Nokiada yapamadıgımı Androidte yapicam Yardim beyler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Nokiada yapamadıgımı Androidte yapicam Yardim beyler
Evet beyler nokiada hack yapmamıştım garanti dışı kalır korkusundan ama bende yapmak istiyorum artık.

Androidte yapmak istiyorum şimdi Room Root nedir Xdada Jelly bean cıkmış xperia neo v icin nasıl kurarım onu az yardım edin hic bilgim yok bu konularda telefonuma yenı yenı özellıkler katmak istiyorum jelly bean ile ama ilerde sony jelly beanı verirse geri ona gecebilirmiyim

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Eğer Android bölümünü biraz kurcalarsan bir çok bilgi bulabilirsin.Evet Sony JB yayınlarsa ona geçebilirsin.Birde konuyu Android Genelde açarsan hem daha doğru olmuş olur hemde daha iyi yardım görürsün ;)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş işte nedir bilmiyorum rom root araştir diyorsunda

Uruloki

Uruloki

Üye
rom nokiadaki cfw root ise nokiadaki hack(daha kapsamlı gibi) cwm olayı var birde o da bootloader ı geçtikten sonra yükleyeceğin uygulama ve ya rom(uyumluysa) flashlayabileceğin kısım

msy2017

msy2017

Üye
Evet beyler nokiada hack yapmamıştım garanti dışı kalır korkusundan ama bende yapmak istiyorum artık.

Androidte yapmak istiyorum şimdi Room Root nedir Xdada Jelly bean cıkmış xperia neo v icin nasıl kurarım onu az yardım edin hic bilgim yok bu konularda telefonuma yenı yenı özellıkler katmak istiyorum jelly bean ile ama ilerde sony jelly beanı verirse geri ona gecebilirmiyim

benim bildiğim nokiadaki hack garanti dışı bırakmıyor(iki kere hackli yolladım),androidde hacke benzer işlem olan root garanti dışı bırakıyor rom yüklemek de öyle

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ilgili bolumde daha kolay destek alabilirsiniz:oke:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Furkan kardeşimiz buraya bakarsa iyi olur Bilgisayara daha flashtool kuramiyorum Hata veriyor izniniz yok diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt