ben oyuna üyede olamıyorum. adımı, e-posta, numaramı, kullanıcı adı vs. yazıyorum ilk başta e-postamı kabul etmedi kullanılıo dedi. başka e-posta yazdım bu sefer onu kabul etti numaramı kabul etmedi. bu numara kullanılıo yazıo. nasıl oluoki bu?? nasıl kullanılıo benim numaram?? oyun üye olmadan da oynanılıo ilk oynayışımda 16.125 filan yaptım hediyeniz en kısa zamanda gönderilecektir dio ama ben giriş yapmadımki oyuna. hediye nasıl gelcek acaba çok merak ediyorum
bana bugün 100 sms verdi vallahi billahi gelen mesaj nokıadan aynen böyle
"Nokıa'dan kazandıgınız 24 saat geçerli 100 SMS hediyeniz hattınıza yüklenmiştir *123*50# yi ücretsiz tuşlayarak hediye miktarınızı sorgulayabilirsiniz"
bana bugün 100 sms verdi vallahi billahi gelen mesaj nokıadan aynen böyle
"Nokıa'dan kazandıgınız 24 saat geçerli 100 SMS hediyeniz hattınıza yüklenmiştir *123*50# yi ücretsiz tuşlayarak hediye miktarınızı sorgulayabilirsiniz"
arkadaşlar oynayıp skorunuzu gönderin sabah 7de geliyor hediyeniz ayrıca telefonun resmini koysa ne olacak sahte sms te yapabilirsin kimsenin kimseye yalan borcu yok indirip deneyin zaten basit bir oyun 5 dakikada istenen skora ulaşabilirsiniz zaten skoru gönderince hediyeniz en kısa sürede gelecek diye bilgilendirme alıyorsunuz