Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia'dan yeni zil sesini besteleyene 10.000 dolar!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nadir_89
Üye
idm yüklerseniz pc ye müziğe tıkladığınız an üzerinde indirme butonu çıkar (internetexplorer)bence 14. Güzel olmuş parayı hakediyor
ben öyle indirdim kardeş son versiyon yüklü ekranın sol üst köşesinde çıkıyor buton gerçi idm her pc de aynı çalışmıyor nedense bilmiyorumama ben indiriyorum o şekilde 4. Ve 14. Parçaları indirdim en iyisi onlar gibi
ben öyle indirdim kardeş son versiyon yüklü ekranın sol üst köşesinde çıkıyor buton gerçi idm her pc de aynı çalışmıyor nedense bilmiyorumama ben indiriyorum o şekilde 4. Ve 14. Parçaları indirdim en iyisi onlar gibi
Ben de normalde her sitede IDM ile indiriyorum ses ve videoları.
Ancak dün akşam nokia'nın sitesinde dinlerken indir butonu çıkmadı bir türlü.
Bilmiyorum belki de geçici bir sorundu. O yüzden kaydederek indirdim.
mstf_l
Üye
bulutsuz gece sunları 4shared e koyabilirmisin merak ettim yav
mfb2
Üye
Konu Sahibi
bendede IDM 6.7 build 8 yüklü indirme link i çıkmıyor normalde ne izlesem dinlesem çıkar lazım olan şeyde çıkmıyor
İşletim sistemini değiştirsin yeniden üst sıralara çıksın ben bedavaya yaparım
mstf_l
Üye
sagol kardes tek tek yapmasanda olurdu sadece hotfile de geri sayım oldugu icin oyle istemistim ama yine de sagol eminim ki cok kisinin isine yarar bunlar
MksDevoO
Üye
Sitedeki müziklerin çoğu güzelmis bea
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Nokianın orjinal zil tonuna ROCK tarzı müzik efektleriyle desteklenmiş versiyonu eklenebilirse süper olur. Gitardan nefret ediyorum.
ya şu arabik ve oryantal nokia melodilerini göndersek
Aege
Üye
telefondan girenler opera mobile'dan girsinler.çalma tuşuna bastığınızda indiriyor.En çok beğenilen 1700 civarlarında bir müzik vardı orkestra müziği ama ben çok beğenmedim