Haber Nokia’dan 3d Dokunmatik Ekranlı Lumialar Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia’dan 3d Dokunmatik Ekranlı Lumialar Geliyor
Nokia’nın önümüzdeki yıl piyasaya sunacağı ilk Windows Phone 8.1′li Lumia akıllı telefonlarında 3D Dokunmatik ekran teknolojisi kullanacağı iddia edildi

Nokia‘nın geçtiğimiz ay tanıtımını yaptığı ve bir çok ülkede ön siparişleri başlayan bu ay içinde de satışa çıkacak olan 6″ ekranlı Lumia 1520 beklenirken evleaks’ten gelen yeni iddialar akılları karıştırdı

Haberimizin ayrıntılarına BURADAN ulaşabilirsiniz

q0nzalez

q0nzalez

Üye
bu nasıl olacak ben anlayamadım :bilmm

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Hadi beee

turbocore35

turbocore35

Üye
onlar bunlarla uğraçcaklarına halihazırda lumia cihazlarının gelişmesini arttırsınlar black güncellemesini vs diğer güncellemeleri çabuk versinler neymiş efendim deniyorlarmış test ediyorlarmış microsoft gdr3 nasıl beta verdi onlarda verebilirdi .:D.

0MG90

0MG90

Üye
Nasıl yani HTC Evo 3D gibi mi olacak?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Abi bu manyak bir haber. :) Fenaaa. :eller:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
:tşk:

Son düzenleme:
KayraBey

KayraBey

Üye
4d bile olsa bana yaranamaz :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Güncelleme ile gelcekse bi sıkıntı yok :D
bu G2cile Lumiaya niye düşman ? :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Çok güldüm :D

• Beğen
Tepkiler: Black GiyenMAN

Black GiyenMAN

Üye
kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş :D ondan olsa gerek :D
evet ya 1800 tl para verdim bi türlü lumiaya ulaşamadım :) haklısın ayrıca ben düşman değilim lumiaya
adam orda bana yaranamaz demiş bende ona tepki gösterdim lumia 920 ydi eski cihazım g2 ye geçtim

• Beğen
Tepkiler: Dede
erndrdyk

erndrdyk

Üye
bence 3d gözlükle falan film izleme olanağı verir :)

KayraBey

KayraBey

Üye
evet ya 1800 tl para verdim bi türlü lumiaya ulaşamadım :) haklısın ayrıca ben düşman değilim lumiaya
adam orda bana yaranamaz demiş bende ona tepki gösterdim lumia 920 ydi eski cihazım g2 ye geçtim
FulI adamsın :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır arkadaşlar. Ekran dokunmatiğinden bahsediyoruz. Görüntüden değil. Samsung'un kullandığı sensorlerle internet sayfası kaydırma,müzik çalarda bir sonraki şarkıya geçme gibi işlemleri yepyeni bir teknolojiyle 3D dokunmatik ile yapıyor.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
hayır arkadaşlar. Ekran dokunmatiğinden bahsediyoruz. Görüntüden değil. Samsung'un kullandığı sensorlerle internet sayfası kaydırma,müzik çalarda bir sonraki şarkıya geçme gibi işlemleri yepyeni bir teknolojiyle 3D dokunmatik ile yapıyor.

Bu ozellık eski cihazlarda çalışmayacak değil mi

Üst Alt