Sana bir şey demedim ki yeğenim....benimcin nokia batdi! Ve benim dusunceme kimse mucadele edemez! Burasi bi forum ve ben kendi fikrimi belirtdim
Sana bir şey demedim ki yeğenim....

sana yazmadim ben![]()

Fanlık herkeste biraz var azda olsa,ben fan değilim diyen yalan söyler.batması yada yükselmesi umurumda degil zaten nokia kullanmayı bıraktım.. ama tahtını kaybettigi de bir gercek. nokiacılar fanlık size bir sey kazandırmaz. nokiacı olmanız aslında anroidcilerin umurunda degil; ama kapana kısılmanızı gordukce hoslarına gidiyor sanırım. aslında yaptıkları pek etik degil ama kendinizi kıstırmanız da gayet ilgi cekici
Fanlık herkeste biraz var azda olsa,ben fan değilim diyen yalan söyler.
Nedenmi ?
Doğamızda olan genetik bir olay insan oğlu sevmediği birşeyi (herşey olabilir) kullanmaz birşeyi sevip kullanıyorsa onun hakkında kötü yorum,söz duydumu doğası gereği üzülüyor ve koruma moduna geçiyor bazılarımız bunu daha sağduyulu karşılarken bazılarımızda abartabiliyor herne kadar o tartışma yada konu olan neyse ona faydası olmasada ve bunu bildiği halde yapıyor kanımca kendini o şekilde daha mutlu hissettiriyor oda insanın kişiliği ile alakalı bende,sizde dahil bunu hepimiz yapıyoruz bazen sakin karşılıyoruz bazen abartıyoruz aslında iyide yapıyoruz yoksa hayatın tadı tuzu kalmazki.

ama artik nokia cok geriledi.. Fanboy deyilim yanlis anlamayin ama bence nokia artik androide gecmeli 
nokia battigi zaman ne olucak ben soyleyim yuzbinlerce insan issiz kalicak sonra avrupanin alim gucu dusecek ; ulkemizden ihrac edilen mallar avrupadaki kiriz yuzunden ihrac edilmemeye baslicak sonra bu kriz bizim ulkemizdede basliyacak
surda nokia batiyor heyoooo heeeeyyyy diye bagiranlar kesinlikle hayatlarin da bir parca ekmek icin alin teri akitmamis insanlar ; birde su yonden bakmak lazim eger nokia batarsa telefon piyasasi tekelcilige dogru kayma yapmaya baslar
insallah nokia bu durumlardan lumia serisiyle cikar [ENGİN];4608860' Alıntı:eyvallah kimsenin düşüncene müdahale etme hakkı yok elbet saygılı olabilmek şartıyla sende biten başka birinde başlangıç olabilir bunada saygı gösterılmesı gerekir hangi işletim sistemini kullanıyor olsakta...

herhalde bir firmanin batmasina sevinen tek millet biziznokia battigi zaman ne olucak ben soyleyim yuzbinlerce insan issiz kalicak sonra avrupanin alim gucu dusecek ; ulkemizden ihrac edilen mallar avrupadaki kiriz yuzunden ihrac edilmemeye baslicak sonra bu kriz bizim ulkemizdede basliyacak
surda nokia batiyor heyoooo heeeeyyyy diye bagiranlar kesinlikle hayatlarin bir parca ekmek icin alin teri akitmamis insanlar ; birde su yonden bakmak lazim eger nokia batarsa telefon piyasasi tekelcilige dogru kayma yapmaya baslar
insallah nokia bu durumlardan lumia serisiyle cikar
![]()

Şahsi düşüncem asla geçmemeli.aslinda ben nokia batsin demiyorum. Sonucta bende yillarca nokia kullandimama artik nokia cok geriledi.. Fanboy deyilim yanlis anlamayin ama bence nokia artik androide gecmeli
![]()
O zaman forumdaki kardeşliğimiz biter. Ne ile tartışma konusu açılacak? ne için bir birine yardıma koşacak?neden?
O zaman forumdaki kardeşliğimiz biter. Ne ile tartışma konusu açılacak? ne için bir birine yardıma koşacak?
+1

herhalde bir firmanin batmasina sevinen tek millet biziznokia battigi zaman ne olucak ben soyleyim yuzbinlerce insan issiz kalicak sonra avrupanin alim gucu dusecek ; ulkemizden ihrac edilen mallar avrupadaki kiriz yuzunden ihrac edilmemeye baslicak sonra bu kriz bizim ulkemizdede basliyacak
surda nokia batiyor heyoooo heeeeyyyy diye bagiranlar kesinlikle hayatlarin da bir parca ekmek icin alin teri akitmamis insanlar ; birde su yonden bakmak lazim eger nokia batarsa telefon piyasasi tekelcilige dogru kayma yapmaya baslar
![]()
![]()