Nokia’dan Lumia 928, iPhone 5 ve Galaxy S III vi

Sponsorlu Bağlantılar

Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Nokia’dan Lumia 928, iPhone 5 ve Galaxy S III vi
Son dönemde bir çok yeni modeli ile kendini göstermeye çalışan Finlandiya kökenli Nokia, pazarın büyük bir kısmını elinde bulunduran Google Android ve Apple iOS karşısında Windows Phone üzerinde çalışan Lumia Serisi ile mücadelesini sürdürüyor.

Nokia, bilindiği üzere akıllı telefon pazarında özellikle kamerası ile diğerakıllı telefonları arasından sıyrılıyor. Firma geçtiğimiz sene sunduğu Nokia 808 Pureview ile de fark yaratmıştı. Pureview Teknolojisi Lumia serisinde de daha iyi bir kamera deneyimi sunuyor.Nokia’dan yeni sunacağı akıllı telefonunun kamera performansını gözler önüne seren bir video geldi. Videoda Nokia‘nın yeni akıllı telefonu Lumia 928 ile iPhone 5 ve Galaxy S III’ün gece hareketli çekim kabiliyetleri karşılaştırılmış. Videodan bakıldığında Nokia‘nın kamerası ile video çekim kalitesinin hem Apple iPhone 5 hem de Galaxy S III‘den daha iyi olduğu görülüyor.Bu karşılaştırma videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
[video=youtube;isKPxCvFEGo]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=isKPxCvFEGo[/video]
Kaynak: Maxicep

MaxipmaN

Üye
yemişim kamerasını içerik 0

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Xperia Z'ye mi benziyor ne? :hmmm konu için teşekkürler.

Kerim.

Kerim.

Üye
kamerayla bitmiyor.bu arada ben inanmadim iphone5 o kadar kotu cekmez

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Nokia kamera ile uğraşıcağına sistemdeki eksiklikler için microsofta baskı kurup elindeki müşterileri memnun etsin bence ; yoksa bu gidiş ile nokia seven insanlarıda kendinden uzaklaştıracak.... En kısa zamanda şu kameraya abanma huyundan vazgeçmesi lazım...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
i5 ile s4 ün kamerası birleşirse anca yakalarlar:)haber için teşekkürler

Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5 çok kötü çekmiş zaten

tapatalk

tapatalk

Üye
İ5 Okadar kötü değil

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Nokia sisteme önem versin vs.. diyen insanlar görüyorum. Telefonu kullanmıyorsanız, ne diye konuşuyorsunuz? Sistem eksiklikleri bir bir gidiyor bırakında kullananlar düşünsün. Ayrıca zaten Nokia Windows Phone cihaz kullanıpta pişman olan insan sayısının azlığı ortada. Hiç çamur atmak için yormayın kendinizi.

dedereis123

dedereis123

Üye
Kesinlikle anlıyoruz kamera kullanmıyorsunuz sizin için önemli değildir belki ama wp kullanan içinde nokta kadar aletde oyun , saçma sapan uygulama kullanmak önemli değil . Oyunca arkadaşın dediği gibi yormayın kendinizi adamı birazda takdir edin . Google para mı veriyor size napıyor anlamadım . 30 tl lik cihazda bile android var ya yazıktır gunahtır o kadar para verip üst segment almaya .

blacktalon

blacktalon

Üye
nokia fotoğraf makinesine yönelecek bu gidişle

dedereis123

dedereis123

Üye
Sizin mantığınızdan daha mantıklı en azından . Adam kamera yapmış ne kadar boş birşey diyorsunuz :D

MaxipmaN

Üye
eleştirenlere b_k atıyonda kamerasına lafım yok helal olsun yapıyolar o kadar para verip insanın elinde yeterli seviyede içerik olmalı kabul et bi gün gelir bi oyun oynayayım der kullanıcı oyun bulamayınca canı sıkılmaz mı?

ferdimy

ferdimy

Üye
O zaman gelir konuşursun ama sen gene başka bahane bulursun

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nokia kamera ile uğraşıcağına sistemdeki eksiklikler için microsofta baskı kurup elindeki müşterileri memnun etsin bence ; yoksa bu gidiş ile nokia seven insanlarıda kendinden uzaklaştıracak.... En kısa zamanda şu kameraya abanma huyundan vazgeçmesi lazım...

Kamera dışındaki görüşüne katılıyorum:oke:

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
eleştirenlere b_k atıyonda kamerasına lafım yok helal olsun yapıyolar o kadar para verip insanın elinde yeterli seviyede içerik olmalı kabul et bi gün gelir bi oyun oynayayım der kullanıcı oyun bulamayınca canı sıkılmaz mı?

Siz böyle konuşunca bilmeyen biri Market Place'de hiç oyun yok sanır.

MaxipmaN

Üye

Siz böyle konuşunca bilmeyen biri Market Place'de hiç oyun yok sanır.

şu an az örneğin bilmediğimden soruyorum subway suffers hill climb falan var mı gayet yaygın oyunlar yaygınlar mağazada olsa o bile yeter bu nedenle pazar payında ios ve android ile yarışması mümkün değil

- - - Eklendi - - -

ayrıca belirttiğim gibi sadece içeriği eleştiriyorum zengin içerik olsa android ios yerina wp ios arasında seçim yapardım

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Hayır yok. Lakin diğer popüler oyunlar var. Temple Run, MC4, Amazing Spiderman ve A7 gibi mesela.

Üst Alt