Nonda'ya Güle Güle

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
    Konu Sahibi
Nonda'ya Güle Güle
Galatasaray Kongolu futbolcusu Shabani Nonda ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak fesh etti.

Meksikalı oyuncu Dos Santos'u da kadrosuna kattıktan sonra 1 yabancı oyuncuyla yollarını ayırmak zorunda kalan sarı-kırmızılı takım Nonda'nın bileti kesti.

Galatasaray'ın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

"Galatasaray Futbol AŞ ile oyuncu Shabani Christophe Nonda arasındaki sözleşme tek taraflı olarak feshedilmiştir. Shabani Christophe Nonda'ya kulübümüze yaptığı hizmetler için teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz. Galatasaray Futbol AŞ"

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Üzüldüm yaw..Sempatik adamdı ama kafa olarak Gs'yi silmişti...Hayırlısı olsun....

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
    Konu Sahibi
Bende severdim Nonda'yı iyi futbolcuydu. Ben olsam Kewell'in sözleşmesini dondururdum yarım dönem ;)

Consul9

Consul9

Üye
iyi oldu sanırım yönetim taraftarlarında tepkisinden ürkmüştür keweell gönderilmesin diye:)

degerli43

degerli43

Üye
hayırlısı olsun:)acaba takım bulabilecek mi kendisine

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
    Konu Sahibi
Kewell çok seviliyo gerçektende, Galatasaraylı taraftarlar site bile açtı ;)

arslansem

arslansem

Üye
Güle güle Nonda.Hep o Volkanla Edu nun çarpışması sonucu boş kaleye attığın golle anımsayacağım seni :ehe

gökhanates

gökhanates

Üye
Güle güle Nonda.Hep o Volkanla Edu nun çarpışması sonucu boş kaleye attığın golle anımsayacağım seni :ehe
:kop:

Nonda iyi topcuydu, benimde aklıma o ve 3 gol attığı ç.rize maçı geliyor. Bu demek oluyor ki Kewell kalıcak. Kewell kişiliği her yönü ile Tr de en iyi yabancı. Aziz başkan keşke alsa

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
    Konu Sahibi
Yorumuna katılıyorum Gökhan kardeşim. keşke Kewell'ı alabilse Aziz Başkan..

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
kewel kalması çok sevindirici.Ama bence jo bir katkı yapar mı oda soru işareti hemde kocaman bir soru işareti.

lovestar

lovestar

Üye
Vefasız cimbom taraftarı seni çok arayacak Nonda emin olabilirsin.Senin kadar az oynayıp çok gol atan bir forveti ne zaman görmüş bu lig acaba?yazık gercekten.ne yapsan yaranamadın... Bu yıldız sevdası bitirecek cimbomu...

'Davut

'Davut

Üye
Güle güle nonda seni özlemeyecez...:)

lovestar

lovestar

Üye
Vefasız cimbom taraftarı seni çok arayacak Nonda emin olabilirsin.Senin kadar az oynayıp çok gol atan bir forveti ne zaman görmüş bu lig acaba?yazık gercekten.ne yapsan yaranamadın... Bu yıldız sevdası bitirecek cimbomu...

:islik

arslansem

arslansem

Üye
:ağlarım:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Semih ne oldu geçen hafta ayaklar yere basmıyordu Aslanım Haldün fenerliler kıskanıyor felan diyordunuz

Kendi etti kendisi buldu gs nonda 2 Çakma dos santos artı jo eder bence bu adama Yazık oldu

haltie

haltie

Üye
bence yerinde karar adam çok ağır sakatmış elden çıkarmaya çalıştı gs çok oynatarak ama olmadı hayırlısı olsun

arslansem

arslansem

Üye
Semih ne oldu geçen hafta ayaklar yere basmıyordu Aslanım Haldün fenerliler kıskanıyor felan diyordunuz

Kendi etti kendisi buldu gs nonda 2 Çakma dos santos artı jo eder bence bu adama Yazık oldu

Ben Santos un transferine sevinmedim,istemedim ve kendi içimde isyan ettim.Çünkü böyle olacağını biliyordum.Dediklerim doğru çıktı.Hala daha kıskanıyorsunuz o konuda bişey değişmedi ama :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...