Nokia'nın Geleceğe Yönelik Çalışmaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın Geleceğe Yönelik Çalışmaları
Bu yazımda Nokia'nın gelecekte çıkaracağından bahsettiği telefonların ve özelliklerin videolarını paylaşmaya çalışacağım.
Keyfinizin yerine gelmesi dileğiyle

(Açıkçası çoğunun zamanında çıkacağından baya şüpheliyim.)

Nokia Human

[video=youtube;7ln9CRLISBU]http://www.youtube.com/watch?v=7ln9CRLISBU[/video]

Nokia'nın Kinetic başka bir telefon tanıtımı

[video=youtube;tuqAzdmsBWE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tuqAzdmsBWE#![/video]

Nokia GEM

[video=youtube;djfS0F9-4dI]http://www.youtube.com/watch?v=djfS0F9-4dI&feature=related[/video]

Buda Çıkarmayı Düşündüğü 3D maps

[video=youtube;Ujq_hDomTjk]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ujq_hDomTjk#![/video]

İşte Kapalı Alanda Gps Düşüncesi Biraz Kroki Şeklinde

[video=youtube;S2GALFBrtXk]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S2GALFBrtXk#![/video]

Birazda Gülelim :D

[video=youtube;jjM6fMD0eFI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jjM6fMD0eFI[/video]

• Beğen
Tepkiler: yasarr35

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
:oke:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Geleceğe yönelik demişler ama hala OVI var . Bildiğim kadarıyla ovinin kalkacaktı bu durumla Nokia eskisi gibi olamaz .

_ardaa

_ardaa

Üye
Nokia yıllardır research center dediği araştırma merkezinde bu tür çalışmalar yapıyor ama hep kağıt üstünde kalıyor daha ortada iphone falan yokken bile bunlara benzer videoları çıkardı hep animasyon şeklinde ama hiçbiri çıkmadı çıkmayacak amaçları onları çıkarmak değil çünkü, en azından kısa süre zarfında çıkmaz şu sıralar da güneş enerjili pil üzerinde çalışıyor onu yapsın yeter:)

Bunu kabul etmek gerek ki Nokia böyle teknolojileri düşünür animasyona çevirir ama Apple gerçeğe dönüştürür maalesef, Nokia'nın en iyi olduğu şey varsa o da elindeki teknolojiyi çok iyi şekilde öldürmek.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Nokia bunlarla uğraşacağına önce çift çekirdekli işlemcilere geçsin.Samsung şuan çift çekirdekli 1.4 Ghz işlemcileri 1 Gb RAMleri bitirdi yakında dört çekirdek 2 GB ramların planı yapılmış durumda siz hala bunların çıkacağını sanıyorsunuz.Zamanında harika derdiniz N95e Samsung innov8 her yönden katlamıştı N95i aslında.Dünyanın ilk 8 MP cep telefonu kamerasıda Samsungdan çıktı.2004de 10 MPx fotoğraf makineleri yapıyordu Samsung.Ev aletinden arabaya bilgisayara bu konuda Nokiadan çok daha tecrubeliler.PC işletim sistemleri konusunda tecrubeleri olduğu için çekirdek Ram vb. gibi şeyleri cihazlara çok rahat yükleyebiliyorlar.Güneş enerjisi tamamen saçma bir konu.Cebine sığabilecek kadar panel ne kadar enerji toplayacak acaba:) Ayrıca sen onu cebinde gezdireceksin devamlı elindemi tutacaksın?Tamamen saçma mantık Nokia böyle giderse yakında çökecek.Nokia kendini öldürüyor.

CHARISMATIC1903

Üye
dini imanı para kullanıcı dostu deilki haram olsun 650 tl verdım c601e

MertcaN9

MertcaN9

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4193510]Nokia bunlarla uğraşacağına önce çift çekirdekli işlemcilere geçsin.Samsung şuan çift çekirdekli 1.4 Ghz işlemcileri 1 Gb RAMleri bitirdi yakında dört çekirdek 2 GB ramların planı yapılmış durumda siz hala bunların çıkacağını sanıyorsunuz.Zamanında harika derdiniz N95e Samsung innov8 her yönden katlamıştı N95i aslında.Dünyanın ilk 8 MP cep telefonu kamerasıda Samsungdan çıktı.2004de 10 MPx fotoğraf makineleri yapıyordu Samsung.Ev aletinden arabaya bilgisayara bu konuda Nokiadan çok daha tecrubeliler.PC işletim sistemleri konusunda tecrubeleri olduğu için çekirdek Ram vb. gibi şeyleri cihazlara çok rahat yükleyebiliyorlar.Güneş enerjisi tamamen saçma bir konu.Cebine sığabilecek kadar panel ne kadar enerji toplayacak acaba:) Ayrıca sen onu cebinde gezdireceksin devamlı elindemi tutacaksın?Tamamen saçma mantık Nokia böyle giderse yakında çökecek.Nokia kendini öldürüyor.[/QUOTE]

dünyada da şu an tek 12 mp kamra N8 de ayrıca ya sen neden hep burdasın ya telefonuna bakıyorum hiç bir yer ile alakası yok gerçekten burda bizim sayfamızda samsung şöyle android böyle deme git diğer bölümde tatmin et kendini

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
dünyada da şu an tek 12 mp kamra N8 de ayrıca ya sen neden hep burdasın ya telefonuna bakıyorum hiç bir yer ile alakası yok gerçekten burda bizim sayfamızda samsung şöyle android böyle deme git diğer bölümde tatmin et kendini
Deme öyle deme uyarı alırsın özgür bir forum burası

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Nokia symbian desteğini çekicek dedi dikkatinizi çektimi bilmem şuanki sistemlerin isimleri symbian değil Nokia Anna veya Nokia Belle.Zaten şuan symbian kullanmıyoruz.Benim anladığım kadarıyla symbian s60v5 v.s desteğini çekicek.Sonuçta ben şuan symbian^3 değil Nokia belle kullanıyorum.Ayrıca OVI'yi kapatacağına dair bir açıklama duymamıştım.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
ayrıca bu nokia gem olayı kendimi kaybettim bir an bu nasıl bir kurgudur ya :yuru

----------Eklendi @ 22:18:19 ---------- Yazıldı @ 22:17:03 ----------

Deme öyle deme uyarı alırsın özgür bir forum burası

evet ama onlar gelip burda nokiayı kötülerken sorun yok elinde ki cihaz ne önce ona bakmıyor geliyor nokia şöyle nokia böyle olmaz ki böyle ama bizim hiç mi bir şey deme hakkımız yok :nono:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MertcaN9

curse.

Üye

telefonum c7 arkadaşada kelimesi kelimesine katılıyorum ben ne yapıyım gidiyim mi kalıyım mı reyiz?

seribro

seribro

Üye
herkesin telefonu kendine herkes istediği telefonu alıyor bir yerde ama symbian bölümüne gelip nokıa yı kötülemek aynı şuna benziyor siz bize misafirliğe geliyorsunuz ve evimizi kötülüyorsunuz

• Beğen
sonerrap

sonerrap

Üye
Gem manyak bişiye benziyo :ehe

aleranol

aleranol

Üye
bide nawy felan da var şu androidci ego sahiplerinden ya. ama gerçekten gem çıksın donumu satar alırım :disko:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Panpa ben bir kere uyarı aldımda o yüzden dedim :ehe

Bende arkandayım fakat bazı moderatörler (kurtuluş40 , Sensation hariç . ) Fandroidleri destekliyorlar gibime geliyor . Kesin sen de haksız yere uyarı aldın bir ara bende Chavrash tan haksız yere almıştım .

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt