[nossbar'a Teşekkürler. Locked]Yaptığım Uygulamayı SisContent ile Paketleyecek varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
[nossbar'a Teşekkürler. Locked]Yaptığım Uygulamayı SisContent ile Paketleyecek varmı ?
telde sis editorla olmuyor nedense

Ekli dosyalar

ben yapabilirim ama nasıl yapcam bilmiyorum hemen bi kurcalayayım
nasıl yapacağımı kısaca söylerseniz yapayım

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
dosya dizinlerine göre paketlemen lazım dostum

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardeş bilen birisi yaparsa daha iyi olur aslında

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ya benim proda yada telde bi sorun var. Yüklüyorum menüye gelmiyor. Bide sen denesene bi yüklemeyi

asigsasi

Üye
ne bu yükledim hiçbirşey gelmedi

noss_bar

Emekli Yönetici
yapmasına yaptım kurmasına kurdum ama menüye birşey gelmedi zaten olmayacağını bile bile yaptım belki dedim dosya isimleri ile oynamamışsındır diyerek ama oynamışsın yapmak istediğini anladım ama olmaz sen bana bunun orjinalini gönder ben sana istediğini vereyim dediğim gibi öyle dosya isimlerini değiştirerek olmaz benim adım nossbar sen benim adımı biliyorsun biri sana sorduğunda nossbar kim sen bildiğin için şu dersin aynı mantık exe içinde geçerli bunun adı bundan sonra bu diye exeye öğretmen lazım ondan habersiz iş olmaz anladın sen onu

Tepkiler: asigsasi

serecans

Üye
vay bee

Tepkiler: noss_bar

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Dosyalar İle Mi Oynamışsın.. Denememiştim..
Exeden belliydi, exe_list

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

eve gidince yollayım

noss_bar

Emekli Yönetici
bak bakalım sendekileri kaldır yoksa uid farklı olduğu için yüklenemedi uyarısı alırsın ona göre

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye

yine gösterdin ustalığını ellerine sağlık dostum

Tepkiler: noss_bar
bak bakalım sendekileri kaldır yoksa uid farklı olduğu için yüklenemedi uyarısı alırsın ona göre
NOSS_BAR ARKADAŞIM BU KONU BİLE ALAKALI DEĞİL AMA BİR KONU İÇİN YARDIMINI İSTİCEM TESADÜF ESERİ KONULAR ARASI GEZERKEN BU KONU İÇİN VERDİĞİN ŞU CEVAP DİKKATİMİ ÇEKTİ "uid farklı olduğu için yüklenemedi uyarısı alırsın" BEN BU UYARIYI YANİ YÜKLENEMEDİ UYARISINI NFS SHİFT OYUNUNU TELİME KURMAYA ÇALIŞIRKEN ALIYORUM BU HATAYI DÜZELTMENİN YOLU NEDİR TELİM 603 FP2 YAPTIM ANCAK FP1 DE KURULU İDİ OYUN ŞİMDİ KURMAK İSTİYORUM NE YAPMALIYIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...