Nokia'dan Eylül'de Tablet Kasım'da Phablet

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Nokia'dan Eylül'de Tablet Kasım'da Phablet

Nokia'ya yakın kaynaklardan Finlandiya'lı devle ilgili haberler gelmeye devam ediyor.

Nokiapoweruser kaynaklarına göre Nokia Eylül ayının son haftasında Nokia Tableti tanitacak. WinRT'li bir cihazın başarısında şüphe eden Nokia bu cihazı Win8.1 işletim sistemli olarak piyasaya sürecek.

Aynı kaynakların verdigi bilgilere göre Nokia Kasım ayının başlarinda telefon tablet melezi, bir adet Phablet cihaz tanitimi gercekleştirecek. Son olarak Aralık ayında Nokia'dan bir veya iki tane dual-sim teknolojisine sahip Lumia cihazı gelicek.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, -Börteçine-, ÖEY ve 1 kişi daha

acoustic

acoustic

Üye
Haber için teşekkürler geç bile kaldırlar tablet piyasasına :) :tşk:

ÖEY

ÖEY

Üye
Güzel haberler ama ben Eylül gibi normal boyutlarda yüksek donanımlı cihazlarda bekliyordum. Sanırım onlar seneye kaldı :D

- - - Eklendi - - -

Bu arada win8.1'li tablet çıkarırlar ben hemen alırım :D Zaten rtsiz bir tablet bekliyordum güzel olur :D

dakamon

dakamon

Üye
Güzel haberler ama ben Eylül gibi normal boyutlarda yüksek donanımlı cihazlarda bekliyordum. Sanırım onlar seneye kaldı :D

- - - Eklendi - - -

Bu arada win8.1'li tablet çıkarırlar ben hemen alırım :D Zaten rtsiz bir tablet bekliyordum güzel olur :D

Valla elop sene sonunda geleceğin lumialarını yani yeni nesil lumiaları tanıtacakalrını söylemişti. Bence 4 çekirdeklli 2 gb ramli bi canavar lumia çıkartacakalar :)

narnia16

narnia16

Üye
Win 8.1 i tercih etmeleri gerçekten çok iyi olur Nokia için zira win rt li tablet satışları malum.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Acaba Nokia pc sektörüne adım atmaya mı çalışıyor ki ne? Malum Win 8 - 8.1 pc tabanlı cihazların işletimini yapıyor :hmmm

ÖEY

ÖEY

Üye
PC sektörünü düşündüğünü hiç sanmıyorum. Tablet ayrı pc ayrı, kullanılan işletim sistemi aynı olabilir ama farklı segmentler. Tablet üreten telefon firmaları var sonuçta. Aslında 10" boyutunda ve içinde wp8.1 olan bir tablet olsa nasıl olurdu acaba :D:D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hadi hayırlısı bakalım:tşk:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler dostum :oke:

Söylenti takvimi şu şekilde:

Eylül (son haftası)Windows 8.1 tablet (AT&T operatörüne özel)
EkimDual-SIM Lumia
Kasım (ilk haftası)Nokia Phablet
AralıkBelirlenemeyen cihazlar

partyhard

Üye
asus artik rt li tablet üretmiycekmis

PureFood

PureFood

Üye
Bomba patlayacak. Nokia'nın tablet piyasasına el atması gerçekten iyi olacak.