İşte LG G6 akıllı telefon bu tasarım ile geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
İşte LG G6 akıllı telefon bu tasarım ile geliyor
Akıllı telefon pazarında önümüzdeki dönem oldukça çetin mücadelelere sahne olacak ve özellikle de firmaların amiral gemisi modelleri çarpışacak. İlk büyük duyuruları ise amiral gemisi seviyesinde bu ay sonunda MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde bekliyoruz. Bu etkinlik İspanya'nın Barcelona şehrinde gerçekleştirilecek.



Akıllı telefon pazarının en etkinli isimlerinden birisi de Güney Kore merkezli LG olurken, firma her sene LG G çatısı altında modeller sunuyor. Geçtiğimiz sene firma modüler tasarıma sahip olan LG G5 adındaki cihazını sunarken, bu cihaz için tasarlanmış bazı aksesuarlar da LG G5'nın arkadaşları olarak pazara sunulmuştu.

Bu sene ise firma, iddialara göre modüler tasarımı bir kenara koymuş durumda ve LG G6 adı ile yeni amiral gemisi MWC 2017'de gün yüzüne çıkacak. Bu akılı telefon merakla beklenirken, geçtiğimiz günlerde cihazın üst ön görünüşü ortaya çıkmıştı. Şimdi de cihazın arkadan görünüşü gayet net bir şekilde görünürken, G6 yazısı arka alt kısımda dikkat çekiyor.

LG G5 gibi cihazın arkasında orta üst kısımda çift kamera yer alıyor ve bu kameralardan biri geniş açı diğeri normal açı ile geliyor. Ayrıca kameraların altında da parmak izi tarayıcısı konumlandırılmış. Bu da önceki modellerde olduğu gibi cihazın fiziksel Home butonu içermeyeceği anlamına geliyor.

İddialara göre yeni akıllı telefon LG G6, 5.7" büyüklüğünde ve 2880x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak. Cihazın Qualcomm Snapdragon 821 ile sunulacağı ifade ediliyor. Bunun nedeni ise Samsung'un ilk planda üretilen tüm Snapdragon 835'lere el koyması olarak gösterilmişti.

İşte LG G6 akıllı telefon bu tasarım ile geliyor
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Geniş Açı Sunuyorsa İyi Olur
 


Üst Alt