Nokia'ya Mail Çekmek İstiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'ya Mail Çekmek İstiyorum
Arkadaşlar bugün yaşadığım bir olaydan dolayı Nokia'ya mail çekmek istiyorum mail adresini bilen var mı?

orian

orian

Üye
Nokia.com.tr den iletişim kısmına bak kardeş

PureFood

PureFood

Üye
Olay nedir ?

yeminli06

yeminli06

Üye
Mevzu ne bizde gelelim mi :naughty:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
#saldırın :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

buyrun buradan iletebilirsiniz

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
[email protected]

en yetkiliye mail atarsan daha çabuk hedefe ulaşırsın bence ;)yarın sabah cevap verir kesin :)

bayon

Üye
bende atıyorum da geri dönüş yapmıyorlar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar olay şu gezmek için Konya'ya gittim. M1 Real adında bir alışveriş merkezi var. Ve malum Nokia Shop bulunmakta.1 aydır sarı kılıf bulamıyordum bir sorayım dedim. Ama çalışanları o kadar ilgisiz ki gittiğimde 1 kişi vardı bilgisayar başında soru soruyorsunuz cevap vermiyor. Ürün soruyorsunuz işte göstermiyor vs. Sonra yarım saat dolaşıp mağazaya geldim tekrar. Bir çalışan daha gelmişti. Oda çok ilgili değildi ama işte yine sordunmu gösteriyordu yine hiç yoktan iyidi. Neyse ben ürünü alıcam sarı silikon kılıf almam için tam 20 dk bekletti, benden başka müşteri yoktu. Neyse yine bişey demedim. Ürünü aldım çıktım. Adamların bilgisini ölçmek istedim nokia nın satılıp satılmaması hakkında soru sordum(normalde satılmayacağını biliyorum) ve yine tek kişi o bilgisayar başında ne yaptığı belirsiz bilgisayar başından hiç kalkmayan adam vardı. Bilmiyorum felan dedi bilgisayar başındaki adam birde hiç ilgilenmiyor.Bir anda masasında iphone görünce çok sinirlendim. Ya böyle bişey olabilirmi ya nokianın satışını yapıyorsun iphone kullanıyorsun en azından kullanda cebinde dursun masanda nokianın bir lumia modeli dursun. İşte olay bu bu shop neden böyle anlamadım. İstiyorsanız sizde mesaj atabilirsiniz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Pek ilgileneceklerini sanmıyorum. +elemanın özeline karışamazlar.:(

bayon

Üye
bu tür konular da bence direk nokia yi ara. Mail atarak böyle birşeyi çözemezsin ayrıca suna katılmıyorum orda çalışan insanlar nokia kullanmak zorunda değil

papakudioflu

papakudioflu

Admin
orada calişan insanlara nokia cihazlari daha Türkiye'ye gelmeden hediye ediliyor. Etik olarak orada calişan birisinin başka marka bir cihaz kullanmasi hoş degil.

kursat99

kursat99

Üye
Bence de. En azından çalışırken Nokia kullanmalı. Ben gittiğimde adamlar çok ilgiliydi. Lumia kullanıyorlardı. Ama adamın telefonu çaldığında Turkcell müziği çalıyordu. :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar siz bir firmanın çalışanı iseniz ve oradan ekmek paranızı kazanıyor iseniz yazılı bir kural olmaksızın o firmanın ürünlerini kullanmanız gerekir. Bu ahlak ve etik kuralları gereğidir. Burada durum kişinin özeli falan değildir. Ali Kemal'in söylediği gibi madem adamlara ücretsiz Nokia cihaz veriliyor o zaman iş yerinde o cihazı kullanmak zorundadır. Bunda gocunacak itiraz edecek bir şey yok. Kendi açınızdan düşünün. Siz Nokia'nın sahibisiniz ve o iş yerine girdiniz, çalışanınızda iphone var. Ne dersiniz? Ne düşünürsünüz? Bir kerecik objektif düşünün ondan sonra yazın buraya! Kimse kimseyi kandırmasın, o Nokia Shop'takiler çok büyük terbiyesizlik etmiş, hem etik olarak hem ahlak olarak.

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
benim Nokia shoptakide lumia kullanmıyordu ama seninki kadar kotu deil en azından Nokia sı vardı (n9-meeGo)

- - - Eklendi - - -

şöyle Bi duşundumde samsung yada Apple da çalışsam elimde kesinlikle Nokia olurdu

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ücretsiz cihaz verdiklerini yeni duydum :hmmm

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bence sen bu şikayeti Nokıa Türkiye'ye ilet çünkü Yurtdışındaki asıl Nokıa hiç ilgilenmez adam kalkıp Türkiye'deki bir avmedki nokıa bayisinin çalışan kişiyi mi kontrol edicek saçmalık olur bence.Dediğim gibi Nokia Türkiye'ye ilet mailini onlar baksınlar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
sormanıza gerek yok. Ben size işleyiişini anlatayım. Nokia Shoplar Nokia'ya ait değil. Franchaise bayilik hepsi. Fakat Nokia geçen yıl kumia800 Türkiye'ye gelicek diye bütün bayilere wp ve lumiaların satış ve servis eğitimini verdi. Eğitimden sonra da bugün bayilere lumia800'ler verildi. Fakat kvk'nın engellemesiyle lumialar geçen yıl haziran ayında gelmek üzereyken son anda vaz geçildi. Nokia ile kvk'nın arası bu aralar baya bir bozuk. Sebebi hem bazı servislerin gerçekten çok kotu hizmet vermesi hem de servisler üzerinden Nokia'nın hortumlanması. Bu yüzden Nokia geçen yıl netcell ve teleservice ile de anlaşarak kvknın ağırlığını zayıflatmaya çalıştı. Nokiashopların bir çoğu da kvk bağlantılıdır.

PureFood

PureFood

Üye
sormanıza gerek yok. Ben size işleyiişini anlatayım. Nokia Shoplar Nokia'ya ait değil. Franchaise bayilik hepsi. Fakat Nokia geçen yıl kumia800 Türkiye'ye gelicek diye bütün bayilere wp ve lumiaların satış ve servis eğitimini verdi. Eğitimden sonra da bugün bayilere lumia800'ler verildi. Fakat kvk'nın engellemesiyle lumialar geçen yıl haziran ayında gelmek üzereyken son anda vaz geçildi. Nokia ile kvk'nın arası bu aralar baya bir bozuk. Sebebi hem bazı servislerin gerçekten çok kotu hizmet vermesi hem de servisler üzerinden Nokia'nın hortumlanması. Bu yüzden Nokia geçen yıl netcell ve teleservice ile de anlaşarak kvknın ağırlığını zayıflatmaya çalıştı. Nokiashopların bir çoğu da kvk bağlantılıdır.

Abi franchise diyorsun da, denetim falan olmuyor mu hiç, müfettişler bölge müdürleri falan...

Takipçi Satın Al

Üst Alt