ardacumhur
Üye
-
Konu Sahibi
-
hayırlı olsun bakalım nokiadan iyi haberler geliyor
Sen kullanamazsin birkaç kere ekran SS ni gördüm
gördüm işte yüklemişsinde yüklemişsin ondan diyom zaten
Nerden biliyon arkadaş kulkanamayacagimiinceledim gayet hos ama uygulama gelismeden almam sanirim
gördüm işte yüklemişsinde yüklemişsin ondan diyom zaten
Sen aşıksın arkadaş.Çok ama çok sevindim. Nokia ile aramda ne var bilmiyorum ama aşırı bir duygusal bağ olduğu kesin. 3310, 3120, 1600, 6131, 6280, 5320 xm, 5800xm, 920..
- - - Eklendi - - -
Logonun tatlığına ve güzelliğine bak ya
Sen aşıksın arkadaş.
Ben de N73\C5-03\C6-01\Lumia 920....
Babam ve annem de yılların Nokia kullnıcısıydı. Annemi yazın kaybettik Androide..Babam da bu hafta sonu iOS a geçti..
Sen aşıksın arkadaş.
Ben de N73\C5-03\C6-01\Lumia 920....
Babam ve annem de yılların Nokia kullnıcısıydı.Annemi yazın kaybettik Androide..Babam da bu hafta sonu iOS a geçti..
2000 yılından beri Nokia kullanıyorum ve hiç pişman olmadım. Forever Nokia, because the Nokia connecting people.Daha önce hiç başka marka kullanmadığım için olabilirBir aya yakın E-250 kullanmıştım sonra dayanamadım 6280'e geçtim. Ne cihazdı be ne karizma var onda da.
Desene bir tarih köreltilip rafa kaldırılıyor.
Y annem öyle çok aşırı teknolojiyle haşır neşir değil çok sık telefon değiştirmez.İnternet birkaç ufak oyun.Ama babam Symbian'a lanet okudu.Ben onu ikna etmeye çalıştım.Lumia 920'yi kalın, ağır ve bıyık diye almadı gitti iphone 5 aldı.Bari bekle yeni iphone al dedim.Beklemedi
Bi deamcam n8 nen HTC One a kuzenim 5800'dan Lumia ya geçecekti S4 un göz boyayıcı özelliklerinden etkilendi s4 alacak off herkes birer birer gidiyor
Ooo yakında seni de aralarına çekerler o zaman.Y annem öyle çok aşırı teknolojiyle haşır neşir değil çok sık telefon değiştirmez.İnternet birkaç ufak oyun.Ama babam Symbian'a lanet okudu.Ben onu ikna etmeye çalıştım.Lumia 920'yi kalın, ağır ve bıyık diye almadı gitti iphone 5 aldı.Bari bekle yeni iphone al dedim.Beklemedi
Bi deamcam n8 nen HTC One a kuzenim 5800'dan Lumia ya geçecekti S4 un göz boyayıcı özelliklerinden etkilendi s4 alacak off herkes birer birer gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?