Nokia'nın Geleceğe Yönelik Çalışmaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasarr35

Üye
Gem gem gem gem :D don kilot ne varsa satıp alırım :D

Uqur5445

Üye
gemi almak ıstıyom cıkınca:)

valent

valent

Üye
Nokıa nın en iyi yapabildiği camera sağlam kasa ve ses yıllardır hep bunların üzerinde durdu işletim sistemini önemsemedi şimdi biraz daha iyi anlıyor olmalı işletim sisteminin ne kadar kullanıcı açısından önemli olduğunu

polluxea♪

polluxea♪

Üye
valla projeler hoş ama adı üstünde ''proje'' işte..nokianın suan ki haline bakılırsa bunlara dahaa cooooooook var yani..özellikle GEM cok hosuma gitti benm ama işte ufukta görünmesi cook zor gibi |-)

vForOttoman

vForOttoman

Üye
:tşk:

distakjo

distakjo

Üye
haberim bile yoktu bunlardan. Tesekkurler kardesim. Test mod olma yolundaki adimlarini cogalttin gibime geliyor ;)

Quaresma53

Quaresma53

Üye
nokia yapar usta ki bu planların hepsi birbirinden yaratıcı ve güzel alırmıyım orası ayrı tabi ama 3d map olayı gayet kullanışlı bakalım çıkınca görcez hayırlısı şimdiden =)

----------Eklendi @ 10:45:15 ---------- Yazıldı @ 10:44:15 ----------

tuzla tesanesine sipariş ver yapsınlar bir tane sana :kop:

haha :D süper ya hastayım bu güzel Türkçeme =)

Uqur5445

Üye
:haha:

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Bende andoraidli telefon yok fakat ios lu iphone 4S var bide yanında nokia c7 bence c7 çok hoş duruyor be...

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
n8 iyi yaw yeter gerek yok bide n9 aldımmı tamamdır bidaha nokia çift çekirdek 4g ve3d yi birleştirirse alırım dahada almam tel

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
yapar yapar n9 alayım bu ikisnden bıkana kadr yapar

tempestshine

tempestshine

Üye
sondaki video güzelmiş :D

CorbyW

CorbyW

Üye
Alın alın. Donumu satar gene alırım demiş arkadaş. Eminim yaparsın. Nokia sizi nereye götürecek çok merak ediyorum. Ayrıca N8 kamerası ile ünlenmiş bir telefon. Ama ne yazık ki sadece kamerası ile. Gerisi boş boş boş. Ayrıca siz inanıyor musunuz Nokia'nın böyle bir telefon yapacağına. Gerçi sizin gözünüz ve zihniniz tek bir tarafa odaklı. Nokia sürekli aynı modelleri pişirip pişirip önünüze koyuyor sizde donumuzu satar alırız diyorsunuz değil mi? Nokia taraftarı olmak bu değil. Eksi yönlerinizi de kabul etmelisiniz. Tek yönlü bakmayın sevgili Hard Nokia'cılar.

Strange

Strange

Üye
Bu nokia ne mal bir firma ne diye symbian diye ısrar ediyor anlamıyorum. Adam gibi android kullan işte yok illa symbian... Bu arada bunlar hayal önce bir çift çekirdeğe geçsin sonra bunları üretir... Samsung s2 ile karşılaştıracak adam gibi bir telefonu yok.

Hadi Allaha emanetsiniz...

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
adamlar symbian'ı ezmişler :kotu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt