NomadCRY SunRise 2.1 Efendi Edition. 5800-C6v21 CFW.

Sponsorlu Bağlantılar

sekolele

sekolele

Üye
yabeyler bu fw 15/01/2011 de g]ncellenen sunrise fw sini uzerine kurulan mod dime :hmmm

Efendi™

Efendi™

Üye
Evet Hocam. Rofs2 Dosyası Var. Gerisini SunRise'ın Konusundan Alırsın :)

Bu Arada Öğretene İhtiyacım Yok Hocam. Bayadır Takip Ediyorum Zaten.

Birde 40 MB RAM C6 Kullandım Kullanalı Almadım Bile. 45'e Düştü Gerisine Düşmedim 1 Kere Bile. En Dandik FWDe bile düşmedim.

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
arkadasım fw için teşekkürler gayet hoş ve stabıl olmuş şahsen ben kullanıyorum daha önce boyle dertsız tasasız yıne sunrise nin 50,0,005 olanı için olanı kullanmıştım devamı da bu olsa gerek ellerine sağlık
buyrun fotolar ;

bodegas

bodegas

Üye
SunRise tek geçerim be abicim . Gerçekten mükemmel .. Paylaşım için ayrıca teşekkürler :oke:

kokpit774

kokpit774

Üye
Arkadaşlar jaf ile orjinal v52 flashlama konusunda yardımcı olabilecek biri varmı ?

Efendi™

Efendi™

Üye
kokpit Üst Konuda Var Flashlama Kardeşim :) Ordan Biraz Tecrübe Edin. Sonra Ben Sana Yardımcı Olurum.

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Dostum eline sağlık sen benim kafadansın gereksiz bütün herşeyi kaldırmışsın.... üstelik boot menü filan mükemmel olmuş... :D

hotboy_ist

Üye
Bu temanın adı nedir acaba

ali601

ali601

Üye
müthiş olmuş dostum ellerinie kollarına sağlık çok fark var . :oke:

erkano52

Üye
ya bunun diğer dosyalarını nereden bulacağız.. birsürü cfw konusu var.. orjinal konu demişsin.. Sunshine v52 konusu var onumu diyorsun.. bi açıklık getirirmisin.. yada ilk başa orjinal konunun linkini bırakta benim gibi başkalarıda boş yere aramasın..

samoçam

Üye
görüntülerdeki temayı paylaşırmısın

cafer-abi

Üye
Kardeşim bak bu tam da bana lazım olan cfw ama benim versiyonum 007. Bana bu versiyonunu yapabilir misin? Ve bu sefer tüm linkleri verebilirsen çok sevinirim. Bir sürü başlık bir sürü konu var. Bulana kadar anamız ağlıyor.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
bende kendime özel düzenlemiştim, örneğin botu c: dizinine aldım,açılış ekranını istediğim zaman değiştirebilmek için.. efekleri düzenleyip hatalı bir iki parçayı düzenledim. sıfırdan yapamıyorum ama böyle kişisel zevke göre düzenlemek daha iyi..
ben v3.2sini düzenleyip yükledim ama :naughty:
Teşekkürler Emin :spr

----------Eklendi @ 22:49:34 ---------- Yazıldı @ 22:44:38 ----------

birde sürükleme rengini değiştirebilsem ve müzikçalar içindeki timer yerine ttpodu ekleyebilsem 4x4 olacak ama bilmiyorum işte :(

Üst Alt