Takas nokianın bir zamanlar en iyisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
katliam_7789

katliam_7789

Üye
    Konu Sahibi
nokianın bir zamanlar en iyisi
takaslık veya satılık nokia n900 arıyorum..çalışır durumda olması benim için yeterli...öyle kutuya felan gerek yok elimde kutulu maxiplus 5 var rootlu olup gereksiz turkcell uygulamaları kaldırılmıştır...öncelik takastır...şimdiden :tşk:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Elinizdeki cihaz resimlerini konuya ekleyiniz.Aksi halde ilan silinir.

katliam_7789

katliam_7789

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır üstad:yuru uyarın için sağol:tşk:yok mu kimsede :bilmem:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
takaslık veya satılık nokia n900 arıyorum..çalışır durumda olması benim için yeterli...öyle kutuya felan gerek yok elimde kutulu maxiplus 5 var rootlu olup gereksiz turkcell uygulamaları kaldırılmıştır...öncelik takastır...şimdiden :tşk:
Baltalamak gibi olmasında kardeşim şuan n900 ve n9 paha biçilemez açık kaynaklı olduğu için ve şuan nitdroid sailfish nemo gibi yazılımlar kurulabiliyor ve sailfish android e karşı gelebilecek bir işletim sistemi yani ubuntu felanda gelcek port olarak kimse tutamaz yani n9 ve n900 ü satanlar illaki var kullanmak istemeyenler ama maxiplus 5 ile kafa kafaya girmez kimse üstüne nakit verirsen olabilir veya gerçekten kurtulmak isteyen birini bulman lazım hayırlı takaslar :)

katliam_7789

katliam_7789

Üye
    Konu Sahibi
Baltalamak gibi olmasında kardeşim şuan n900 ve n9 paha biçilemez açık kaynaklı olduğu için ve şuan nitdroid sailfish nemo gibi yazılımlar kurulabiliyor ve sailfish android e karşı gelebilecek bir işletim sistemi yani ubuntu felanda gelcek port olarak kimse tutamaz yani n9 ve n900 ü satanlar illaki var kullanmak istemeyenler ama maxiplus 5 ile kafa kafaya girmez kimse üstüne nakit verirsen olabilir veya gerçekten kurtulmak isteyen birini bulman lazım hayırlı takaslar :)
İşte bende bu yüzden bulmak istiyorum ;) sırf androidden daha açık kaynaklı olduğu için yeni bi sistem kullanmak onu kurcalamak istediğim için sahip olmak istiyorum:thumbup: bakalım hayırlısı ile buluruz denk gelir bi yerden:bira:

Hasand.

Hasand.

Üye
N900 BEN DE var ister inanın ister inanmayın s4 ten cok seviyorummmmmmmmmmmm.))

• Beğen
Tepkiler: katliam_7789
katliam_7789

katliam_7789

Üye
    Konu Sahibi
:yavrum: forever n900 :halay2:

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ben 2010 falan alacaktım ama kızak beni vaz geçirdi .

katliam_7789

katliam_7789

Üye
    Konu Sahibi
Zamanın en iyilerindendi demeye dilim varmıyo bence hala en iyisi ;) arkadaşımın birinde var klavye kullanımı felan çok iyi bence tek eksiği ekranın çoklu dokunmayı desteklemiyor olması ama ona rağmen özellikleri olsun ve kasa olsun böyle bir icat daha dünyada yok :ok2:

ALİ 42

ALİ 42

Üye
Bana acil N9 lazım satmak isteyenler bi şekilde bana ulaşabilir mİ ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...