Nokia'da tırpan harekatı! :(

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Her türlü konu olabilir .. Münazara konusu olmasında.. Biraz N9 u mu konuşsak ne :D Merak ediyorum çok .. Gs2 ile karşılaştıralım :D

Kameralar denk sayılabilir,işlemci gücü arasında dağlar kadar fark var,N9'un boş RAM'i çok daha fazla,N9'un şekli daha güzel,SII'nin hızı daha güzel ( :D ),SII'nin desteği çok çok daha çok,SII'nin alıcısı çok çok daha çok...

pRime.

pRime.

Üye
Vay be, sanırsam bilinç altına işlemişim. ÖM göndermekten bu kadar korkuyor musun? Burada da engellemek çok zor birşey değil, engelle butonu var sonuçta forumda da. Yani vardır, nerede olduğunu bilmiyorum. :ehe

Ancak o saygısızlığın ta kendisiydi:

Yalan söylediğimi iddia ede ede bir hâl oldun, istesem şu an seninle konuşmam, dikkate almam bile.

orada yaptığın gibi mi? :ehe

mesajla onu yazdım, arkasından sayfaya yazdığın mesajın aynısını yapıştırıp engellemen gibi mi?

burada da aynı şeyi yapacağından adım gibi eminim. o halde neden buradan ayrılayım ki? buradaki mesajları silemeyeceğin ortada.

ya neyse benim kanıtlarım elimde burada bunları konuşacak değilim ben ve bir kaç kişi gerçeği bildiğimiz sürece sorun yok. kodlama ile uğraşıyor olabilirsin eyvallah ama yapamadığın şeyleri yaptığını iddia etme lütfen.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
klongs

klongs

Üye
her yerde 4 çekirdek değil. amerikada çift çekirdek. ayrıca güney kore için tasarımda farklı diye bir haber yayıldı piyasaya

exynos lte desteklemediği için samsung qualcomm s4 lü çift çekirdek kullanıyor

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
klongs

klongs

Üye
zaten o türkiyeye gelmeyecek arkadaşın demek istediği 4 çekirdek değil yeni bir şey koysun diyor 41 mp kamera gibi

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
olayı biliyorum. arkadaş her yerde 4 çekirdek dediği için yazdım.

Ona demiyorki menüde dolaşırken felan yani 4 çekirdekli olarak dağıtılan SIII'ler her işlemde 4 çekirdek kullanıyor diyor...

Del Rey

Del Rey

Üye

orada yaptığın gibi mi? :ehe

onu yazdım arkasından sayfaya yazdığın mesajın aynısını yapıştırıp engellemen gibi mi?

burada aynı şeyi yapacağından adım gibi eminim.

Hayır aslında ben sayfaya yazdığın mesajı daha önce gördüm, ama evet. Ne bekliyordun, daha önce pek tanımadığım bir insanın bana bir küfretmediği kalacaktı üstelik de kendi sayfamda, ben de hiçbir şey yapmayacaktım. Yaptığım en iyisini yapıp, önce adam gibi cevap vermeye çalıştım. Sonra tekrar başka garip cevapların gelince engelledim.

Symbian Türkiye'nin Facebook sayfasını kontrol etmek kolay değil. Başında 'C5-03 için' yazan FP2'yi duyurduğumuzda 'Bu N8 için mi?' diyenlere cevap yazabilmek için 1'den kaça kadar saymak zorundayım biliyor musun?

- - - Eklendi - - -

Ona demiyorki menüde dolaşırken felan yani 4 çekirdekli olarak dağıtılan SIII'ler her işlemde 4 çekirdek kullanıyor diyor...

Hünkarım siz bizim konudan çok sapmışsınız :ehe

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Hayır aslında ben sayfaya yazdığın mesajı daha önce gördüm, ama evet. Ne bekliyordun, daha önce pek tanımadığım bir insanın bana bir küfretmediği kalacaktı üstelik de kendi sayfamda, ben de hiçbir şey yapmayacaktım. Yaptığım en iyisini yapıp, önce adam gibi cevap vermeye çalıştım. Sonra tekrar başka garip cevapların gelince engelledim.

Symbian Türkiye'nin Facebook sayfasını kontrol etmek kolay değil. Başında 'C5-03 için' yazan FP2'yi duyurduğumuzda 'Bu N8 için mi?' diyenlere cevap yazabilmek için 1'den kaça kadar saymak zorundayım biliyor musun?

Kaça kadar?

random1

random1

Üye

tamam hünkarım, sen öyle diyorsan öyledir. ben her ülkede olarak algıladım.

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kameralar denk sayılabilir,işlemci gücü arasında dağlar kadar fark var,N9'un boş RAM'i çok daha fazla,N9'un şekli daha güzel,SII'nin hızı daha güzel ( :D ),SII'nin desteği çok çok daha çok,SII'nin alıcısı çok çok daha çok...

O arayüz beni bitiriyor yahu :D GsII stabil değil gibi bana :D

• Beğen
pRime.

pRime.

Üye

- - - Eklendi - - -

Hünkarım siz bizim konudan çok sapmışsınız :ehe

yo gayet kibarca söyledim. herhangi bir hakaret yoktu. küfür de etmedim, o noktaya gelecek bir şey de yazmadım. ayrıca ben o diğer 13 yaşındaki saf dostuna cevap yazınca sen o yorumları sildin. ayrıca küfür de etmem. kendimi niye rezil edeyim ki diğer arkadaşlarıma?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Konuda karmaşıklık yaratmak istiyorum.. HTC One X de de 4 çekirdek var ama hepsini heryerde kullanmıyor :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Konuda karmaşıklık yaratmak istiyorum.. HTC One X de de 4 çekirdek var ama hepsini heryerde kullanmıyor :D

Aynen.Batarya dayanma süresi 11 saat,resmi olarak.Ah bir dokunmak nasib olsaydı o tabak gibi telefona...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

En yakın zamanda stabil olmaya çalışmalı bence... :D FL yide ben çok severim ;) ( FenerLona )

Page not found!!!FL'yi anlamadım..Ben GingerBeard'ı kısaltınca GB oldu,takım ismine benzettim.Ama bu arada SII için çok başarılı ICS rom var demişti "klongs".

Del Rey

Del Rey

Üye

yo gayet kibarca söyledim. herhangi bir hakaret yoktu. küfür de etmedim, o noktaya gelecek bir şey de yazmadım. ayrıca ben o diğer 13 yaşındaki saf dostuna cevap yazınca sen o yorumları sildin. ayrıca küfür de etmem. kendimi niye rezil edeyim ki diğer arkadaşlarıma?

Bence 'Yalancı' ve 'Sen nasıl bir insansın' gibisinden şeyler gayet de hakarettir. 13 yaşındaki saf dostum mu? O benim dostum bile değil! Sx1 yalanını söyleyen ve onu doğruya çıkaran benim. O konuyu da ben kapattırdım.

Takipçi Satın Al

Üst Alt