Nokia'ya Bir Elveda da Benden.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Buradaki fiyata bakin isterseniz.

- - - Eklendi - - -

wh930 monster 206£ 600tl ve ayni kampanya yine başladi

300 TL diye hatırlıyordum 2 katıymış :ehe

sataer

Üye
ingiltere de mi yine o kampanya ve ingiltere de simfree fiyat nedir bilginiz var mı?

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi

Buradaki fiyata bakin isterseniz.

- - - Eklendi - - -

wh930 monster 206£ 600tl ve ayni kampanya yine başladi

179 euro kontratlı fiyatı.. normal fiyatı 330 euro.. almanya mediamarkt tan baktım..

ayrıca o kulaklığıda 10 euro ya üretiyorlar çinde ... güya pahalı hediye veriyormuşuz imajı katıp 200 euro ya çıkartıyorlar.. ENAYİLERDE BUNU YUTUYOR.. HİÇ PAZARLAMA TAKTİĞİ DİYE BİRŞEY BİLMİYORSUNUZ.. HEPSİ GÖZ BOYAMA..

bu arada kusura bakmayın caps açık kalmış...

- - - Eklendi - - -

ezbere
konuşmayı
ne kadar da çok seviyorsunuz...

"Lumia 710 for purchase prices of 329.90 without contract or between € 19.90 and &nbps;179.90 with contract"

330 X 2.30 yap = 750 gibi bir rakam eder...
Türkiye
'ye gelince ne olur 100tl ÖTV - 42tl KDV - Distirübütörün karı 50tl -şunun bunun karı 50-100tl (satan mağazalar)..

en
ucuz
TC sınırlarına girmiş hali 990 TL

990TL sana ne veriyor bilmiyorum ama bana vermedikleri

bir 3G ön kamerası vermiyor,
uygulama
ve oyun vermiyor -
windows
phone 8 güncellemesi vermiyor - açık kaynaklı
yazılım
vermiyor

oysa güncelleme hariç ki zaten onu da xda veriyor 699 luk samsung ta lumianın tüm doanaımsal
özellikleirne
ek olarak yazdığım "vermiyor" larıda kataraktan değerlendirmeni tavsiye ederim..

yurtdışından
getirtsen bile 100tl kayıt parası ve 100tl de pasaportu olana verecek olsan yine aynı paraya mal oluyor.. kısacası lumia lar hem 5 para etmez hemde gereğinden çok pahalı..

lumia 710 alınmaz mı alınır ama bugün itibariyle sıfır
fiyatı
500tl olursa alınır.. onun dışında alınmaz........

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Ona bakarsan 3000 liralık kulaklıklar da 100 liraya üretiliyor.1500 liralık Iphone çok daha ucuz bir fiyata üretiliyor...Monster kulaklık veriyor yanında.Normal bir marketten alacağın 600 liralık kulaklıkla aynı performansı veriyorsa ne kadara üretildiğinde sorun yok demektir...

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
Ona bakarsan 3000 liralık kulaklıklar da 100 liraya üretiliyor.1500 liralık Iphone çok daha ucuz bir fiyata üretiliyor...Monster kulaklık veriyor yanında.Normal bir marketten alacağın 600 liralık kulaklıkla aynı performansı veriyorsa ne kadara üretildiğinde sorun yok demektir...

ee para çoksa yaniiiii :d:

bu arada ben daha ucuz nokia kulaklık aldım şu an çok memnunum.. hatta beni tek memnun eden nokia ürünü.. bh-505.. kesinlikle tavsiye ederizm.. ben 150 ye almıştım 1 yıl önce şimdi nedir bilemem..

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
ee para çoksa yaniiiii :d:

bu arada ben daha ucuz nokia kulaklık aldım şu an çok memnunum.. hatta beni tek memnun eden nokia ürünü.. bh-505.. kesinlikle tavsiye ederizm.. ben 150 ye almıştım 1 yıl önce şimdi nedir bilemem..

Kulaklık ucuza üretilse de cidden çok önemli müzik performansı için.Yıllarca 30-40 liralık kulaklıkları kullandım şuan kullandığım kulaklık yaklaşık 300 lira kadar konserde gibi hissediyorum kendimi.

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
ben 150 ye aldim. galaxy w de konser modu var. onu acinca 5 tlkik kulaklik bile costuruyor.. 150 ligi sen dusun ucuruyor resmen :D

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
ben 150 ye aldim. galaxy w de konser modu var. onu acinca 5 tlkik kulaklik bile costuruyor.. 150 ligi sen dusun ucuruyor resmen :D

:D kulaklık önemli ya :ehe ben yıllarca ne eziyetler çekmişim yeni anlıyorum.

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi

:D kulaklık önemli ya :ehe ben yıllarca ne eziyetler çekmişim yeni anlıyorum.

haklısın..bluetooth a geçtim rahat ettim.. eskiden kablolar falan dolanırdı..açmak eziyetti hele birde iett de dinlemeye kalksan demirimi tutacaksın kulaklığın düğüm olmuş kablosuyla mı cebelleşeceksin :d: hem bende 30-50tl arası sony kulaklık alırdım hep.. 1 ay zor dayanırdı çünkü sinirlenip koparırdım.. şimdi 1 kez verdim 1 yıldır sorunsuz.. tak aç bu kadar kablo derdi de yok..

bu arada o bahsettiğim konser modu belki galaxy s te de vardır.. müzik efektlerindeydi sanırım.. bayılıyorum o moda (h)

