Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Norton Symbian Hack - Nokia Belle FP1 (Nokia 808, 700, 603 ve 701)(Güncelleme-Video'lu)
Sponsorlu Bağlantılar
PriveT
Üye
Telefona format atip tekrar denedim, oldu. Tekrar tesekkurler.
7. adım da anlatmak istediğim rompatcher programını çalıştırıp orada yamalar var onlara tıkladığınızda sistem klasörlerine erişebilirsiniz. mesela telefona widget mifleri atabilirsiziniz. Mod uygulamak istediğinizde x-plore yardımıyla modları uygulayabilirsiniz.
Paylasimci arkadasin musadesiyle ben biraz daha acayim.
ROMPatcher programini calistiriyorsunuz,
Once "Open4All" i secip, seceneklerden "Add to auto" yu isaretliyorsunuz.
Sonra da "Install Server"i secip, seceneklerden "Add to auto" yu isaretliyorsunuz.
Ve sonra telefonu kapatip aciyorsunuz.
Sonra da "Install Server"i secip, seceneklerden "Add to auto" yu isaretliyorsunuz.
peki bu hacklemede telefonda bi sorun oldu diyelim fabrika ayarlarına dönünce tekrar hacklıcezmi birde tel e bi zararı olurmu hack in şuan yaptım bi sorun yok gibi ?
peki bu hacklemede telefonda bi sorun oldu diyelim fabrika ayarlarına dönünce tekrar hacklıcezmi birde tel e bi zararı olurmu hack in şuan yaptım bi sorun yok gibi ?
Bildigim kadariyla bir zarari yok, ama yukleme islemlerin bittikten sonra bu Open4All`i kapatman iyi olurmus, nedeni de senin bilgin haricinde, mesela virusler falan da sistem dosyalarina ulasip sistemi gocertebiliyormus.
Tabii sorunu asil bu islerin erbaplari cevaplarsa daha iyi olur. Ben bu islerin acemisiyim.
ID68
Üye
peki güncelleme de bi sorun olur mu? kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum.
Yazılım güncellemelerinden önce telefonunuza soft format atmanız, güncellemenin sağlıklı bir şekilde yapılmasını sağlar.
Soft format attığınızda hack iptal olur ve güncellemeden sonra tekrar hacklemeniz gerekir.
kuloğlu897
Üye
teşekür ederim kardeş sayende cihazı hackledim nokia 701 sorunsuz