ÖZGÜNBEY Üye Anußis' Alıntı: kardeşim o zaman kapatın bu anketi yenisini acin Genişletmek için tıkla ... aynen
Emre-45 Üye Anußis' Alıntı: kardeşim o zaman kapatın bu anketi yenisini acin Genişletmek için tıkla ... -ZEYBEK-' Alıntı: aynen Genişletmek için tıkla ... İsteyen sizlersiniz.Hizmeti neden hep başkalarından bekliyorsunuz ? Kendiniz de açabilirsiniz , değil mi ?
Anußis' Alıntı: kardeşim o zaman kapatın bu anketi yenisini acin Genişletmek için tıkla ... -ZEYBEK-' Alıntı: aynen Genişletmek için tıkla ... İsteyen sizlersiniz.Hizmeti neden hep başkalarından bekliyorsunuz ? Kendiniz de açabilirsiniz , değil mi ?
Anußis Üye acan biz değilizde açılan konu yanlış zaten n73 xpressmusic zuhaa güldürmeyin beni ulan bari music edition yazın
acan biz değilizde açılan konu yanlış zaten n73 xpressmusic zuhaa güldürmeyin beni ulan bari music edition yazın
ÖZGÜNBEY Üye LuNaT!C' Alıntı: İsteyen sizlersiniz.Hizmeti neden hep başkalarından bekliyorsunuz ? Kendiniz de açabilirsiniz , değil mi ? Genişletmek için tıkla ... relaks ol birader relaksss... ne bu şiddet bu celal? hırçınlaşmaya heç gerek yokkk
LuNaT!C' Alıntı: İsteyen sizlersiniz.Hizmeti neden hep başkalarından bekliyorsunuz ? Kendiniz de açabilirsiniz , değil mi ? Genişletmek için tıkla ... relaks ol birader relaksss... ne bu şiddet bu celal? hırçınlaşmaya heç gerek yokkk
61semih Üye bu telefon nasıl şıklar arasında yer almaz anlamıyorum. konuyu acan once bır baksaydı keşke muzık telefonları hangılerı,kafadan yazmasaydı ses konusundada bu telefondan(5700)dan fazla ve net ses cıkaran telefon cıkarmadı nokıa(hi-fi)
bu telefon nasıl şıklar arasında yer almaz anlamıyorum. konuyu acan once bır baksaydı keşke muzık telefonları hangılerı,kafadan yazmasaydı ses konusundada bu telefondan(5700)dan fazla ve net ses cıkaran telefon cıkarmadı nokıa(hi-fi)