Nokia'da tırpan harekatı! :(

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
Ben sana neden şimdilik vereyim, herşey deneme aşamasında üstelik. Düzenlenen ekern.exe'yi versem içini açıp bakacak mısın?

Hangi link söyler misin? Android kurduğumuzu hiçbir zaman söylemedik. Sx1'de Linux çalıştırdığını söyleyen arkadaş vardı, onun yalan söylediğini de ben ortaya çıkarttık.

Makale okkuyoruz laflarıyla ezildiğini falan mı hissettin? Çünkü kimseyi ezmek gibi bir niyetim yok. Her tarafı nükte dolu sorularına cevap veriyorum.

Söyle ÖM gönder, ben de sana e-postalarımı göndereyim. Milletin ortasında neden göstereyim?

şimdi canım, ben bu foruma yazdım çünkü beni her yerden engelledin yapabiliyorsan bunları da sil olur mu? sil lütfen.

ekern.exe symbianın bir sistem işlemidir bu dosyayı neden açayım ki? arka planda çalışan, z/sys/bin adresinde (sanırım) bulunan bir işlem.

onu da ortaya çıkarttığın falan yok orada bütün mesajları ben yazdım şikayetleri de ben yaptım kendine buradan sakın pay çıkartma. "biz" diye bir şey de yok. kim onlar?

makale okuyabilirsin ben de makale yazıyorum işte ama ulu orta insanları ezmek için söylemiyorum.

öm veya e posta göndermeyeceğim çünkü sonucu biliyorum. yine engellenip silineceğim onun yerine buradan devam etmeyi tercih ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

ridoan

Üye
yıllardır nokia kullanıyorum bazı arkadaşların sözleri tam yerinde bazıları ise ya nokia yi aşırı savunmuş ya da diğer sistemleri. Elinize ne geçti merak ediyorum sadece başından beri yazılanları okudum ve prime ye hak veriyorum. Symbian türkiye kardeşim madem bu kadar şey yapabiliyosun projelerin var, bize elle tutulur birşey ver yok yazışmalarım gizli yok sana neden vereyim deme ki biz de sana inanalım. En azından düzenlemekte olduğun bootloader dosyalarının olduğunu kanıtla bi şekilde

pRime.

pRime.

Üye
Bana alışamamışsın. Orada demek istediğim, 'herhangi bir Lumia'dan alır da izleyebilirim' demek. Ben böyle lafları çokça kullanıyorum, beni tanıyanlar bilir. Sen de N9 çıkmadan önce N9 uygulamaları paylaşmışsan belki demişsindir.

- - - Eklendi - - -

Fizikçi ile 2 ders üst üste aynı ortamda bulun da seni göreyim :D Adam 'Sen nasılsınız?' diyor yani ne yapayım :D
hiç demedim kullanmadığım telefon hakkında neden bunu yapıyorum diyeyim ki?

türkçe'ye fazla uyma gerekliliği hissetmiyorum, ağzını bozma hemen.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nokiafanboy ve MasteLaa
Del Rey

Del Rey

Üye
Haftada 4 saat fizik gören biriyim.İkişer ders üst üste.

Peki sizin fizikçi böyle birisi mi:

1. basamağı atladık, şimdi 4. basamağa geçiyoruz...
Birkeresi bu devre böyle olmaz...
Bakın çocuklar iki 4 vardır, bir doğru 4 vardır, bir yanlış 4 vardır, doğru 4.

Sınıftan birisi: Sınıftan başka birisi, gözlüğünü alabilir miyim?
Fizikçi: Heeeyy seeennn heeeey sana diyorum heeeeeyy!!Sınıftan birisi: Hocam bana mı dediniz?Fizikçi: Evet ne istiyorsun sen?Sınıftan birisi: Gözlük istedim hocam ya
Fizikçi: Derse başlıyoruz...

Allah korusun, Nurhayat gibi maşallah :D

random1

random1

Üye

Bak diyorum ki ben 4 çekirdek gereksiz olabilir ama herşey gerekli olan şeyi koymak değildir. Yani 4 çekirdekli telefon kulağa çok iyi geliyor değil mi ? İşe yaramasa bile Pazarda iş yapar. Bir telefonu Quad Core diye pazarlamak var diğerini Dual core diye pazarlamak var. hadi sen bilinçli kullanıcısın. Ama başka bir adam gider telefoncuya. Telefoncu derki bu telefon çift çekirdek, diğer telefon 4 çekirdek efendim der. 4 çekirdekli telefon daha iyi der telefoncu, adam gider onu alır. Bu en basidi ilgi çekmektir. Anlamadığım daha bunu kaç kez açıklayacağım. Ayrıca Samsung heryerde 4 çekirdek. Sadece Ram olarak 1 gb olarak geldiği söyleniyor. Güney Korede bu rakam 2 gb ram

her yerde 4 çekirdek değil. amerikada çift çekirdek. ayrıca güney kore için tasarımda farklı diye bir haber yayıldı piyasaya

Del Rey

Del Rey

Üye

hiç demedim kullanmadığım telefon hakkında neden bunu yapıyorum diyeyim ki?

türkçe'ye fazla uyma gerekliliği hissetmiyorum, ağzını bozma hemen.

