Nokla N99i Video Format Anlatım .vid

bongbros

Üye
Paylaşım için teşekürler.Convert için çok uğraşmıştım bu program işimi gördü videoda donma var fakat bu sorunu halledersem paylaşıma sunacağım

sagol kardesim ya allah razı olsun senden derdime care oldun

bongbros

Üye
Paylaşım için teşekürler.Videonun donması hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.Herşey için teşekürler.

cesett

Üye
    Konu Sahibi
yav bazıları yazmış yapamadık indiremedik bilmemne bilmem ne yav arkadaşlar yapanlar nasıl yapıyor peki indiremeyenlere söylüyorum nasıl olduda indiriyorlar yavv bir teşekkür bile eden yok eliniz incilmicek teşekkür butonuna basacaksınız video yu ben net bir şekilde izliyorum bir amerikan şirketindeki program üreticileri bu vid uzantı ile ilgili program çıkartacak ozman ben size buraya korum daha net izlersiniz.. ama ben şunu söyleyim bu telefonu ben deyiştirdim tam 4 gün bu vid uzantısını araştırdım sonra buldum neyse lafı uzatmayım indiremedik diyenlere seslendim sadece herşey açık ve net yardım istiyenlere hezaman açığız buraya bildirin iyi eğlenceler

cesett

Arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

ARKADAŞLAR SİZE EN KOLAY YOLU SÖYLEYEYİM. PROGRAMA ATTIĞINIZ VİDEOLARI ATMADAN ÖNCE "WİNDOWS MOVİE MAKER" PROGRAMINDAN GEÇİRİN...

SONRA PROGRAMI AÇIN ARKADAŞIN ANLATTIĞI YÖNTEMİ "BELGELERİM/VİDEOLAR/XXXX" VİDEOSUNU KULLANARAK YAPIN

KESİNLİKLE OLACAKTIR.....

ÇÖZÜLMEYEN PROBLEM YOKTUR

AYRICA BEN BİŞEY SORCAN BU N99İ NİN "FİLM " BÖLÜMÜNE HANGİ UZANTIDAN VİDEO ATALIM

AGA BİZ BU İŞLEMİ YAPSAK BİLE ATTIĞIMIZ VİDEO İZLENMEYECEK KADAR KÖTÜ OLUYOR.
SES BİR YERDE GÖRÜNTÜ BİR YERDE MESELA
RECEP İVEDİK 2 DE RECEP GELİP NİNESİNİN EVİNE GİRİYOR AMA TELEFONUN SESİ
DAHA RECEP YENİ KENDİ EVİNDEN ÇIKTIĞI SAHNEYİ SESLEMDİRİYOR.

EDİT: Forumda reklam amaçlı site yönlendirmesi yapmak yasaktır

lower12

Üye
programı açıyorum videoyu atıyorum .avi uzantısını seçiyorum ve start diyorum video uzantısı .avi oluyo ama yanına .vid gelmiyo onun için ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

programı açıyorum videoyu atıyorum .avi uzantısını seçiyorum ve start diyorum video uzantısı .avi oluyo ama yanına .vid gelmiyo onun için ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

speediug

Üye
arkadaşlar bu telden bende de var benim sorunum 50 den fazla şarkı almaması cevabını biliyosanız lütfen yardım edin

cesett

Üye
    Konu Sahibi
şimdi senin hafıza kartın kaç mb. bilemiyorum fakat yükseltmende fayda var hafıza kartını. birde mp3 konusunda dikkat edilmesi gereken nokta müziklerinizi kartın içindeki my music klasörünün içine atmanızdır. tüm cihazlar bu klasörlerdeki mp3 leri tanır bilginize.

ARKADAŞLAR BENDE TV MOBİLE D2000 VAR BİR ÇOK SİTEDENDE BAKTIM AMA ŞU NALET KODLAR Bİ İŞE YARAMIYOR...
GÜVENLİK KODUNUDA PROGRAMSIZ NASIL ÇÖZEBİLİRİMM:c?

cinoooo

Üye
cesett arkadaşım sağol bilgiler için ama bana yaptığın küçük boyutlu bir videoyu upload edebilirmisin linke tıklar indirrim bakalım olcakmı istersen msn den görüşebiliriz cin_o_06@hot... tekrar sağol kardeşim..

videoalreda ses ileriden gidiyo yaw bunun çözümü yokmu

edik34

Üye
bi denicem inşallah olur ...

cesett

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar olmuyan birşeyi koymamm %100 oluyor

ceset herşey iyi güzelde eline sağlık tşk ederim ama şu 50 mp3 sorununu bi bulsan kardeş ! bide ses önden gidiyor

yA K

Ya kardesım ne olur yardım et bana ben lınkı tıklıo 3 tane sey dcıkıo
spyshare lınkı kanky hanıgısı ypaamadım
walla ne olur ya duzgun wersen