nokian8 imi 750 tl ye satıyorum sizce fiyatı nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentOne

SilentOne

Üye
750 de değil 749 :D

ЯReiS

ЯReiS

Üye
bende satacam bu n8 i..yepyeni daha ekrandaki koruma jelatinini bile cikarmadim ayrica slikon kilifi bile var telefonda en ufak cizik kirik yok tertemiz..550 tl bana uygundur..garantisi yok tr de kaydi yok ama yaptirabilirim kendi adima..satis sebebi iphone 4s aldim artik fazla geliyo nokia..birde guncelleme beklemekten yoruldum..

painkler

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar antalyadayım ben burada ki arkadaşıma satacağım benim telefonumda çok temiz samsung s2 ye baktım gitti gidiyordan 1200 tl civarıdnda yurdısı kayıtlı telefonlar elimde fotograf makinem falan da var onuda satarsam samsung galaxsy s2 alacağım buradaki teknosada biraz kullanma şansım olduda telefon çook süper birşey daha önceleride nokia kullandım ama artık baska telefonları kullandıkca telefonun hantallıgını hissediyorum

----------Eklendi @ 10:27:53 ---------- Yazıldı @ 10:27:07 ----------

bende satacam bu n8 i..yepyeni daha ekrandaki koruma jelatinini bile cikarmadim ayrica slikon kilifi bile var telefonda en ufak cizik kirik yok tertemiz..550 tl bana uygundur..garantisi yok tr de kaydi yok ama yaptirabilirim kendi adima..satis sebebi iphone 4s aldim artik fazla geliyo nokia..birde guncelleme beklemekten yoruldum..
Bende aynı şekilde güncelleme dediğin bütün modellere çıkar bunda gri olana çıkıyor siyah olana çıkmıyor falan samsung galaxy s2 alacagım netten yurt dısı kayıtlı cihaz

----------Eklendi @ 10:32:11 ---------- Yazıldı @ 10:27:53 ----------

zaten satabilirsen 750 tl len olacak ama eğer illada daha ucuz olsun diyorsan samsung un garantisi dandik diyor samsung alacaksan paraya kıyacaksın en iyisini alacaksın şimdi biraz daha araşttırıyorum sonuçlarını yazarım
Kararımı verdim samsung galaxy s2 alacağım olacaksa en iyisi olsun biraz zorlaayacak ama uzun süre kullanırım diye düşünüyrum

ЯReiS

ЯReiS

Üye
bende su anda samsung galaxy ve iphone 4s var N8 i saymiyorum artik..ikisinide kullanma tecrubesine sahibim samsung da guncelleme yapmama ragmen bazi sorunlar var telefon gelen aramalari kabul etmiyor(bazen oluyor bu) sonra mesaj geliyo su numara sizi aradi diye bi turlu anlayamadim servise verecegim bakalim..donanimsal mi yazilimsal mi bilmiyorum..alirken bu konuyu sorun..iphone sorunsuz simdilik suuper..

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen

bil_gin

Üye
benim n8 vereym 700

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt