları biryerlerden bulmaya çalıştı. :d telefoncu arkadaşlarımız sağolsun başının etini yedim bunu buldurana kadar.
bişiy degil kardeş geçmişteşekkürler kardeş
bu 6310 ve bununbirkaç serisi de gerçekten karizma telefondu ilk miroğlunun elinde görüp karizmasına inanmıştım![]()
bende onun elinde gördüydüm sanırsam ama bunların antenlisi daha güzeldi 
7110 süperdi ya 200 msj kapasiteis vardı scrooll olan ilk telefon ben alamaıştım param yetmemiştim arkadaşımda vardı süper bir cihazdı ya birde 6310 vardı aslında 6110 ve 6210 dsn sonra çıktı ama süper cihazdır hatta nokianın yıllarca amirali olmuştur
6310
Benimde dayımda var 3510i o kadarda eski sayılmazslm bendede 3510 vardı ama kapandı nokianın ilk polifonik telefonlarındandı

slm bendede 3510 vardı ama kapandı nokianın ilk polifonik telefonlarındandı
o kadar yenide sayılmazBenimde dayımda var 3510i o kadarda eski sayılmaz![]()

[ımg]http://www.uk-buyingguide.co.uk/nokia_7650.jpg[/ımg]
--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------
bende b7650 vardı ilk simbiyan