Norton Symbian Hack - Nokia Belle FP1 (Nokia 808, 700, 603 ve 701)(Güncelleme-Video'lu)

Sponsorlu Bağlantılar

nopeyour

Üye
o kadar ugras sonucu kafayı yiyecek hale düştüm ama sonunda burada oldu elinize saglık diger yerlerde cözemedim burada oldu c6-01 belle telefonum denedim oldu

İSTİHBARATÇI

Üye
çok teşekkür ederim işe yaradı :)

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
hocam şu indirilecek şeyleri direk buraya upload edebilir misiniz?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Yetkim yok kardeşim o yüzden yükleyemiyorum.

akifd

akifd

Üye
hacklendi hey çocuklar gibi mutlu oldum çok teşekkür ederim arkadaşım 701 fp1 artık çok özgürüm başarılarının devamı dilerim

ID68

Üye

Yazılım güncellemelerinden önce telefonunuza soft format atmanız, güncellemenin sağlıklı bir şekilde yapılmasını sağlar.
Soft format attığınızda hack iptal olur ve güncellemeden sonra tekrar hacklemeniz gerekir.

peki bu soft format ne oluyor bu hiçbişey silinmiyor sadece ayarlar silen format mı ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye

peki bu soft format ne oluyor bu hiçbişey silinmiyor sadece ayarlar silen format mı ?

Hayır sadece ayarları değil komple sistemi sıfırlar, o nedenle formattan önce tüm bilgileri yedeklemen gerekir...

sero58

Üye
9. Adımı yapamadım biraz aça mısınız arkadaşlar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
9. Adımı yapamadım biraz aça mısınız arkadaşlar

8. Adımda c/ patches klasörüne attığın "Install Server RP+ 1.7.rmp" yaması artık telefonuna kurduğun rompatcher uygulamasında görünecektir.
9. Adımda rompatcher uygulamasını çalıştır ve içindeki yamaların hepsini aktif 'yeşil' yap.

sero58

Üye
Olmadı arladaşlar hala unsigned uygulamaları yüklemiyor:/

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Olmadı arladaşlar hala unsigned uygulamaları yüklemiyor:/

telefon modelin nedir?

Ayrıca birde C/sys/bin klasörüne telefonuna uyumlu install dosyasını atman gerekebilir..

sero58

Üye
603 o son dediğini yapmadım yazmıyor diye kardeş o ne?

sero58

Üye
Eyvallah kardeşim sağolasın nasıl yapacagımıda anlat pek bilmiyorum:)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Eyvallah kardeşim sağolasın nasıl yapacagımıda anlat pek bilmiyorum:)

Şimdi link'e tıkla ve zip dosyasını indir

sonra x-plore ile zip'i aç içinde installserver.exe dosyası var, o dosyayı yine x-plore ile C/ sys/ bin klasörüne at

- - - Eklendi - - -

sonra telefonu yeniden başlat ve rompatcher uygulamasını çalıştırıp tüm yamaları aktif yani yeşil yap.
Artık bir unsigned uygulama yükleyerek olup olmadığını deneyebilirsin

sero58

Üye
Yok kardeş olmadı yapamadım benim beceriksizlipimden kaynakşanıyor yine yüklenmiuor unsigned uygulamalar:/herkes yapmış bir ben yapamadım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Yok kardeş olmadı yapamadım benim beceriksizlipimden kaynakşanıyor yine yüklenmiuor unsigned uygulamalar:/herkes yapmış bir ben yapamadım

Rompatcher'ın tüm yamaları aktif oluyorsa ve verdiğim install'i C/sys/ bin klasörüne attıysan olması lazım..

C/ sys/ bin klasörünün içini tekrar kontrol ettin mi? installserver.exe dosyası içindemi.

Yapamam deme çok kolay bak burdayken yardımcı olurum..

sero58

Üye
Kardeşim rompatcher de ikiside aktif yeşil ve o upload ettiğin dosyada c sys bin dosyasının içinde vallahi niye olmuyor anlamadım:/

Emrgncy

Emrgncy

Üye
dosyayı zipten çıkarıp attın değil mi?
Zip içinde olmayacak.

Birde yükleme ayarlarını kontrol et

Ayarlar/ uygulama yöneticisi/ yükleme ayarları

yazılım yükleme 'Tümü' olacak
Çevrim içi sertifika kontrolü 'kapalı' olacak.

Ayrıca rompatcherda üç yama olması gerekiyor sende

open4all / installserver rp / birde patches klasörüne attığın

sero58

Üye
quarentina list adımı hata verdiydi orayı atladım ondan mı aceba

Üst Alt