Nokia'da tırpan harekatı! :(

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
ya arkadaşlar neyin tartışması bu böyle onlar satıcı bizler kullanıcıyız sonra teknolojiye yetişmeye çalışmak ahmaklık olur paraları sokağa atmak olur nokia ister batsın ister çıksın hiç bir şey umrumda değil artık ayrıca prime ve symbian türkiye arkadaşlar yaparım ve yapamazsın tartışması yapacağınıza yapında herkez görsün burada boş boş konuşup zaman kaybedeciğinize icraat gösterin

MasteLaa

MasteLaa

Üye
n8 de bilgisayar tadında yapıyor işlemleri. hiçbir cihaz kusursuz değildir. aradığını bulmuşsun ne güzel. ama kendimizi kandırmıyoruz. bende şahsen telefonumdan epey memnunum.

Symbian dan android e geçince ama gerçekten gözle görülür bir değişim oluyor :)

pRime.

pRime.

Üye
ya arkadaşlar neyin tartışması bu böyle onlar satıcı bizler kullanıcıyız sonra teknolojiye yetişmeye çalışmak ahmaklık olur paraları sokağa atmak olur nokia ister batsın ister çıksın hiç bir şey umrumda değil artık ayrıca prime ve symbian türkiye arkadaşlar yaparım ve yapamazsın tartışması yapacağınıza yapında herkez görsün burada boş boş konuşup zaman kaybedeciğinize icraat gösterin
benim bir iddiam yok, yaptığını iddia eden kişiye söyleyeceksin onu!!!

yorum okumayı mı bilmiyorsunuz anlamıyorum ki!

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Ona demiyorki menüde dolaşırken felan yani 4 çekirdekli olarak dağıtılan SIII'ler her işlemde 4 çekirdek kullanıyor diyor...
4 cekirdek cok gereksizdi bence. menude dolasirken 1 cekirdek kullaniyor heralde. 4 cekirdek sadece cok yuksek donanim gerektiren oyunlarda kullaniliyormus bildigim kadariyla. su an oyle guclu donanim gerektiren oyun varmi ki?

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Jomolocco

Jomolocco

Üye
4 çekirdek bence de çok gereksiz benim pc de bile 2 çekirdek var :pro:

cardanadam

cardanadam

Üye

benim bir iddiam yok, yaptığını iddia eden kişiye söyleyeceksin onu!!!

yorum okumayı mı bilmiyorsunuz anlamıyorum ki!

kusura bakma senin adını silmemişim ama sende yapamazsın diyip adamı dahada konuşturuyorsun madem yapabiliyor otursun burada zaman harcıyacağına elle tutulur bir şey göstersinler

pRime.

pRime.

Üye

kusura bakma senin adını silmemişim ama sende yapamazsın diyip adamı dahada konuşturuyorsun madem yapabiliyor otursun burada zaman harcıyacağına elle tutulur bir şey göstersinler
ben sadece yapamazsın demiyorum başka kanıtlarım da var elimde.

cardanadam

cardanadam

Üye

ben sadece yapamazsın demiyorum başka kanıtlarım da var elimde.

tamam sende koy kanıtlarını buraya oda koysun yapılır veya yapılmaz diye ortak bir karar alınsın bukadar insan da boşu boşuna heveslenmesin olmuyorsa

Del Rey

Del Rey

Üye
buyrun gençler artık melteminin bitirildiği resmileşti denilebilir

E-Postayı gönderdim, geri geldim.

pRime.

pRime.

Üye

tamam sende koy kanıtlarını buraya oda koysun yapılır veya yapılmaz diye ortak bir karar alınsın bukadar insan da boşu boşuna heveslenmesin olmuyorsa
saatlerdir yazıyorum burada birazcık okuyacaksınız.

- - - Eklendi - - -

E-Postayı gönderdim Oytun Abi'ye, geri geldim. Oytun Abi 2013 için Qt'un bu kadar önemli olduğunu söylüyordu, galiba şimdi Qt önemsizleşti.
hadi bakalım.

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
n8 de bilgisayar tadında yapıyor işlemleri. hiçbir cihaz kusursuz değildir. aradığını bulmuşsun ne güzel. ama kendimizi kandırmıyoruz. bende şahsen telefonumdan epey memnunum.
N8in kasasi yeter be kardesim. gerisi boş. Samsung alirsin bir kere elinden dusmesiyle parcalarina ayrilir. Nokia alirsin ister gerektiginde kapi kir, civi cak, kafa patlat ne yaparsan yap. Saka bi yana Nokia benim icin hala bir numara. Samsungun yeni telefonlarini cepte tasimak cok zor. tek elle kullanmak iskence. :)

Del Rey

Del Rey

Üye

Şu konuya bir açıklık getireyim. Önceden bu konuyu burada açık açık paylaşıyorduk, ancak hem bir 'yalan' rezilliği yaşadık (bununla alakalı değil) hem de forumun yarısı, pRime bunlardan en çok hatırladığımda, yapamazsın diye baskı uyguluyordu. Projenin üstünde şu an çalışıyoruz ve gösterebileceğimiz somut birşey gelene kadar, mesela Sanal RAM kullanabilmek veya Linux kurabilmek gibi, birşey söylemek, bu dosyalardan pek anlamayan kullanıcılarla yaptığımız işlemleri açık açık paylaşmanın anlamı yok.

cardanadam

cardanadam

Üye

saatlerdir yazıyorum burada birazcık okuyacaksınız.

- - - Eklendi - - -

hadi bakalım.

o neden koymuyor oda koysun sözde bende telefon yapayım o zaman söyledim ya yapıyorum :)

pRime.

pRime.

Üye
Şu konuya bir açıklık getireyim. Önceden bu konuyu burada açık açık paylaşıyorduk, ancak hem bir 'yalan' rezilliği yaşadık (bununla alakalı değil) hem de forumun yarısı, pRime bunlardan en çok hatırladığımda, yapamazsın diye baskı uyguluyordu. Projenin üstünde şu an çalışıyoruz ve gösterebileceğimiz somut birşey gelene kadar, mesela Sanal RAM kullanabilmek veya Linux kurabilmek gibi, birşey söylemek, bu dosyalardan pek anlamayan kullanıcılarla yaptığımız işlemleri açık açık paylaşmanın anlamı yok.

dur sen bir cevap gelsin...

Del Rey

Del Rey

Üye

Yapılır, yapılmaz; o kısmı biz çoktan geçtik. Biz yapabildiğimiz kadar yapacağız. Yapamaz, vazgeçersek de çevirdiğimiz makaleler, yaptığımız işlemler, hepsini Geliştirici'ye koyarım başkaları yararlanır. Bu arada yazdığın mesajın bir üstüne bakarsan neden koymadığımı yazdım.

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye

Symbian dan android e geçince ama gerçekten gözle görülür bir değişim oluyor :)
kendimde olmadi ama bir kac kez kullandim ama Symbianin yerini vermedi. Insandan insana degisiyor tabi. :bye2:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
pRime.

pRime.

Üye
Yapılır, yapılmaz; o kısmı biz çoktan geçtik. Biz yapabildiğimiz kadar yapacağız. Yapamaz, vazgeçersek de çevirdiğimiz makaleler, yaptığımız işlemler, hepsini Geliştirici'ye koyarım başkaları yararlanır.
off off :ah

cardanadam

cardanadam

Üye

o zaman kardeşim projenin sonuna gelmeden konu açmıyacaksın açarsan sana baskıda yapılır moralde bozulur yap ispatla konunu o zaman aç kimse gık diyemez

Takipçi Satın Al

Üst Alt