Takas nokianın bir zamanlar en iyisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
nokianın bir zamanlar en iyisi
takaslık veya satılık nokia n900 arıyorum..çalışır durumda olması benim için yeterli...öyle kutuya felan gerek yok elimde kutulu maxiplus 5 var rootlu olup gereksiz turkcell uygulamaları kaldırılmıştır...öncelik takastır...şimdiden

Nextman

Emekli Yönetici
Elinizdeki cihaz resimlerini konuya ekleyiniz.Aksi halde ilan silinir.

Konu Sahibi
tamamdır üstad uyarın için sağolyok mu kimsede

Tepkiler: Nextman
Baltalamak gibi olmasında kardeşim şuan n900 ve n9 paha biçilemez açık kaynaklı olduğu için ve şuan nitdroid sailfish nemo gibi yazılımlar kurulabiliyor ve sailfish android e karşı gelebilecek bir işletim sistemi yani ubuntu felanda gelcek port olarak kimse tutamaz yani n9 ve n900 ü satanlar illaki var kullanmak istemeyenler ama maxiplus 5 ile kafa kafaya girmez kimse üstüne nakit verirsen olabilir veya gerçekten kurtulmak isteyen birini bulman lazım hayırlı takaslar

Konu Sahibi
İşte bende bu yüzden bulmak istiyorum sırf androidden daha açık kaynaklı olduğu için yeni bi sistem kullanmak onu kurcalamak istediğim için sahip olmak istiyorum bakalım hayırlısı ile buluruz denk gelir bi yerden

Hasand.

Üye
N900 BEN DE var ister inanın ister inanmayın s4 ten cok seviyorummmmmmmmmmmm.))

Tepkiler: katliam_7789
Ben 2010 falan alacaktım ama kızak beni vaz geçirdi .

Konu Sahibi
Zamanın en iyilerindendi demeye dilim varmıyo bence hala en iyisi arkadaşımın birinde var klavye kullanımı felan çok iyi bence tek eksiği ekranın çoklu dokunmayı desteklemiyor olması ama ona rağmen özellikleri olsun ve kasa olsun böyle bir icat daha dünyada yok

ALİ 42

Üye
Bana acil N9 lazım satmak isteyenler bi şekilde bana ulaşabilir mİ ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...