Ve Sercan Yıldırım resmen Galatasaray'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ve Sercan Yıldırım resmen Galatasaray'da
Galatasaray Klubü Bursaspor'lu Futbolcu Sercan Yıldırım İle 5 Yıllık Sözleşme İmzaladığını Borsaya Bildirdi














Galatasaray, Bursasporlu futbolcu Sercan Yıldırım'ın transferi konusunda yeşil-beyazlı ekiple anlaşmaya vardı. Sarı kırmızılılar, yıldız futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak.
Galatasaray, Sercan Yıldırım için Bursaspor ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Sercan Yıldırım 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

-İŞTE DETAYLAR-

Galatasaray'ın Bursaspor'dan kadrosuna kattığı genç golcü Sercan Yıldırım'ın sözleşme süresi ve maliyeti belli oldu.

Galatasaray'dan borsaya gönderilen yazıda "Bursaspor Kulübü oyuncularından Sercan Yıldırım ile 2011-2012 sezonundan başlamak ve son sezon Şirketimizin tek taraflı opsiyonunda olmak üzere 5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre oyuncunun kulübü Bursaspor Kulübü'ne 3.000.000 EUR tutarında transfer ücreti ödenecek ve Musa Çağıran Bursaspor Kulübü'ne bedelsiz olarak verilecektir. Oyuncuya ise her sezon için 700.000 EUR sabit transfer ücreti ve her sezon için 8.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir. Oyuncunun bir sezonda 30 ve daha fazla resmi müsabakada görev alması halinde takip eden sezona ilişkin sabit transfer ve maç başı ücretleri %10 arttırılarak ödenecektir." denildi.
 


arslansem

arslansem

Üye
Bi ara 7-8 milyon eurodan bahsediyordu başkanları en fazla 3 eder demiştim :) yetenekli bi futbolcu Baros ve Elmander'e alternatif şarttı.İnşallah aşı tutar ve uzun süre Hakan Şükür kıvamında bi forvet yaratırız
 
greenmile

greenmile

Üye
bu adam büyük takımlarda oynayacak bir futbolcu değil bana göre
 
'Davut

'Davut

Üye
Ne güzel bir trasfer böyle...(:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt