atom bebek oyunu bağşlantı sorununun çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yakamoz56

Üye
    Konu Sahibi
atom bebek oyunu bağşlantı sorununun çözümü
arkadaşlar bana çok soran arkadaşlar oluyor. bu yüzden tedaylı bir şekilde anlatma gereği duyuyorum.
öncelikle şunu belirteyim hergün en az abartısız bende dahil 30 kişi için oynuyorum.
sadece bir kişiye nedenini bilmediğim bir sebepten dolayı konuşma hediyesi gelmiyor fekat diğer sms ve mb hediyesi geliyor.
yani demek istediğim şuanda program sorunsuz bir şekilde çalıyor.
hediye gelmedi veya bağlanamadım veya bağlantı hatası gibi sorunlar tamamen kişisel.
yapmanız gerekeni daha doğrusu kendi yaptıklarımı sırası ile anlatıyorum. kullanmak isteyen arkadaşlar bu yöntemi denesinler derim (benim telefonum nokia 5800 xm. v 60.0.003)

1 - öncelikle telefonunuzdan sitesine girip oyunu cep telefonunuza oviden indirin.

2 - telefonunuza kurun.eğer bağlantı felan sorarsa her zaman sor seceneğini seçin.

3 - oyun kuruldu. şimdi oyuna giriş yapmadan önce cep telefonunuzdan internete bağlanın.ben genelde gamyuna ve nimbuza girip bunları açık bırakıyorum. işimi garantiye almak için. siz isterseniz nimbuz ve operadan herhangi bir siteyi açık bırakın.

4 - dikkat etmeniz gereken nokta BAĞLANTI. oyuna girmeden önce açtığınız nimbuz veya diğer internet uygulamasına ne ile bağlandıysanız oyunada onunla bağlanmanız şart. yoksa bağlantı hatası veriyor. belki girişte vermez ama oyunu bitirdikten sonra kesin veriyor.

5- şimdi atom bebek oyununu uygulamara girip açın.

6 - flaş içeriğinin şebeke bağlantısı kurmasına izin verilsin mi ? sorusuna EVET deyin.

7 - bağlantı noktasını soracak. her zaman sor seçeneğini tıklayıp nimbuza yada operaya bağlanırken SEÇTİĞİNİZ BAĞLANTIYI seçin.

8 - üyeyseniz üye girişinden girişinizi yapıp oyuna başlayın. değilseniz üye olun çok basit yalnız numarayı dikkat edin.

not olarak = üye olurken yada giriş yaparken çıkan onaylı işaretlerin nedeni tamamen bağlantı hatasından. bağlantınızı güçlendirin.
üye olamayan arkadaşlar bana özelden numaralarını göndersinler üye yapmaya çalışaym.

marist

marist

Üye
ellerine saglik kardes artik

yakamoz56

Üye
    Konu Sahibi
eyw sağol arkadasmm

joker.lg

joker.lg

Üye
whats app açık olsa yeter mi ?

joker.lg

joker.lg

Üye
peki 3g açık olmalı mi ?

marist

marist

Üye
peki 3g açık olmalı mi ?

evet kardeşim açık olmalı yoksa hata veriyor. Mesela ben ya telefonun tarayıcısını yada opera miniyi açıp bir siteye giriyorum sonra menü tusuna basıyorum oyunu açıyorum bağlantı soruyor varsayılan baqLantı diyorum ve oynuyorum. Bir iki kez hata verebilir ama açılır.

cihansarikaya

Üye
arkadaşlar baglantı sormuyor ne yapılabilir
oyun internet baglantısını görmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt