Nokia’dan Lumia 928, iPhone 5 ve Galaxy S III vi

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
sırf kamera içinde telefon alınmazki

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar videoyu yarın izleyeceğim ama üstteki arkadaşların söylediğine göre iPhone 5 çok kötü fotoğraf çekiyormuş videoda. Benim telefonum ile S4'ün kamerasını test ettim. Benim telefonumun kamerası daha güzel çekiyor.

Kerim.

Kerim.

Üye
Arkadaşlar videoyu yarın izleyeceğim ama üstteki arkadaşların söylediğine göre iPhone 5 çok kötü fotoğraf çekiyormuş videoda. Benim telefonum ile S4'ün kamerasını test ettim. Benim telefonumun kamerası daha güzel çekiyor.

O bilgisayarda belli olur

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Kamera dışındaki görüşüne katılıyorum:oke:

Dostum ben kamerayı geliştirmesin demiyorum zaten ; ama su anda bana göre; kamera dan ziyade insanların istedikleri daha farklı şeyler var sisteme entegre edilmesi gereken . Tabi burda nokia nın yapabilecekleri sınırlı onunda farkındayım ; benim serzenisim nokianın halen kamera ile ön plana çıkıp müşteri çekme cabası :oke:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Nokiada da bir kamera var birde sağlamlık başka hiçbirşey yok :islik tekrar belirteyim 8 yıllık nokia kullanıcısıyım. yani ios veya android fanı değilim :D bu arada geçende n8 im demir malzemenin üzerine düştü tamm kırıldı kesin ekranı dedim bir baktım sadece kamera çıkıntısının boyası biraz çıkmış. yani sağlamlıkta ve kamerada bir numara ama diğer özellklerine birşey denlmez çünkü denilecek bir yanı yok yani.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye

Appstore veya GPS ile karsilastir anlarsin oyun varmi yokmu

- - - Eklendi - - -

Appstore veya GPS ile karsilastir anlarsin oyun varmi yokmu

Tamamda onlara çıkan büyük oyunlar Wp içinde çıkıyor. Tek sorun küçük oyunların, subway... Gibi mesela onların çıkmaması. Birde dışarıdan uygulama yüklenemediği için marketin çok fazla para harcatma olasılığı.

Kerim.

Kerim.

Üye

Tamamda onlara çıkan büyük oyunlar Wp içinde çıkıyor. Tek sorun küçük oyunların, subway... Gibi mesela onların çıkmaması. Birde dışarıdan uygulama yüklenemediği için marketin çok fazla para harcatma olasılığı.
By da wp store u berbat hale getiriyor.kredi kartin yoksa yandin.ki olsa da Hersey cok pahali

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar video'yu izledim. Birtek iPhone 5'in o kadar kötü çekeceğini düşünmüyorum. Tamam Lumia'nın amiral gemileri kendini kamera konusunda kanıtlamış ama iPhone 5 üzerinde oynamalar yapılmış.

Üst Alt