Son satırdan bahsediyorsan, o senin için bile değil :/

Del Rey

Del Rey

Üye

şimdi canım, ben bu foruma yazdım çünkü beni her yerden engelledin yapabiliyorsan bunları da sil olur mu? sil lütfen.

ekern.exe symbianın bir sistem işlemidir bu dosyayı neden açayım ki? arka planda çalışan, z/sys/bin adresinde (sanırım) bulunan bir işlem.

onu da ortaya çıkarttığın falan yok orada bütün mesajları ben yazdım şikayetleri de ben yaptım kendine buradan sakın pay çıkartma. "biz" diye bir şey de yok. kim onlar?

makale okuyabilirsin ben de makale yazıyorum işte ama ulu orta insanları ezmek için söylemiyorum.

öm veya e posta göndermeyeceğim çünkü sonucu biliyorum. yine engellenip silineceğim onun yerine buradan devam etmeyi tercih ediyorum.

Ekern.exe, boot'un hemen ardından sistem tarafından çalıştırılan işlemdir. Bunu düzenliyoruz zaten.

Facebook'ta o yazanların sahibi sensen saygısızlığın dibine vurmuş mesajların yazarını cevapları verdikten sonra elbette engellerim. Bir küfretmediğin kalmıştı. Ne bekliyordun?

Kimseyi ezdiğim yok, makale okuduk bu konu hakkında, bunu diyorum. Bunun nedeni de hangi dosyaların Bootloader ile ilgisi olduğunu bulabilmek.

ÖM göndermedikten sonra ben onları milletin ortasında yayınlayamam, kusura bakma.

- - - Eklendi - - -

bilemiyorum arada öyle yanlışlar yapmışlığım oluyor. ona göre yaz öyleyse.

Üstünde hünkardan alıntı var, daha ne yapayım. Burayı okuma mı diyeceğim?

Del Rey

Del Rey

Üye
Bizim fizikçi çok iyi biridir.

Bizimki bir başladı mı bir daha susmaz: Eveeet, fizikçiler herşeyi bilir, ordadır burdadır, doktorlar bile fizikçileri kullanır. Heeeey, sen, ordaki, hımır hımır niye çıkıyor öyle. Bakın çocuklar konsantrasyonumu bozdunuz.

Sonra da herşeyi baştan anlatıyor...

pRime.

pRime.

Üye
Ekern.exe, boot'un hemen ardından sistem tarafından çalıştırılan işlemdir. Bunu düzenliyoruz zaten.

Facebook'ta o yazanların sahibi sensen saygısızlığın dibine vurmuş mesajların yazarını cevapları verdikten sonra elbette engellerim. Bir küfretmediğin kalmıştı. Ne bekliyordun?

Kimseyi ezdiğim yok, makale okuduk bu konu hakkında, bunu diyorum. Bunun nedeni de hangi dosyaların Bootloader ile ilgisi olduğunu bulabilmek.

ÖM göndermedikten sonra ben onları milletin ortasında yayınlayamam, kusura bakma.

hayır, ben gayet düzgünce yazdım. sen ise kaçtın ve mesajları silip engelledin. şimdiki aklım olsa ss alırdım ya...

öm veya e posta göndersem de sen yine beni engelleyecek veya sileceksin o yüzden kusura bakma burada ya dökersin her şeyi ortaya yada adın yalancıya çıkar.

"proof or didn't happen"

Del Rey

Del Rey

Üye

hayır, ben gayet düzgünce yazdım. sen ise kaçtın ve mesajları silip engelledin. şimdiki aklım olsa ss alırdım ya...

öm veya e posta göndersem de sen yine beni engelleyecek veya sileceksin o yüzden kusura bakma burada ya dökersin her şeyi ortaya yada adın yalancıya çıkar.

"proof or didn't happen"

Vay be, sanırsam bilinç altına işlemişim. ÖM göndermekten bu kadar korkuyor musun? Burada da engellemek çok zor birşey değil, engelle butonu var sonuçta forumda da. Yani vardır, nerede olduğunu bilmiyorum. :ehe

Ancak o saygısızlığın ta kendisiydi:
Senin kadar yalancı bir insan görmedim ne yüzle yalan söylüyorsun sen nasıl bir insansın

Yalan söylediğimi iddia ede ede bir hâl oldun, istesem şu an seninle konuşmam, dikkate almam bile.

Takipçi Satın Al

Üst Alt