Niizuma.Eiji
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buradaki fiyata bakin isterseniz.
- - - Eklendi - - -
wh930 monster 206£ 600tl ve ayni kampanya yine başladi
300 TL diye hatırlıyordum 2 katıymış

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -
Ona bakarsan 3000 liralık kulaklıklar da 100 liraya üretiliyor.1500 liralık Iphone çok daha ucuz bir fiyata üretiliyor...Monster kulaklık veriyor yanında.Normal bir marketten alacağın 600 liralık kulaklıkla aynı performansı veriyorsa ne kadara üretildiğinde sorun yok demektir...

ee para çoksa yaniiiii
bu arada ben daha ucuz nokia kulaklık aldım şu an çok memnunum.. hatta beni tek memnun eden nokia ürünü.. bh-505.. kesinlikle tavsiye ederizm.. ben 150 ye almıştım 1 yıl önce şimdi nedir bilemem..
ben 150 ye aldim. galaxy w de konser modu var. onu acinca 5 tlkik kulaklik bile costuruyor.. 150 ligi sen dusun ucuruyor resmen![]()
kulaklık önemli ya
ben yıllarca ne eziyetler çekmişim yeni anlıyorum.
kulaklık önemli ya
ben yıllarca ne eziyetler çekmişim yeni anlıyorum.
hem bende 30-50tl arası sony kulaklık alırdım hep.. 1 ay zor dayanırdı çünkü sinirlenip koparırdım.. şimdi 1 kez verdim 1 yıldır sorunsuz.. tak aç bu kadar kablo derdi de yok..
haklısın..bluetooth a geçtim rahat ettim.. eskiden kablolar falan dolanırdı..açmak eziyetti hele birde iett de dinlemeye kalksan demirimi tutacaksın kulaklığın düğüm olmuş kablosuyla mı cebelleşeceksinhem bende 30-50tl arası sony kulaklık alırdım hep.. 1 ay zor dayanırdı çünkü sinirlenip koparırdım.. şimdi 1 kez verdim 1 yıldır sorunsuz.. tak aç bu kadar kablo derdi de yok..
bu arada o bahsettiğim konser modu belki galaxy s te de vardır.. müzik efektlerindeydi sanırım.. bayılıyorum o moda![]()
Benim kulaklık bluetooth'lu kafabantlı kulaklık aşırı rahat kulaktan düşecek derdi yok 
nokianın bu durumunu yaklaşık 2bucuk sene önce yazmıstım artık elveda diye herkese hayırlı olsun motorola bile üst düzey telefonlar cıkartıyo bizim nokia artık okuma yazma yı yeni öğrenenler için yeni modeller cıkarır
vallaha onu bunu bilmem.. ben kimseye önermiyorum.. iyi telefonlarını da gördük.. zamanında n97 çok iyi diye lanse edilmişti.. 1.200tl lik telefona bile rezisif ekran takmışlardı.. yani nokia her zaman ekside.. birde nasıl hala nokia c7 ye 900tl gibi bir rakam istiyorlar şaşırıyorum.. onu geçtim yazılımını kaldırdıkları n9 bile galaxy s2 den daha az özellik sunmasına rağmen hala 1.400tl.. kazıklanmak isteyen gider alır.. gözümü biraz geç açtım.. keşke 5800 yerine o zman galaxy i7500 alsaymışım..
bende n8den optimuswhite gectim android iyiymis ya