Nokia'ya Bir Elveda da Benden.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lgkg300

lgkg300

Üye

Bildirim çubuğunu ilk Nokia kullanmıştı.Açık kaynaklı işletim sistemlerinden birinde Maemo'da olabilir öyle olmasa bile Android'te IOS'tan almıştı.

- - - Eklendi - - -

Kim kaçtı :kop:

mesela bildirim cubugu sagda veya solda olabilirdi.
peki masaüstünde coklu ekran kullanmasina ne demeli.
Hakikaten nokia gücünün sınırlarına geldi artik. yaşam suresini uzatmak icin debeleniyor sadece.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Arkadaşa bandılar şükür.. Forum büyük bir terbiyesizden kurtuldu..

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
he ya he... anlıyorum.. he he..

bari telefon yazan yerdeki galaxy s i sil ordan da çelişme yazdıklarınla :hih:

Ne alakası var ? Dediğim gibi yeri geldiğinde Android'i yeri geldiğinde IOS'u yeri geldiğinde Wp'yi savunurum.Savunma sebebimde zevk için değil.Her sistemin avantajları olduğunu kabul edemiyorsunuz en iyi sizinki olsun istiyorsunuz insanlara öyle empoze ediyorsunuz.Galaxy S+ kullanıyorum ve memnunum ama şimdilik.Benim için Lumia'lar daha uygun çünkü oyun ya da kişiselleştirme değil de sosyal ağlar ve internet istiyorum.Tabi bir de kamera var.Onun için yeni Lumia'ları bekliyorum zaten...Elimde olsa o cihazı GSIII ile beklerim.Fanatik değilim yani.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
size ne milletin işi gücü arkadaş sırf yazdığı yorumlar işinize gelmiyor diye neden küçük düşürücü laflar söylüyorsunuz.sistemleri kötülemek için yorum yazmayla sistem kötü olmaz boşuna kendinizi yormayın ve saygılı olun.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Ne alakası var ? Dediğim gibi yeri geldiğinde Android'i yeri geldiğinde IOS'u yeri geldiğinde Wp'yi savunurum.Savunma sebebimde zevk için değil.Her sistemin avantajları olduğunu kabul edemiyorsunuz en iyi sizinki olsun istiyorsunuz insanlara öyle empoze ediyorsunuz.Galaxy S+ kullanıyorum ve memnunum ama şimdilik.Benim için Lumia'lar daha uygun çünkü oyun ya da kişiselleştirme değil de sosyal ağlar ve internet istiyorum.Tabi bir de kamera var.Onun için yeni Lumia'ları bekliyorum zaten...Elimde olsa o cihazı GSIII ile beklerim.Fanatik değilim yani.

Çok haklısın kuzum..Kabullenmek istemiyorlar..Her sistemin kendine göre + ları veya - leri vardır..

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

mesela bildirim cubugu sagda veya solda olabilirdi.
peki masaüstünde coklu ekran kullanmasina ne demeli.
Hakikaten nokia gücünün sınırlarına geldi artik. yaşam suresini uzatmak icin debeleniyor sadece.

Bence sadece yaşam süresini uzatmayacak Microsoft ile yeniden doğma şansı var ama ekimde tanıtacağı modeli düzgün bir şey yapması lazım yoksa bnim gibi bir çok bekleyeni kaptıracak.Ayrıca her şirket birbirinden bir şeyler çalıyor bu çok doğal bir şey.Geçmişte Nokia'dan çalınmış şimdi Nokia çalıyor ki Wp'den itibaren çalamıyor :ehe

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

haydi gözümüz aydın kardeşim :)

Yaşına vermek gerek bence.Bende büyük değilim daha öğrenciyim ama benden 1-2 yaş küçüklerin zihin yapısı çok ama çok farklı.Çoğu saygılı olamıyor malesef

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi

bu video herşeyin apaçık kanıtıdır..............

- - - Eklendi - - -

bu arad ao saygısız arkadaşı bende kınıyorum.. neticede şirketler bizim değil.. biz boş vakğt geçirmek için belgelerle tartışmacılık oynayan kişileriz :d:

bu arada benim yaş 22.. forum gibi yerlere ekstra 2 yaş katıyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

bu video herşeyin apaçık kanıtıdır..............

- - - Eklendi - - -

bu arad ao saygısız arkadaşı bende kınıyorum.. neticede şirketler bizim değil.. biz boş vakğt geçirmek için belgelerle tartışmacılık oynayan kişileriz :d:

bu arada benim yaş 22.. forum gibi yerlere ekstra 2 yaş katıyorum :ehe

Kardeş ben sana Symbian'ı hiç savunmadım ki :ehe

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi

Kardeş ben sana Symbian'ı hiç savunmadım ki :ehe

o da nokia nın olduğu için fark etmez :d: 2 side gözümde aynı..

