Türe
Üye
Onu da Neden Alıyorum.Neden mi ? Cünkü LG,Samsung Hepsini Kullandım Hepsinde Bi Problemler,Bi Sorunlar Cıktı.Simdi Bi Daha Deniyecem.Ama Nedense Nokia Alsam HicBir Sey Olmuyor.Celik Gibi,Kaya Gibi Telefon.Bak Bi Büyügümün Su Lafı Vardır.Telefon,Telefondur.Her Ne Olursa Olsun 2'side Alo Demiyor mu Diyor.2'sinde de Konusabiliyorsun.Nokia Vazgecilmez.Ama Simdi Bi Bak Gör Yeni Modelleri Yılın Sonuna Dogru.
- - - Eklendi - - -
Aynısı 2'side Sadece Deniyecegim.
Bence sorun markada değil kullandığın cihazdayenilerde hangi modelleri kullandın htc ve samsungdan ?
Galaxy Ace,Wonder.Lg'den Prada.HTC Kullanmadım.Bi Kac Model Var da Hatırlamıyorum.Ace 2 Defa Gitti Servise Aşırı Isınmadan,Wonder Batarya Patlatıyordu Hep.Prada Bi Gidiyordu Bi Geliyordu.
En sorunlu cihazları almışsın sende. Android alacaksan malesef ki 1000aşağısı almamalısın. Yoksa elbette aradığını bulamazsın.
prada 1480o da mi sorunlu ?
o değilde nokia megoo yu bırakmakla hata yaptı n9 u çıkarttı tasarım desem 10 numara sistem desen ole n9 ile yapılacakların sınır yok denecek nerdeyse intel gbi bir firmayla anlaşmıssın megoo ust sekment symbianı orta segmet s40 da alt sekment olarak ayarlasaydı ve tam manada destekte verseydi suan apple kafa kafa giderlerdi ama malesef ki baştakiler yapacaqını yaptı ve sunu diyedim maemodan sonra megoo ve symbiandan sonra nokia belle ile yazılımsal optimizasyon mukemmel olmuş iken android naptı sisteminden dolayı yüksek donanımla ve uygulama desteğine yazılımdan daha çok değer verdiğinden tutuldu aslında megoo ile symbian da ole abartacak bir sistem gerek yok ama en fazla symbianda 1gb ram çift çekirdek megooda 4 çekirdek ve 2gb ram ile giriş yapsa ve uygulayama hatsafada destek verse bugunkü konumda olmaz dı ama napalım 2011 q3 de kendine harikiri çekti((
MrTech'e katılmamak elde değil. Nokia'da donanımsal problemler çok çok az.
Lg'yi dahil etmedim sorumda dikkat ettiysenLG oldum olası öyle bunu androide yüklemek doğru değil.
- - - Eklendi - - -
Dedim ya N9 ' u ve MeeGo'yu bırakmayacaktı Nokia. Resmne kendine sıktı.
- - - Eklendi - - -
En azından 2. nesil symbianlarda öyle. Ama ilk nesiller için aynı şeyi söyleyemem.
Suleyman simdi senle marka vs vs.ugrasamam.Nokia isterse batsin nokia ya devam.
