cesurpolis61
Üye
ne kadar mal bi sistem de denilse gençler tarafından tutuluyor ve piyasanın nerdeyse yarısı android bunu inkar edemeyiz belki nokıa bi kıyak yapar bu bizim eski simbianlara ve bu çakma android den onlarada güncelleme imkanı tanırkim o ?Bir kere Samsung kullandım Opera Mini Gir diyorum Kendi tarayıcısına Giriyorum Android Mal bir sistem Heleki Sansung
N9 kafası Rahat Salfish Os Çıktı N8 Symbian pert Adam Gibi Bir Uygulama - Oyun Bile yok Kimse Uğraşmaz Nokia Hariçne kadar mal bi sistem de denilse gençler tarafından tutuluyor ve piyasanın nerdeyse yarısı android bunu inkar edemeyiz belki nokıa bi kıyak yapar bu bizim eski simbianlara ve bu çakma android den onlarada güncelleme imkanı tanır
zaten uğraşması gerekende nokıaN9 kafası Rahat Salfish Os Çıktı N8 Symbian pert Adam Gibi Bir Uygulama - Oyun Bile yok Kimse Uğraşmaz Nokia Hariç
Aynen Bir tane Adam Yazmış Nokia N8 bir buçuk Milyara Aldım Yazıklar olsun Nokia Bir daha Nokia Almayacağım.zaten uğraşması gerekende nokıa
zaten o telefonların forsunuzu artırmaktan başka işe yaramıyor mesela android onu güncellemezsen artık kaliteden eser kalmıyor ama nokia telefonların yok edilemezlik özellikleri var mesela 3310ne kadar mal bi sistem de denilse gençler tarafından tutuluyor ve piyasanın nerdeyse yarısı android bunu inkar edemeyiz belki nokıa bi kıyak yapar bu bizim eski simbianlara ve bu çakma android den onlarada güncelleme imkanı tanır
mobil teknolojiye yön veren işletim sistemi kessinlikle symbiandırNokia telefon sistemlerinin iskeleti bence ya arama kaydı mesajlar araçlar ayarlar falan 3310 vs seriden sonra şekillendi de şekillendi
meego ve symbiana desteği kesmeyip geliştirseydi böyle olmazdı biraz saçma gelecek ama komplo olabilir miMeego gerçekten çok güzel bir sistemdi yazık oldu.
Meego Uygulama Symbian^3 Çok kolay Portlanır Meego Yine Yeni Şeyler Çıkıyor Çoğu qml İle Yapılmıştır Nitdroid Portlasakmı Ne yapalımNokia'nın En büyük Hatası Meego Bırakmak Simdi jolla Geçer Nokia O hırslaMeego gerçekten çok güzel bir sistemdi yazık oldu.
Komplo olduğu kesin. Nokia daki hiçbir yönetici para için firmasını sattırmazdı. Mobilbekçisi nin mesajını paylaşmıştım okumanı tavsiye ederim.meego ve symbiana desteği kesmeyip geliştirseydi böyle olmazdı biraz saçma gelecek ama komplo olabilir mi
eyvallah Fatih kardeşim konuyla alakalı değil de qt sdkyı nereden indirebilirizKomplo olduğu kesin. Nokia daki hiçbir yönetici para için firmasını sattırmazdı. Mobilbekçisi nin mesajını paylaşmıştım okumanı tavsiye ederim.
Meegoturkiye diye bir site de var onu da takip edin.
teşekkürlerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
malesef symbianı batıranı edemiyoruzEdemezsiniz.
malesef symbianı batıranı edemiyoruz
sen symbianı seviyo muydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?