Bir kaç gün önceki konuda yanlış hatırlamıyorsam prime. Senin nasıl bir İnsan olduğunu kelimelere güzel döktü açıkcası. İnsanları nasıl oyalayıp kandırdığını. Cfw yapmaktan başka hiçbir bilgin olmadığını çok güzel bir dille anlattı.
Sana tek birşey söyleyeceğim. Madem Nokia Lumia serisi ile bütün tellerden iyi ve daha çok satıyor. E be adam Bu haber neyin nesi ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yalan mı bu haber ? Kendi adına konuş. İnsanlar sıkılmışmış. Herkesin ağızı var dili var sana mı kaldı milletin benden sıkıldığını söylemek ?
Kendi fikirlerimi söylemekte özgürüm burda. SAygılı bir şekilde katılıyorum veya katılmıyorum dersin. Kim oluyorsunda sinirime dokunmazsan filan iyi olur diyorsun. Benım ne nokia nın işletim sistemini geliştirecek zamanım var nede başka birşey yapacak zamanım. Ama yaparsamda burda millete yalan atıp oyalamam. Bu benım karakterime sığmaz.
pRime'ın projelerin içinde olmadığını, CFW yapımında yalnızca modları kopyalamayıp DLL ve EXE dosyalarının içindeki HEX'leri düzenleyebildiğimi, kendim için birçok uygulama geliştirdiğimi (mesela PassKeeper, şifreleri güvenli bir kasa gibi depoluyor ve istediğimde Random bir şifre yaratabiliyor; Wonder Expose daha önceden geliştirdiğim bir kütüphane yazılımı vs., Sound'la başlaması gereken bir uygulamam daha vardı bir müzik çalar yazılımı bunu da önceden geliştirmiştim, Sybourge Windows altında çalıştırılabilen Shell yazılımımdı oyunyapim.com satıldıktan sonra tek kopyası da gitti

, Besteci gitar besteleri yapmaya yarıyordu (bu da oyunyapim.com satıldıktan sonra kayboldu)), bunlardan bazılarını sizlerle de paylaştığımı bazılarını ise beğenmediğim için paylaşmaya gerek duymadığımı (mesela FP2 Preview geliştirici sürümünde Midnight Theme Gray'in hem RAM'i hem de CPU'yu zorlaması nedeniyle bir daha geliştirmemk üzere durdurdum), Polarbit'in iki oyununu tekrar düzenleyip Dünya'da yapılamayını yaptığımı ve C5-03 altında çalıştırdığımı hatırlatmak isterim. (: İstersen sana hepsini nasıl yaptığımı da bir güzel anlatayım da CFW yapımının nasıl C++'ya bile uzandığını gör.

Bir şey bilmeden, sorgulamadan laf atmaya bayılıyorsun değil mi?
Lumia serisi çıkmadan önce de böyle haberlerin olduğunu söyleyeyim. Bu çalışanların Symbian ve MeeGo platformlarında çalıştıkları üzerinde bahse girerim. Yalan olduğunu söylemedim.
İnsanlar sıkıldı tabii, neden o zaman senin görüşlerine 'karşı çıkıyorlar'?
Bir insan herhangi bir şeyi yapabilmek için gerekli vakti bulur. Burada duracağına git de geliştir hadi sistemi? Kısaca şöyle desene: Benim bu sistemi geliştirecek bilgim yok. Benimse ne yaptığımı söyleyeyim:
Symbian Türkiye ile başlıyorum, ondan öncekiler çok uzun.
Symbian Türkiye'yi kurdum.
C5-03 için 7Booter adlı bir uygulama geliştirdim.
C5-03 için 2 Polarbit oyunundaki sorunları giderdim, nereden geldi bu hırs: Polarbit geliştiricisine posta attığımda sorunları gidermeyeceklerini söylemiştiler, sinir olup ben yapmıştım.
Midnight Theme Gray'in geliştirmeye başladım.
C5-03 için daha önce aşılamayan bir engel vardı: CFW engeli. PNHT'de bir arkadaş ile kafa kafaya verdik ve CFW atma sorunu çözdük.
Geliştirici ve MGA'yı duyurup, Geliştiricilere yardım etmeye başladım.
C5-03 için Fertile Ceres'i geliştirmeye başladım, şu anda en çok kullanılan yazılımlardan biri C5-03 için.
Ozone duyuruldu ve geliştiriliyor.
Chayanne projesi altında kaynak kodu, Platform Geliştirme Kit'ini, Symbian Vakfı'ndan kalma belgeleri, DLL ve EXE açıklamalarını vs. vs. yayınladık; Symbian platformu Bootloader'ı ile uğraşıyoruz.
Bugün duyurduğum E'yi RAM olarak kullanabilme konusunu da şu anda telefonumda denemekteyim.