bu arada yanlış anlaşılmasın.. ben de windows phoneye karşı değilim.7 sürümü hiçbir şey geitrmese de 8 den 9 dan ümidim var.. samsung güzel bir cihaz çıkartırsa bu sisteme sahip bir telefon bende alırım. ama o nokia yok mu o nokia.. bir daha asla diyorum.. ilk 4 çekirdkli 2 gb ramli mali 650 li windows phoneyi de samsung 1.500tl ye çıkartır.. nokia ise batmaya layık bir şirket..

batmak istemiyorsa elop u kovacak.. sonra oturup meego ve android üzerine kendini yoracak.. kara geçince "hadi bari benimde windows ta tuzum bulunsun" diyip ek cihaz çıkartacak.. windows a bel bağlanması çok saçma şirket için.. ayrıca en yakın zamanda fiyatlarda da 2 kat indirim yapması gerekir.. c6-01 bile hala 600tl.. o telefonun ederi 300tl.. artık böyle kazıklama politikalarınıda bir köşeye bırakmalı.. millet gözünü huawei ve samsungla açtı.. demekki istenince daha iyisi daha ucuza satılabiliyormuş..

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
o da nokia nın olduğu için fark etmez :d: 2 side gözümde aynı..

bu arada yanlış anlaşılmasın.. ben de windows phoneye karşı değilim.7 sürümü hiçbir şey geitrmese de 8 den 9 dan ümidim var.. samsung güzel bir cihaz çıkartırsa bu sisteme sahip bir telefon bende alırım. ama o nokia yok mu o nokia.. bir daha asla diyorum.. ilk 4 çekirdkli 2 gb ramli mali 650 li windows phoneyi de samsung 1.500tl ye çıkartır.. nokia ise batmaya layık bir şirket..

batmak istemiyorsa elop u kovacak.. sonra oturup meego ve android üzerine kendini yoracak.. kara geçince "hadi bari benimde windows ta tuzum bulunsun" diyip ek cihaz çıkartacak.. windows a bel bağlanması çok saçma şirket için.. ayrıca en yakın zamanda fiyatlarda da 2 kat indirim yapması gerekir.. c6-01 bile hala 600tl.. o telefonun ederi 300tl.. artık böyle kazıklama politikalarınıda bir köşeye bırakmalı.. millet gözünü huawei ve samsungla açtı.. demekki istenince daha iyisi daha ucuza satılabiliyormuş..

Samsung Wp'ye adam gibi telefon çıkarmadı bundan sonra da çıkarmaz.Nokia'nın Android'e geçme şansı da son 1-1.5 senedir yok zaten :) Zaten şu sıralar fiyat konusunda iyi durumda.Lumia'ların fiyatları gayet iyi bence eski telefonlar biraz pahalı o konuda haklısın.Ayrıca 1.4 ghz'li wp'li bir telefonu 500 liraya satıyorsa nokia akıllanmıştır bence.Wp8 ile çok iyi olacak gibi gözüküyor.Şu esnada bir Wp8'li Lumia'ları bir de Tizenli Samsung ve HTC'leri bekliyorum.Hangisi iyiyse alacağım :ehe

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi

Samsung Wp'ye adam gibi telefon çıkarmadı bundan sonra da çıkarmaz.Nokia'nın Android'e geçme şansı da son 1-1.5 senedir yok zaten :) Zaten şu sıralar fiyat konusunda iyi durumda.Lumia'ların fiyatları gayet iyi bence eski telefonlar biraz pahalı o konuda haklısın.Ayrıca 1.4 ghz'li wp'li bir telefonu 500 liraya satıyorsa nokia akıllanmıştır bence.Wp8 ile çok iyi olacak gibi gözüküyor.Şu esnada bir Wp8'li Lumia'ları bir de Tizenli Samsung ve HTC'leri bekliyorum.Hangisi iyiyse alacağım :ehe

"1.4 ghz'li wp'li bir telefonu 500 liraya satıyorsa nokia akıllanmıştır "
​demişsin ama öyle bir telefonu yok ki.. lumia 710 un avrupa fiyatı 750tl.. Türkiye de bu fiyat 990tl oluyor..

- - - Eklendi - - -

​demişsin ama öyle bir telefonu yok ki.. lumia 710 un avrupa fiyatı 750tl.. Türkiye de bu fiyat 990tl oluyor..

sataer

Üye
niye 990 tl oluyor yanlış hesaplıyorsunuz avrupa fiyatları zaten vergili fiyat siz o vergiye birdaha vergi koyuyorsunuz Lumia 710 850 tl olacaktır en fazla bence o parayı da hakeder.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

- - - Eklendi - - -

Dediğim gibi ülkeye göre fiyat biçiyor artık Nokia.Almanya'da bu bu fiyattan sattıyor Lumia 900 İngilterede ilk çıktığında yanında 300 liralık kulaklık hediye etmişti.

papakudioflu

papakudioflu

Admin

Buradaki fiyata bakin isterseniz.

- - - Eklendi - - -

Dediğim gibi ülkeye göre fiyat biçiyor artık Nokia.Almanya'da bu bu fiyattan sattıyor Lumia 900 İngilterede ilk çıktığında yanında 300 liralık kulaklık hediye etmişti.

wh930 monster 206£ 600tl ve ayni kampanya yine başladi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...