Hack nedir? Nasıl Yapılır? Telefon garanti dışı kalır mı? Zararlı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Sistem Modifiye bölümüne sabitlemek daha mantıklı olur .

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncellenmiştir...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Yararlı konu ancak sabitlenmesi gereken bölüm S^3 Modifiye Bölümüdür bence .

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Sizin için yararlı olduysa ne mutlu bana :D

hsyn73

hsyn73

Üye
nokia 603 aldım yazıyı okuyunca hackledim ama şimdi güncelleme işareti var güncelle diyorum güncellemiyor. wifi ile bir gün öncesinde güncellemiştim. bazı güncellemeleri daha sonra güncellemek üzere işaretlememiştim.

tolunay378

Üye
peki soft format atsak hack gider mi?

KxTR79

KxTR79

Üye
format atarak hackten cıkarabilirmiyiz telefonu? *#7370# yada *#7380# ile

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben konuyu dün gördüm tebrik ederim, güzel ve gayet bilgilendirici bir konu olmuş eline sağlık. Tabi direk konu açmadan okurlarsa... :tşk:

pusu6600

Üye
beyler off ya c6-01'imi norton hack ile hackledim acaba garanti dışı kalma olayı olurmu? eğerki servise gitme durumu olursa nasıl orijinal yapıcam navifirm demeyin korkuyorum flash atmaya felan.

tolunay378

Üye
beyler off ya c6-01'imi norton hack ile hackledim acaba garanti dışı kalma olayı olurmu? eğerki servise gitme durumu olursa nasıl orijinal yapıcam navifirm demeyin korkuyorum flash atmaya felan.

hard format ile hack gider ama soft formatı tam olarak bilmiyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Soft ile hack dosyaların silinir, çünkü telefon sıfırlama yapmış olur... Lakin kafanın karışmaması için hard garanti çözümdür. Ayrıca bu güne kadar hackli telefonların servis/garanti dışı kaldığını kimse rivayet etmedi. cwf yüklersen ve servis bunu fark ederse 3.parti yazılım olması sebebiyle direk garanti dışı kalır...

by.frozen

by.frozen

Üye

Aslında çıkmaz. Servis ne yapıp ne edip hackli diye garanti kapsamı dışına çıkarıyor. Bu servisden servise göre değişiyor.

tamam iyi güzel de diyelim ki şöyle bi şey olur mu : telefonu hackledim garantiye gönderdim garantiden çıktı dedi. Aldın orjinal yazılımı yükledim geri gönderdim ne diyecekler bu cihaz garantiden çıkmıştı mi yoksa yapacaklar mi. Bu arada bilgilendirme süper kimin emeği geçtiyse sağolsun :)

aleranol

aleranol

Üye
Konu güzelmiş parmaklarına sağlık. Başlığı görünce dedim ki aha yine gereksiz şöyle yap da böyle yapda konusu hadi girim dağıtim dedim ama soruları cevaplıyormuşsun :kop:

cukuleaks

Üye
Hack zararli degil. Yapmasi basit. Dondurmeside basit. Nortonu yukle antivirusten restore all . Sonra mobi xplorerden c/sys/bin dosyasina installserver.exe gom. Rom programindan open4all ve installserver i ac. Al sana hackli tel. Hard format at geriyr donsun :) androide gectim hala unutmamisim vaybe :D

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
NOKIA 500 için hack yaparsam bi sorun olur mu ? Hacklemeyi düşünüyorum ama malum cihaz özelliklerinden dolayı göze alamıyorum.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
hack yap hard format at hack gitti :ehe

mdma

mdma

Üye
kardeş bn hack dosyalaranı yaptm attm installer fln ama olmadı kalrdrdm hepsni , sys ve private dosyalarıda eski haline döndü açlmıyor yani bi sorun çkmz değlmi . Telfnu hacklamak isterm ama hnüz taksit borcu var bozlr ve garanti dşı kalır diye korkyrm.

Üst Alt