Nokiadan hediyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokiadan hediyeler
Atom bebek isimli oyunu ovi stordan indirin oyun çok basit hergün 100 sms sabahtan öğleye sınırsız konuşma gibi hediyeler veriyor tavsiye ediyorum 4 gündür bedava mesaj atıyorum

----------Eklendi @ 08:40:15 ---------- Yazıldı @ 08:29:53 ----------

Rekor yapmanıza gerek yok hergün gerekli olan skoru gönderin yeter her sabah 07de hediyeleriniz geliyor oyunu oynarken 3G açık olmalı oyuna üye olun ve oyuna başlarken üye girişi yapmayı unutmayın

Tepkiler: Mad EagLe

Febris

Üye
aynen inanmıyorum bende

u_cosar

Üye
Millet sana inanmayabilir çünkü ilk konunun daha yeni üyesin birde ilk konu olarak belki reklam kokan konulardan açmış olabilirsin pekde inandırıcı gelmedi

The_Eyup

Üye
oyun var denedim oynadım en kısa zamanda hediyeniz verilecek dedi harbi verirmi 100 sms fos mu yoksa

FlaxLy

Üye
Aykut831 çakması Yalan. Nokia böyle şey yapmaz,yaptırmaz. Konu kilitlenebilir.

nokia bole birşey yapıcak he gorursem soylerim

Konu Sahibi
arkadaşlar denemeden konuşmayın önce bir deneyin ayrıca aykut çakması diyorsun ama aykut un mesajları gibi uçuk kaçık bir mesaj değil sabah 7de hediye üye olurken verdiğin cep numarana geliyor

atakan25

Üye
nasıl güvenip te deneyeyim ki sana iyi kullanmalar

cyber

Üye
nokia daha oyun uygulama şirketleriyle anlaşma yapmıyo Türk operatörleriyle mi yapcak ama deniycem

Uqur5445

Üye
bunu bana download edemezmısiniz market yuklenmiyo bende

ona inanmıyorsunuz banada mı inanmayacaksınız?
cohousu bilenler bilir anlaşma yaptı nokia. Ayrıntılı bilgi

maxicep.com/genel-bilgiler-haberler-anketler-ve-diger/oyun-oynayarak-100-sms-50-mb-internet-kazan-atom-bebek-598283.html

yani konu önceden verildi! Kilit

Uqur5445

Üye
beyler bana download edemezmpısiniz

hellord

Üye
oyun var bide nokia nın ama ugraşmadım cünkü zaten faturalı dakiada smsde bol

Konu Sahibi
konu bilgi amaçlı faydalanmak isteyenler olabilir başlıkta amacına uygun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...