Noldu Bu Foruma :'(

Sponsorlu Bağlantılar

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Noldu Bu Foruma :'(
Siteye girdim,ciktim bidaha girdim.Meger yazilim deismis :'( bilmem ilk görüste ben forumu birakiyorum diyesim geldi.Sizi bilmem ama geri gel maxiceeeeeeeeeeeep'in eski hali.Insallah eski temayida yüklersiniz.Duygularimi en iyi su sekilde anlatirim.Giyisisine ve kendisine asik oldugum kiz kiyafetini deistirmis.Ve gözüm alismadigi icin bana hos gelmemis.Neyse hairli olsun.

• Beğen
Tepkiler: mferdi

MaxipmaN

Üye
şaşkın şaşkın dolanıyom sitede valla :D

genso

Üye
Aynen Ya Ama Alışırız Heralde

genso

Üye
Bide forumda oyun linki paylaşmak yasakmı
Edit: paylaşmak Yazdım Reklam Oldu YAw

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Eski tema çok ağırdı. Reklamdan geçilmiyordu. Bu hali güzel olmuş. Biraz düzenlemeler yapılması lazım ama. :)

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK

MaxipmaN

Üye
adblock kullanıyordum çok önemli birşey reklam meklam bırakmıyodu ama yine de son zamanlarda mesaj düzenledikten sonra keydet diyince sayfayı yenilimek gerekiyordu bıraksan sabaha kadar giderdi

mferdi

mferdi

Üye
bunun neyine alisacağız yıllarım maxicep,i bôyle olmamalıydı çok alakasız ve çok yavas uc browser eksilerde görünùm operamini yarıyarıya yaramaz bence eski hali daha iyiydi ya sizce

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
evet eskisini istiyoruuummmm :'(

DDorlion

DDorlion

Üye
Ya Ne Oldu Böyle Hiç Güzel Olmamış :S

Invoke

Invoke

Üye
Bu daha hızlı daha seri arkadaşlar, çok daha hafif, her işini takır takır yapıyorsun en azından pc için öyle. Sizin sorunlarınızı da zamanla çözerler, daha tam oturmadı zaten yenilikler devam ediyormuş...

mferdi

mferdi

Üye
aynen bende eski halini istiyorummmmmmmm

yeauw

yeauw

Üye
ya boşwerin yine bir aradayız işde ;) okdarda fena olmamış ve yapılması gerekiyormuşki yapılmış takılmayalım bukadar :D

mferdi

mferdi

Üye
arkadaşım hep cepten yada benim gibi takılanlar ne yapsın ben pc kullanmayı sevmiyorum mesela cepten daha güzel oluyor

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Bilmem sevgilimin yeni kiyafetini begenmedi :/ :)

yeauw

yeauw

Üye
arkadaşım hep cepten yada benim gibi takılanlar ne yapsın ben pc kullanmayı sevmiyorum mesela cepten daha güzel oluyor
haklısın ama düzelecekmiş bende telefonda giriyordum bugun pc deyiz :))

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Daha hafif ve sade bir tasarım olmuş, bakarken gözlerim yorulmuyor, ama açtığım konular/şikayet takibi gibi sayfaları bulamadım. Ayrıca beğenilerimde silinmiş. Bence hepsinden önemlisi eskiden binbaşı/yüzbaşı gibi rütbeler dikkat çekiyordu, şimdi dikkat çekmiyor ve basit bir yazıyla belirtiliyor.

mferdi

mferdi

Üye
o zaman desene benim gibiler gene çeurim dışı:(

yeauw

yeauw

Üye
onu bunu boşwerin 4 tane ödül almışım ne ödülü begenimi bunlar biri açıklasın :DD

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Evet ödül ne bu arada ?

Uhops

Uhops

Üye
Alışınca çok güzel oluyor. : )

Takipçi Satın Al

Üst Alt