%100 katılıyorum. Nokia Belle mükemmel bir sistem Meego da kullanmak nasip olmasa da videolardan gördüğüm araştırdığım kadarıyla o da çok harika bir sistem. Ama Nokia gitti en kötüsünü seçti aslında Nokia değil Elop denen şişko seçti WP7 gerçekten kötü WP8 o kadar kötü olmasa da Meego ve Nokia Belle gibi gerçekten Android ve IOS'a gerekli oyun/uygulama desteği geldikten sonra rahatlıkla meydan okuyabilecek sistemleri öldürerek kendi fişini çekti. Hep diyorum artık Nokia eski Nokia değil.o değilde nokia megoo yu bırakmakla hata yaptı n9 u çıkarttı tasarım desem 10 numara sistem desen ole n9 ile yapılacakların sınır yok denecek nerdeyse intel gbi bir firmayla anlaşmıssın megoo ust sekment symbianı orta segmet s40 da alt sekment olarak ayarlasaydı ve tam manada destekte verseydi suan apple kafa kafa giderlerdi ama malesef ki baştakiler yapacaqını yaptı ve sunu diyedim maemodan sonra megoo ve symbiandan sonra nokia belle ile yazılımsal optimizasyon mukemmel olmuş iken android naptı sisteminden dolayı yüksek donanımla ve uygulama desteğine yazılımdan daha çok değer verdiğinden tutuldu aslında megoo ile symbian da ole abartacak bir sistem gerek yok ama en fazla symbianda 1gb ram çift çekirdek megooda 4 çekirdek ve 2gb ram ile giriş yapsa ve uygulayama hatsafada destek verse bugunkü konumda olmaz dı ama napalım 2011 q3 de kendine harikiri çekti((
İşte şu avatarındaki sinir bozucu Elop'a neden herkesin küfrettiği apaçık ortada ben bir adamın dev bir firmanın bu kadar içine edeceğini gerçekten tahmin etmemiştimValla helal olsun
Belle li telefonlari cikartiyoruz ama dogru duzgun desteklemeyecegiz, N9 u gec onu da desteklemeyecegiz , Lumia lari cikarttik ama WP8 almayacak 7.8 le idare edin diye telefonlarina üvey evlat muamelesi yapan baska bir sirket var midir ?
İşte şu avatarındaki sinir bozucu Elop'a neden herkesin küfrettiği apaçık ortada ben bir adamın dev bir firmanın bu kadar içine edeceğini gerçekten tahmin etmemiştim
%100 katılıyorum. Nokia Belle mükemmel bir sistem Meego da kullanmak nasip olmasa da videolardan gördüğüm araştırdığım kadarıyla o da çok harika bir sistem. Ama Nokia gitti en kötüsünü seçti aslında Nokia değil Elop denen şişko seçti WP7 gerçekten kötü WP8 o kadar kötü olmasa da Meego ve Nokia Belle gibi gerçekten Android ve IOS'a gerekli oyun/uygulama desteği geldikten sonra rahatlıkla meydan okuyabilecek sistemleri öldürerek kendi fişini çekti. Hep diyorum artık Nokia eski Nokia değil.
Valla biara değiştir gördükçe siniri bozuluyor insanın allah düşmanımın başına böyle ceo vermesinAvatarimda hala elop mu var, mobil siteden gire gire tamamen unutmusum degistireyim bi ara
Bu Elop Nokia'yı iyi yönde değiştirebilseydi keşke ama gittikçe daha da kötüleşiyor Nokia. Adam ya gerçekten çok beceriksiz (yaptığı salaklıkları haberlerde çok yazdılar zaten) ya da aslında gerçekten akıllı ve söylentileri doğrular nitelikte Nokia'nın hisselerini düşürüp Microsoft'un da daha da ucuza satın almasını sağlamaya çalışıyor ki Nokia'nın hisseleri gerilemeye devam ediyor hatta son 16 yılda da en düşük mali raporu elde etmişler. Ben WP8'in de tutmayacağını tahmin ediyorum ama gene de tabi ki beklemek lazım bakalım gidişat nolacak.
Bu Elop Nokia'yı değiştirmeye çalışıyor.
Zor ama imkansız değil. Ben dahil birçok kimse Nokia'ya belli miktarın üstünde asla para vermeyi düşünmüyor şu an.
- - - Eklendi - - -
Symbian'dan daha hızlı fakat destek açısından MeeGo'dan bile kötüydü.
Wikipedia' Alıntı:Symbian, ortak bir işletim sistemi kurmak üzere yola çıkmış olan bir
şirkettir. Symbian şirketinin bugünkü
hissedarları Ericsson (%15.6), Nokia (%47.9), Panasonic (%10.5), Samsung (%4.5), Siemens (%8.4) ve Sony Ericsson (%13.1)dur.
WP ile anlaşmasınım bi güzelliği de geliştirici masraflarını ms karşılıyor oyun firmalarıyla anlaşmaları da Nokia bu alanlara yatırım yapabilseydi keşke Meego ve symbian nerelere gelirdi hele meego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?