Arkadaşlar olay şu gezmek için Konya'ya gittim. M1 Real adında bir alışveriş merkezi var. Ve malum Nokia Shop bulunmakta.1 aydır sarı kılıf bulamıyordum bir sorayım dedim. Ama çalışanları o kadar ilgisiz ki gittiğimde 1 kişi vardı bilgisayar başında soru soruyorsunuz cevap vermiyor. Ürün soruyorsunuz işte göstermiyor vs. Sonra yarım saat dolaşıp mağazaya geldim tekrar. Bir çalışan daha gelmişti. Oda çok ilgili değildi ama işte yine sordunmu gösteriyordu yine hiç yoktan iyidi. Neyse ben ürünü alıcam sarı silikon kılıf almam için tam 20 dk bekletti, benden başka müşteri yoktu. Neyse yine bişey demedim. Ürünü aldım çıktım. Adamların bilgisini ölçmek istedim nokia nın satılıp satılmaması hakkında soru sordum(normalde satılmayacağını biliyorum) ve yine tek kişi o bilgisayar başında ne yaptığı belirsiz bilgisayar başından hiç kalkmayan adam vardı. Bilmiyorum felan dedi bilgisayar başındaki adam birde hiç ilgilenmiyor.Bir anda masasında iphone görünce çok sinirlendim. Ya böyle bişey olabilirmi ya nokianın satışını yapıyorsun iphone kullanıyorsun en azından kullanda cebinde dursun masanda nokianın bir lumia modeli dursun. İşte olay bu bu shop neden böyle anlamadım. İstiyorsanız sizde mesaj atabilirsiniz.
İlginiz ve alakanız için çok teşekkürler. iPhone a çok takmıyorum sadece etik olması adına demiştim. Ama adam öyle bir ilgisiz ki görmeniz lazım bilgisayar başından kalkmıyor bile. Sanki nokia ürünlerini önermiyor hiç alsanız da olur almasanız da olur havası var adamda.Arkadaşım merak etme bu yazını olduğu gibi Nokia iç Anadolu bölge müdürü tanıdığım benim aynen mail olarak atıyorum
sormanıza gerek yok. Ben size işleyiişini anlatayım. Nokia Shoplar Nokia'ya ait değil. Franchaise bayilik hepsi. Fakat Nokia geçen yıl kumia800 Türkiye'ye gelicek diye bütün bayilere wp ve lumiaların satış ve servis eğitimini verdi. Eğitimden sonra da bugün bayilere lumia800'ler verildi. Fakat kvk'nın engellemesiyle lumialar geçen yıl haziran ayında gelmek üzereyken son anda vaz geçildi. Nokia ile kvk'nın arası bu aralar baya bir bozuk. Sebebi hem bazı servislerin gerçekten çok kotu hizmet vermesi hem de servisler üzerinden Nokia'nın hortumlanması. Bu yüzden Nokia geçen yıl netcell ve teleservice ile de anlaşarak kvknın ağırlığını zayıflatmaya çalıştı. Nokiashopların bir çoğu da kvk bağlantılıdır.
Nokia kvk ile ipleri tamamen kopardı abi artık. Kvk servisleri nokia cihazlara bakamıyor artık.
resmi olarak hala kvk teknik servis gözüküyor. Bir firma daha var anlaşılan ama adını bir turlu hatırlayamadım.
Yardımlarınız için teşekkürler bende [email protected] a mail attım haberiniz olsun.İç Anadolu bölgesinde şuan teleses firması Nokia servis noktaları açmış durumda onlar bakıyor.
ayrıca maili yetkili kişiye ilettim kullandığı telefon markası ile işgli değil ama satış elemanının tutumuyla ilgili gölge müşteri takibi yapıldıktan sonra bu maailleride prnek olarak gösterip savunmasını alacaklar mağaza personelin
Nokia kvk ile ipleri tamamen kopardı abi artık. Kvk servisleri nokia cihazlara bakamıyor artık.
resmi olarak hala kvk teknik servis gözüküyor. Bir firma daha var anlaşılan ama adını bir turlu hatırlayamadım.
Savunması derken benim yaşadığım olayı gösterip yalanlıyacak mı ? Adam işinden mi olacak? Gölge müşteri takibi dediğiniz gizli bir takip herhalde burdan sonuç çıkmassa ne olacak ? Birde biz burda yazıyoruz da adam şikayet edilmiş olduğunu görürse sıkıntı olmaz herhalde ?İç Anadolu bölgesinde şuan teleses firması Nokia servis noktaları açmış durumda onlar bakıyor.
ayrıca maili yetkili kişiye ilettim kullandığı telefon markası ile işgli değil ama satış elemanının tutumuyla ilgili gölge müşteri takibi yapıldıktan sonra bu maailleride prnek olarak gösterip savunmasını alacaklar mağaza personelin