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
haklısın..bluetooth a geçtim rahat ettim.. eskiden kablolar falan dolanırdı..açmak eziyetti hele birde iett de dinlemeye kalksan demirimi tutacaksın kulaklığın düğüm olmuş kablosuyla mı cebelleşeceksin :d: hem bende 30-50tl arası sony kulaklık alırdım hep.. 1 ay zor dayanırdı çünkü sinirlenip koparırdım.. şimdi 1 kez verdim 1 yıldır sorunsuz.. tak aç bu kadar kablo derdi de yok..

bu arada o bahsettiğim konser modu belki galaxy s te de vardır.. müzik efektlerindeydi sanırım.. bayılıyorum o moda (h)

Ben bas gitar sesi için bas geliştiricide çalıyorum :) Benim kulaklık bluetooth'lu kafabantlı kulaklık aşırı rahat kulaktan düşecek derdi yok :ehe

anisti

anisti

Üye
hayırlı olsun bende 5800 var ve memnunum önemli olan menun olmak

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
bende 5800 var satıp hyundai A7 diye tablet alacam gerçi telefonsuz kalacam ama tabletde olsa androidi denemek istiyorum :)

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
"Windows Phone 8'in şu anki WP7'li cihazlara gelmeyeceğini Microsoft onaylıyor. Ancak şu an piyasadaki Windows Phone'lu cihazlar, WP 7.8 güncellemesini alacaklar."

(
)

bu da cümle aleme kapak olsun.. burda xda nın yapabileceği birşey de yok çünkü çok çekirdekli olması gerekiyormuş..

StunnerDead

StunnerDead

Üye
5200 - 3120 c - şimdi n95 8gb :D ama bundan sonra ki alacağım telefon katiyen nokia olamaz :)

sphone

sphone

Üye
:oke: nokianın bu durumunu yaklaşık 2bucuk sene önce yazmıstım artık elveda diye herkese hayırlı olsun motorola bile üst düzey telefonlar cıkartıyo bizim nokia artık okuma yazma yı yeni öğrenenler için yeni modeller cıkarır

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
:oke: nokianın bu durumunu yaklaşık 2bucuk sene önce yazmıstım artık elveda diye herkese hayırlı olsun motorola bile üst düzey telefonlar cıkartıyo bizim nokia artık okuma yazma yı yeni öğrenenler için yeni modeller cıkarır

En son haberlerden ve şuan Nokia'nın neler yaptığından haberi olmayan bahtsız forumdaşım.Zamanında ben ve benim gibi bir çok kişi Samsung almam demiştir önemli olan şuan yapılan şeyler.Bir şirketin kötü telefonlarını kullanıp iyi telefonlarına laf atmak bilmiyorum...

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
vallaha onu bunu bilmem.. ben kimseye önermiyorum.. iyi telefonlarını da gördük.. zamanında n97 çok iyi diye lanse edilmişti.. 1.200tl lik telefona bile rezisif ekran takmışlardı.. yani nokia her zaman ekside.. birde nasıl hala nokia c7 ye 900tl gibi bir rakam istiyorlar şaşırıyorum.. onu geçtim yazılımını kaldırdıkları n9 bile galaxy s2 den daha az özellik sunmasına rağmen hala 1.400tl.. kazıklanmak isteyen gider alır.. gözümü biraz geç açtım.. keşke 5800 yerine o zman galaxy i7500 alsaymışım..

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
vallaha onu bunu bilmem.. ben kimseye önermiyorum.. iyi telefonlarını da gördük.. zamanında n97 çok iyi diye lanse edilmişti.. 1.200tl lik telefona bile rezisif ekran takmışlardı.. yani nokia her zaman ekside.. birde nasıl hala nokia c7 ye 900tl gibi bir rakam istiyorlar şaşırıyorum.. onu geçtim yazılımını kaldırdıkları n9 bile galaxy s2 den daha az özellik sunmasına rağmen hala 1.400tl.. kazıklanmak isteyen gider alır.. gözümü biraz geç açtım.. keşke 5800 yerine o zman galaxy i7500 alsaymışım..

N9'u kullanmasını bilmiyorsan böyle konuşabilirsin...Sana bu güne kadar zorla Nokia aldıran oldu mu ? Önyargıların ile 5800 almışsın ileride güzel Nokia modelleri çıkıncada önyargıların yüzünden Nokia almazsın ödeşmiş olursunuz.

N9'un fiyatı gayet iyi tabi kullanmasını bilmek gerekli.Eğer desteği çekilmiş boş bir telefon olarak kullanacaksan zaten desteği olsa bile işine yaramaz.Bas bas bağırıyoruz size uygun telefon diye.N9 sana uygun değildir bir başkasına uygundur bu kadar basit.Alan kişide kazıklanmış olmaz merak etme herkes telefonu araştırmadan almıyor ;)

- - - Eklendi - - -

Bu arada konuyuda hortlattın...

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bende n8den optimuswhite gectim android iyiymis ya

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
bende n8den optimuswhite gectim android iyiymis ya

tabiki daha iyi.. bu arada nokia yöneticilerinden biri açıklama yapmış.. windows phone 7 istedikleri gibi bir çıkış yapamamış.. şu an windows phone 8 e umutlarını bağlamışlar.. ünlü bir teknoloji dergisinde çalışan editör sormuş bu da tutmazsa ne olacak diye.. adam b planlarının olmadığını söylemiş.. bu gidişle şapa oturacaklar.. bence b planı android olmalı..o zaman yine nokia alabilirim.. şunu kabul ediyorum nokianın telefonları avrupa üretimi olduğu için doğu ürünlerine göre daha kaliteli.. nokia yı bitiren yazılım.. hayır o değil android çıkarsa ne olacak ki de hala direniyor anlamıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...