Nokia'nın Dokunmatiklerinde Bir Haller Var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın Dokunmatiklerinde Bir Haller Var

Önce Nokia 5800 XpressMusic cihazının kasasındaki açıklık ve ahize problemi, şimdi de çiçeği burnunda Nserisi modeli N97'deki lens koruma(!) kapağı hatası... Son 2 dokunmatik cihazında ki bu tarz hatalar 5530'da da devam eder mi bilinmez ama N97'nin sorunu ciddi. Kamera lensini korumaya yönelik kapak ironik şekilde açılırken üzerinde gezindiği camda ciddi çizikler bırakıyor. NokiaUsers.net forumlarında verilen resimlere ve TheNokiaBlog.com sitesindeki yorumlar ise fotoğraf kalitesini ciddi biçimde etkilediği yönde. Flaşlı çekimlerde ilgili yerler solgun çıkıyormuş. Alman Nokia yetkilisi henüz Almanya'da böyle bir sorun olmadığını ve olan kişilerin yetkili servislere başvurmalarını tavsiye etti.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Lens kapagını çıkartırım boyle bir telefonum olsa.6680 de çıkarmış lens koruyucu kapagını 1.3 mp kamera ile ne güzel resimelr çekmeye başlamıştı.N73 de de çıkartasım var zaten kayan kapağı koruyor N73ün

oguziverson

oguziverson

Üye
ohhoo bu tele kafayı takmıştım almak için ama umudum kırıldı şimdi bak nese hallederler belki (nasıl olcaksa):hmmm

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
n73 kulandım aynı sorun vardı kayan kapak lens etrafındaki koruma cercevesini çiziyordu cok kötü görüntü rahatsız edici nokia bunları unutuyormu nee

ash54

ash54

Üye
bence o kullanan kişiye bağlıdlır yani

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Sadece kötü bir görüntüde oluşmuyor.Lens kapağının çizilmeya dayanaklı malzemelerden yapılmalı bana göre.Yoksa gerçekten kötü etkiliyor kamera performansını.Ben çıkartıp atacagım bu lens kapagını ya.Zaten kayan kapak koruyor

Ozan

Ozan

Admin
Nokia, bu Dokunmatik ekran işini yapamıyor en azından henüz yapamadı !

karcı_bugra

Üye
nokia telefonlarda bir haller var

arslansem

arslansem

Üye
Çok basit bi hata.Şaşırdım :hmmm

realsteel

realsteel

Üye
biraz kibar olun daha az çizilir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt