Türe
Üye
nokia nın ilk öne çıkardığı yanı bu lumiaların![]()
O zaman biraz olmamış
Ben Lumia'yı müzik+internet+hız ve çıkarsa uygulama için alırım şahsen
Ama iş cihazı olarak da olabilir çünkü mailler çok hızlı alınıp veriliyo
Ben Lumia'yı müzik+internet+hız ve çıkarsa uygulama için alırım şahsen
Ama iş cihazı olarak da olabilir çünkü mailler çok hızlı alınıp veriliyoLumiaların arayüzünde benim direk dikkatimi business yerine twitter,face gibi yerler çekiyor..

Lumiaların arayüzünde benim direk dikkatimi business yerine twitter,face gibi yerler çekiyor..![]()
İş cihazı BB dir
Ki people hub da sosyal entegre cihazı olduğunun başlıca kanıtı

İş cihazı BB dir![]()

gencler biraz mudahil olayim sohbetinize. Oncelikle lumia'dan ziyade windowsphone sistem olarak mail,facebook,twitter,mukemmel office cozumu gibi surekli baglantida olmak isteyenler icin guzel bir iş telefonu olarak kullanilabilir. Başarili bir kamerasi ve nokia'ya ozel camera extras uygulamalari,mobil cihazlardaki en iyi navigasyonu da artilaridir. İnternet performansini hepiniz az cok biliyorsunuz zaten.arayuze gelince biraz degişik. Önceki mesajlarda yunusemrenin dedigi gibi ana ekran yok direk olaya giriyorsun degil. Başlat ekrani var. Başlat ekraninda live tile'lar var. İstege bagli olarak Surekli guncelleme yaparlar. Yani anaekrana istediginiz uygulama facebook kişisi veya istediginiz herhangi birisini live tile olarak atayabilirsiniz.menuye başlat ekranini sola dogru kaydirarak girebilirsiniz. Ayrica xbox live senkronizasyonu xbox konsolu olanlar icin buyuk nimet. 4s ile karşilaştirmaya gerek yok ikisi de kusursuz akicilikta ve hizda mukemmel stabillik veriyor. (bugun hem 4s hem lumia900 kullaniyorum o yuzden ikisini ayni anda test edebiliyorum)arayuz kullanişliligi ve guzelligi kişiden kişiye degişir bu biraz da alişmaya göz aşinaligina bagli ama lumianin geciş efektleri benim daha cok hoşuma gidiyor.
Hangi ara 4s aldın abi sen ? 
Efektleri güzel abi gerçektenHangi ara 4s aldın abi sen ?
![]()
İş cihazı BB dir![]()

Abim youtube videolarında o ekranın dışına çıkana rastlamadı hiç ne sağa doğru kaydırıyorlar ne solagencler biraz mudahil olayim sohbetinize. Oncelikle lumia'dan ziyade windowsphone sistem olarak mail,facebook,twitter,mukemmel office cozumu gibi surekli baglantida olmak isteyenler icin guzel bir iş telefonu olarak kullanilabilir. Başarili bir kamerasi ve nokia'ya ozel camera extras uygulamalari,mobil cihazlardaki en iyi navigasyonu da artilaridir. İnternet performansini hepiniz az cok biliyorsunuz zaten.arayuze gelince biraz degişik. Önceki mesajlarda yunusemrenin dedigi gibi ana ekran yok direk olaya giriyorsun degil. Başlat ekrani var. Başlat ekraninda live tile'lar var. İstege bagli olarak Surekli guncelleme yaparlar. Yani anaekrana istediginiz uygulama facebook kişisi veya istediginiz herhangi birisini live tile olarak atayabilirsiniz.menuye başlat ekranini sola dogru kaydirarak girebilirsiniz. Ayrica xbox live senkronizasyonu xbox konsolu olanlar icin buyuk nimet. 4s ile karşilaştirmaya gerek yok ikisi de kusursuz akicilikta ve hizda mukemmel stabillik veriyor. (bugun hem 4s hem lumia900 kullaniyorum o yuzden ikisini ayni anda test edebiliyorum)arayuz kullanişliligi ve guzelligi kişiden kişiye degişir bu biraz da alişmaya göz aşinaligina bagli ama lumianin geciş efektleri benim daha cok hoşuma gidiyor.

Tabii ki kuzum senin ihtiyaçlarını karşılıyor ise ondan güzeli yok
Bana göre E7![]()
Bana göre E7![]()

Abim youtube videolarında o ekranın dışına çıkana rastlamadı hiç ne sağa doğru kaydırıyorlar ne sola
Tamam abim
evet iş icin cok iyi cozum
- - - Eklendi - - -
menuye girmeyi gerektirecek fazla bir şey olmuyor genelde. En kullandigin menu uygulamalarini kisayol gibi live tile atayabiliyorsun.

evet iş icin cok iyi cozum
.
Özellikle 808 ve 701 den yaptığım yazılımsal alıntılarla oldukça iyi bir multimedya telefonu haline de geldi. 808 in ses kodekleri hem müzik çalarda hemde radyoda harika bass veriyor. 808 klavyesini ekledim ama fp2 klavyesini bekliyorum. Hoşuma gitti. Yani kısacası; hem kendi yapısı ve özellikleriyle hemde kendi yaptığım değişikliklerle şu an benim için on numara bir iş ve multimedya telefonu. Herkese sahip olduğu cihazı sevmelerini, geliştirmelerini ve yapılan kötülemelere aldırış etmemelerini öneririm.

İşte insan ne istediğini bilip cihazını ona göre şekillendiriyorsa geride sorun kalmaz bence herkes cihazını tanıyıp ona göre geliştirip şekillendirmeli
Özellikle 808 ve 701 den yaptığım yazılımsal alıntılarla oldukça iyi bir multimedya telefonu haline de geldi. 808 in ses kodekleri hem müzik çalarda hemde radyoda harika bass veriyor. 808 klavyesini ekledim ama fp2 klavyesini bekliyorum. Hoşuma gitti. Yani kısacası; hem kendi yapısı ve özellikleriyle hemde kendi yaptığım değişikliklerle şu an benim için on numara bir iş ve multimedya telefonu. Herkese sahip olduğu cihazı sevmelerini, geliştirmelerini ve yapılan kötülemelere aldırış etmemelerini öneririm.

Nokia dede oldu artık dedeNOKIA telefonların babası yaa babası..