Nokia'dan Hodri Meydan .!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben gayet memlunum gideceğim her yere nokia ovi maps la gidiyorum çok güzel gayet başarılı bazenkayıtlı firmaların kapısının önüne bile götürüyor tam 12 denn vuruyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ben gayet memlunum gideceğim her yere nokia ovi maps la gidiyorum çok güzel gayet başarılı bazenkayıtlı firmaların kapısının önüne bile götürüyor tam 12 denn vuruyor

:evet:

- - - Eklendi - - -

ben bir ara city lens yükleyeyim yahu

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bunun tartişilacak bir durumu yokki. Apple ceosu bile iphone5 sahiplerine nokia maps'i avsiye ediyor.

papakudioflu

papakudioflu

Admin

çok egoist takılıyordu iyi oldu abi apple a da ceosuna da :kıskıs: Zaten jobs gittikten sonra işleri yaş :hmmm

birak hatırlatma can stewe jobs'u özluyorum zaten. Adamin kendi buluşu 70ten fazla kayitli patenti varmiş. Kendi adina kayitli toplam 300den fazla patent varmiş. Adam gercekten deha :alkis

doctorrr

doctorrr

Üye

çok egoist takılıyordu iyi oldu abi apple a da ceosuna da :kıskıs: Zaten jobs gittikten sonra işleri yaş :hmmm
jobs ın pek teknik bilgisi pek yoktu ama piyasayı insanların neler istediğini gayet iyi biliyordu ve kapitalizmi çok iyi kullanan bi' dehaydı :hmmm yalnız ios bile linux tabanlıymış bu durumda wp en marjinali :sirit: pek alakasızdı bu :P: bu nokia maps in önerilmesiyle bencede apple ın rezilliği paçasından aktı :d:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

birak hatırlatma can stewe jobs'u özluyorum zaten. Adamin kendi buluşu 70ten fazla kayitli patenti varmiş. Kendi adina kayitli toplam 300den fazla patent varmiş. Adam gercekten deha :alkis

aynen abi yazık oldu adama yahu bişey değil mirası yalan olup gidecek bu cook un ellerinde.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia harita konusunda,kamera ve sağlamlıkda rakipsiz zaten,ha birde ekran konusunda vede dizayn da da çok büyük sıçrama yaptı,bu lumia ları görüpte aşık olmamak mümkün değil ya:)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia harita konusunda,kamera ve sağlamlıkda rakipsiz zaten,ha birde ekran konusunda vede dizayn da da çok büyük sıçrama yaptı,bu lumia ları görüpte aşık olmamak mümkün değil ya:)

zaten saydıkların bir telefonun bütün unsurları yahu :kıskıs: Nokia kalitesi bambaşka :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle Evet .. Nokia Hem Kamera Hemde Haritalarda Rakipsiz Diyebiliriz .. :oke:

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye

geriye bi donanım kalıyor herhalde :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Donanım konusunda biraz geride olsa da yazılım optimizasyonu ile kapatıyor açığını :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...