Nokia’ya KalDer’den ödül!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AndroidOne

AndroidOne

Üye
    Konu Sahibi
Nokia’ya KalDer’den ödül!
Türkiye Kalite Derneği (KalDer), müşteri memnuniyetinde 6 yıldır süren birinciliği dolayısıyla Nokia Türkiye’yi ödüllendirdi. 2 Nisan akşamı Ritz Carlton Otelinde gerçekleşen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi ödül töreninde Nokia TMME Üstün Başarı Ödülü ve 2011 TMME Cep Telefonları Sektörü Birincilik Ödülünü aldı.

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından 2005 yılından bu yana gerçekleştirilen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME), her yıl sektörlerinde ve tüm sektörlerde üstün performans gösteren şirketleri belirlemek amacıyla belirleniyor. 20'yi aşkın gelişmiş ve gelişmekte olan ülkede yürütülen ulusal müşteri memnuniyeti endeksinin Türkiye uygulaması olan TMME, 2005 yılından beri farklı sektörleri ve bu sektörlerdeki kurumları kapsayacak şekilde, her 3 aylık dönemde yapılıyor. Tüketicilerin satın aldıkları ürün ve hizmetlerden memnuniyetini sayısal olarak gözler önüne seren TMME, ülke genelinde de müşteri memnuniyeti bilincinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasına da katkıda bulunuyor. Türkiye Kalite Derneği (KalDer)’nin müşteri memnuniyetinde 6 yıldır süren birinciliği dolayısıyla ödüllendirdiği Nokia Tükiye’nin ödülü, 2 Nisan akşamı Ritz Carlton otelinde gerçekleşen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi ödül töreninde Nokia Türkiye İletişim Müdürü Eda Mutluer tarafından alındı.
Nokia Türkiye Genel Müdürü Çiçek Uyansoy İcan, Nokia’nın müşteri memnuniyetindeki liderliğinde öncelikle kaliteye verdikleri değerin önemli rol oynadığını ifade ederek şunları ekledi: “Müşteri memnuniyetini sağlamak için satış öncesinden başlayıp satış sonrasına kadar bütün süreçlerde yüksek bir kalite ile öne çıkmak gerektiğini düşünüyoruz. Bu görüş doğrultusunda satış öncesindeki tasarım ve üretim çalışmalarımızda her zaman tüketicinin ihtiyaçlarını, beklentilerini karşılayacak ve onları memnun edecek cihazlar tasarlayıp üreterek portföyümüze katıyoruz. Bütün ürünlerimizin tasarım ve üretim sürecinde çok kapsamlı kalite kontrol süreç ve yöntemleri uyguluyoruz. Olumlu kullanıcı deneyimi sağlamak için ürün ve hizmetlerimizi sürekli geliştiriyoruz. Gerek tasarım, gerek üretim süreçlerinde, gerek satış sırasında, gerekse satış sonrası hizmetlerde müşteri memnuniyetini ve kaliteyi her zaman daha yükseltmeye yönelik çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza devam ediyoruz. Türk iş dünyasının en prestijli ödüllerini veren bir kuruluş olan Kal-Der tarafından başarımızın sürdürülebilirliği dolayısıyla ödüle layık görülmek bizim için büyük bir gurur. Kal-Der’e ve bizi 6 yıldır müşteri memnuniyetinde lider seçen kullanıcılarımıza teşekkürü borç biliyoruz.”
 


pRime.

pRime.

Üye
elemanları telefonun t'sinden anlamasalar da diğer şirketlerden çok daha iyi hizmet veriyorlar gerçekten. en azından ankara'da şikayetim yok.
 
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Müşteri memnuniyeti olarak çok iyiler.. Hele 5800 ımı 3 gün içinde değiştirdiklerinde hayran kalmıştım. Ama hakkaten danışma hattındaki bazı elemenlar hiçbişey bilmiyor.
 
.Murat.

.Murat.

Üye
nokia müşteri memnuniyetine önem vermesiylede tercih sebebidir.bir çok arkadaşım telefonlarından memnun değil lakin diğer markalarıda almak istemiyor bozulursa nereye yollayacağım ne zaman geri gelecek telefonum diye tereddüt yaşıyorlar kısacası diğer şirketlere hala güvensizlik devam ediyor
 
MrExpert

MrExpert

Üye
NOKİA müşteri memnuniyeti konusunda gerçekten çok iyi serviste ve danışma hattında çok iyi davranıyorlar ... Bu yüzden yıllardır nokia aldım..
 
anılbaran

anılbaran

Üye
ölümüne nokia :yuru:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt