SUPER Audio & Video Converter "Freeware"(.swf dahil her türlü formatı destekler)

Sponsorlu Bağlantılar

Occ

Occ

Üye
    Konu Sahibi
SUPER Audio & Video Converter "Freeware"(.swf dahil her türlü formatı destekler)
Ücretsiz bir medya dönüştürücü olan SUPER ile .flv video dahil çeviremediğiniz medya kalmasın.



SUPER Hangi Medya Biçimlerini Destekliyor?
Programın hem ses, hem de video formatlarından birçoğunu destekler.

Desteklenen Formatlar

3gp/3g2 (Nokia/NEC/Siemens/Sony Ericsson), aac, ac3, amr, asf, avi, gif, mmf, mov, mp2, mp3, mp4, mpc, mpg, ogg, swf/flv, vob, wav, wma, wmv. Ayrıca Apple iPod, Microsoft Zune, Sony PSP ve PS3 için de özel dönüştürme seçenekleri eklenmiş. Dönüştürmek istediğiniz dosya türleri ise yine bu adı geçen biçimlerden birisi olabilir.

SUPER, sağladığı bu medya türlerinde ayrıca çok çeşitli sıkıştırma biçimlerini destekliyor. Örneğin; avi formatında videonuzu DivX, XviD veya H.264 codeclerinden biriyle, video sesini de mp3, aac veya wav codeclerinden biriyle sıkıştırabilirsiniz.

Programın Kullanılışı

SUPER programında arayüz, amatörlerin de rahatlıkla kullanabileceği biçimde tasarlanmış. Medya türünü ve video/ses sıkıştırma biçimlerini, yukarıdaki açılır menüden seçiyorsunuz. Video ve ses biçimlerinde seçeceğiniz özellikler (video çözünürlüğü, saniyedeki kare sayısı, ses için frekans, bit oranı vs.) ise programın ortasına yerleştirilmiş bulunuyor.

Çevirdiğiniz medyanın kaydedileceği yeri, yine programda sağ tıklayınca açılan menüden "Output File Saving Managment" seçerek ayarlayabilirsiniz. SUPER için farklı renk seçenekleri de mevcut. Aynı menüde "Change Skin (Theme)" seçeneğinden farklı renk düzenlerini ayarlayabilirsiniz (resimlerde kullanılan tema: LongHorn).



Programda dönüştürmek istediğiniz medyayı, alt kısımda bulunan alana sürükleyip bırakabilirsiniz. Ayrıca programın üstündeyken farenin sağ tuşuyla tıklayarak açacağınız menüde, en üstte bulunan seçenekle de medyanızı programa ekleyebilirsiniz. Programda m3u, asx gibi çalma listelerini ya da internetteki stream linklerini çalabilir, stream yayınları kaydedebilirsiniz.

SUPER programına birden fazla medya ekleyip, yığın işlem yapabilme özelliği sayesinde çok sayıda medyayı bir seferde dönüştürmeniz de mümkün. Yapmanız gereken yine alt kısımdaki boşluğa istediğiniz kadar dosyayı sürükleyip bırakmak.

Medyaları ilgili kısma ekleme işleminden sonra dönüştürmek istediğiniz medya türü ve video/ses için sıkıştırma biçimlerini, bir önceki sayfada gibi programın üst kısmında bulunan açılır menülerden seçiyorsunuz. Daha sonra ortada bulunan video/ses özelliklerini seçip, programın alt kısmında "Encode (Active Files)" etiketli butona bastığınızda, medyalarınız dönüştürülmeye başlıyor.

Eğer programı sadece bir oynatıcı olarak kullanmak isterseniz yapmanız gereken sadece dosyaları ekleyip, yine alt kısımda bulunan "Play (Active Streams|Files)" etkietli butona basmak.

Göze Çarpanlar

SUPER programının en dikkat çeken yanı şüphesiz çok çeşitli medya türünü kullanabilmesi ve medya biçimine dönüştürebilmesi. Üstelik bunu ücretsiz olarak sunması kullanıcıyı en çok memnun edecek nokta. Basit arayüzü ve çok çeşitli özellik sunması da programın hem amatörlere hem de profesyonellere hitap etmesini sağlıyor.

SUPER'in kullanılması için tercih sebebi olacak bir diğer nokta da programın .flv videoları kullanabiliyor ve videoları .flv türüne dönüştürebiliyor olması. Son zamanlarda internette hızla artan video sitelerinde kullanılan video türü olan flv, yani Flash Video biçiminde kodlanmış videolar, bilgisayara indirildikten sonra ya bir .flv video player yardımıyla izlenebilir, ya da bu videolar dönüştürülerek yaygın diğer medya oynatıcılarında yürütülebilir. Flv video oynatıcılar için çeşitli ücretsiz alternatifler mevcut iken, dönüştürme işlemini ücretsiz olarak yapabilecek yazılımların sayısı oldukça az durumda. Ancak SUPER bunu kullanıcılara ücretsiz olarak sunmakta.

Programın .gif biçiminde hareketli resim desteği de sağlaması ilgi çekici bir diğer nokta. Videolarınızı hareketli .gif resimlerine dönüştürerek bunları forum sitelerinde kullanabilir ya da bunlardan MSN Messenger için hareketli ifadeler oluşturabilirsiniz.

Dosya Boyutu : 28,50 MB
Lisans : Freeware

 
  • Beğen
Tepkiler: hotbord_34, serkanmrv, ramazan başkan ve 2 diğerleri


Silinen Üye 453145

Silinen Üye 453145

Kapalı Hesap
çok saolun e250 ses kayıtlarını mp3 e çevirdim sonunda
 

ertemkara

Üye
teşekkürler
 
patlıcancı

patlıcancı

Üye
nasıl indirecez verdigin adreste yok ben bulamadım?
 

seyahat

Üye
nasıl indiriliyor
 

Gunes59

Üye
hocam link kırık
 
ertooth

ertooth

Üye
Süper download diye bir siteye açılıyor ama programa için herhangi bir link verilmemiş
 

derbeder0006

Üye
paylaşım güzelde bir de linkleri kontrol etseniz
 
onurkuru

onurkuru

Üye
bu da kurmadım
 
Bluestar*

Bluestar*

Üye
Merhaba bu parogramları buraya koymayın yada doğru bir link verin lütfen.
 
bybilal

bybilal

Üye
paylaşım içn teşekkürler
 

blaizer555

Üye
 
bybilal

bybilal

Üye
teşekkürler
 

baky39

Üye


arkadaslar burdan indirebilirsiniz
 

gitarbey

Üye
bu güzel doğum günü mesajı için sonsuz teşekkürlerimle..iyi ki siz de varsınız
 


Üst Alt