redkit43
Üye
Sebebi 603'te gorilla glass olmaması.Telefon cam değil arka tarafının v.s üstüne düşseydi çizik bile olmazdı...Ayrıca Gorilla Glass olmadığından bu dayanıksızlığı diğer telefonlara mal etmek yanlış olur.Samsung Star'ın plastik camı olduğundan kırılmaması normal
Bu arada geçmiş olsun.
Arkadaşlar 3 ay önce 650 tl ye Nokia 603 almıştım. Akşam arkadaslarla dışardayken telefon elmde yürüyodum ve sonra kazayla telefonu elimden düşürdüm. Kaldırdığmda birde ne göreyim telefn bu halde ! Yahu telefn ne yere sert düştü ne de yerde sekti.. Arkadaşm samsng starı dahada yüksekten ekran asagıda atıyor ve hiçbirşey yok. Şuana kadar Nokianın sağlamlığıyla övündügüm güven tamamen yok oldu. Garantisine götürdüm 80 tl istediler tamam kabul ediyorum kullanıcı hatası ama bu halede gelirmi yahu yazık vallahi daha ilk defa dusurdum ve 80 tl yle ödüyorum bedelini.Kimse yanlış anlamasın Nokianın her modeli için söylemiyorum. Sonuç ortada yorum sizin sayın kardeşlerim abilerim..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dostum arkadaş haklı gorillaglas çizilmeye ksrşı daha etkili bence düşmede aynı etkiyi gösteremiyor.severek kullandığım samsunggalaxy 2 telefonumu kılıfsız (sadece arka kapak korumalı) kullanıyorken yere düşürdüm ekran bir yerden kırılıp 4–5 parça oldu....
n8 im var mutluyum
---------- Eklendi @ 20:55:49 ---------- Yazıldı @ 20:50:18 ----------
kesin konuşmyim ama bi videoda adam çekiçle çalışiyodu gorilla glassın ùzerınde yalan olması mümkün değl ayrıca gorilla glassın kırılmaya karşı dayanıklılık testleride var youtube yi biraz kurcala görürsün
servise verirken telefonun calıştıgının servis formunda belirtilmesine dikkat et yoksa board zarar görmüş anakartın degişimi gerekiyor diyebilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?