Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Norton Hack Yöntemiyle Telefon Hacklemek Garanti Dışı Bırakırmı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pusu6600
Üye
Konu Sahibi
Norton Hack Yöntemiyle Telefon Hacklemek Garanti Dışı Bırakırmı?
Merhaba arkadaşlar bugün norton hack yöntemiyle C6-01'imi hackledim garanti dışı kalma durumu varmıdır? varsada Hack'i nasıl silebilirim orijinal haline döndürebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum...
TERRORVISION
Üye
hayır garanti dısı kalması söz konusu değil..silmek için format yeterli
HakanSeven12
Üye
evet garanti dışi orjinal yazılımı at geçer
pusu6600
Üye
Konu Sahibi
oviden yazılımı yeniden yüklesem sonra hard format atsam %100 geçer demi arkadaşlar? şey bide forumda tema için efekt modları var onlardan birini yüklesem hard format'da eski haline dönermi?
oviden yazılımı yeniden yüklesem sonra hard format atsam %100 geçer demi arkadaşlar? şey bide forumda tema için efekt modları var onlardan birini yüklesem hard format'da eski haline dönermi?
Kardeşim soft format hack'in kalkması için yeterli...
Hard format telefonunu tertemiz yapar ve eski haline döner, ama bazı uygulamalar yüklenmez bunun için ardından Nokia suite ile Yazılım tekrar yükle seçiminden Belle'yi tekrar yüklemen ve ardından güncellemeleri alman gerekir...
pusu6600
Üye
Konu Sahibi
çok teşekkürler arkadaşlar korkum gitti sayenizde şimdi istediğim modu telefonuma yükleyebileceğim.
Korkmana gerek yok, bizler bir aile gibiyiz. Birbirimizin sorunlarıyla her türlü ilgileniriz...
THe_PRoTeCToR
Üye
Evet kardeşim sen hiç korkma garanti dışı kalsa bile bişey olmaz. Biz burada arkadaşın da dediği gibi aile gibiyiz. Bi sorun çıkarsa konu açman yeterli..
by.frozen
Üye
şimdi ye kadar gördüğüm en iyi forum sitesi oldu bura sözüm birazda size hitaben OttomaN TigeR THe_PRoTeCToR saygılar
THe_PRoTeCToR
Üye
Evvallah kardeşim bi sorun olursa hiç çekinmeden sorabilirsin özele pm at yeter..
- - - Eklendi - - -
Herkese elimden geldiğince yardımcı olurum ben..
pusu6600
Üye
Konu Sahibi
Beyler bugün meraktan hard format attım gerçekten herşey silindi hack felan kalmadı telefon ilk gün aldığım gibi oldu