Nokia'dan yeni Lumia uygulamaları

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia'dan yeni Lumia uygulamaları
Nokia bugün yeni Lumia uygulamalarını yayınladı

byibo

Üye
saolasın bilgi için ali kemal abi hepside guzel uygulama tesekkürler nokia

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulamaları nokia yapmadı. Nokia'nın destekledigi geliştiriciler yaptı. Bu açıdan bakınca da güzel işler çıkmış.

acoustic

Üye
Üstadım teşekkürler eline sağlık ama bu uygulamaları ben 3 ay önce yüklemiştim hepsi çok güzellerdi.

uygulamaları nokia yapmadı. Nokia'nın destekledigi geliştiriciler yaptı. Bu açıdan bakınca da güzel işler çıkmış.

yalnız ali kemal abi şöyle bir durum var stopwatchpro+ uygulaması baya eski bir uygulama abi 7-8 aydır kullanıyorum ben bu uygulamayı :

abi flaş uygulaması konumu neden kullanmak istesin anlamıyorum ya

Bazılarını kullanıyorum , bayadır varlar ..

Evet uygulamalar zaten vardı ancak daha da iyileştirilmiş "Pro+" versiyonları yeni çıktı arkadaşlar.

Evet uygulamalar zaten vardı ancak daha da iyileştirilmiş "Pro+" versiyonları yeni çıktı arkadaşlar.

Telefonu bir buçuk ay önce sıfırlamıştım o günden beri yüklüler bende. Sıfırlamadan önce de varlardı ama onlar + değildi diye hatırlıyorum.
Bu arada battery Pro + da kilit ekranı desteği olsa iyi olurdu.

Abi bunların bazıları yeni değil.Ben öncedende yükleyip silmiştim mesela
Stopwatch Pro+ , level meter pro+ flash programı ve yumurta programı bunları eskiden yükleyip kurmuştum.
Ama aklıma takılan birşey var.Bu batarya programı mesela diğerlerinde kimisi şarjı fazla yemesine sebep oluyordu diye söylemler vardı.Bu Nokia destekli yapıldıysa wp8 e tam yapılmıştır diye düşünüyorum o halde telefona diğerlerine göre daha fazla pozitif yönden yararlı olur dimi?

OozyStaw

Üye
çok iyi geliştiricilerin geliştirmesi ayrı bir güzel

uygulamanın adı değişince geçmişte görünen adının da değişme durumu var diye biliyorum?